Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Samo da se pohvalim, eto sutra je 22 godine koliko smo u braku. Dao Bog da dočekamo zlatnu svadbu, a nakon toga i još više. Velika je stvar sa nekim deliti život. Ja mogu da kažem da uprkos svim našim manama koje nas dvoje imamo, ja smatram svog muža za svog najboljeg prijatelja. Stvari se menjaju, ali naše zajedništvo je uvek tu, iskreno hvala mu na svim ovim godinama ljubavi i podrške, i želim da nam godine starosti koje predstoje donesu manje stresa i više mira i uživanja u životu.
kako je lepo procitati ovako nešto..
cestitam

Nisam se nervirala, naprotiv, rekla sam joj da te kletve ostavi za svoje selo i da sve sto je uputila meni i mojoj deci neka se desi njoj i da smo mirmi. Poče da plače, što će reći da nije baš lepo mislila, pa sve ponablja bog je dobar, nog je velik, ja rekoh jeste al to se misli pre nego počne da se laje i da prestaneš da cmizdriš jer sam ja mnogo dobra al mnogo mrzim te proseravače kao što si ti. Glupača. Posle je sestra pita šta je bilo, a ona sve ufće kao boli je glava od noćas. Ne mogu ni da pišem šta je sve izgovorila budala, samo zato što sam joj rekla da nema smisla da šušti kesom od 05h i celu sobu izbudi žena je gluva i to ne čuje, tvrdi da se ništa nije čulo, a svi posedali u krevetima zbog budale.

I mi smo bile u šopingu kućnih potrepština
U Jysku smo kupile tri čaršava i dva jastuka, njih za dnevnu sobu, sve smo uzele na akciji, danas je poslednji dan.
Posle smo išle po četku u Vero i u Lili i uzele meni farbu, masku za kosu, njoj sjaj, pronto protiv prašine, njoj četku za raščešljavanje kose, i još koješta od kućne hemije. Sve u svemu platile smo sve oko 2000 jeftinije i posle se častile kafom za poneti u Kofi drimu.
Parfem nismo uzele onoj ženi, to će ćerka, izbor je bio loš a cene previsoke.
Kad smo došle potopila sam jastučnice iz dnevne sobe da operem na ruke i sredila kuhinju, i očistila i namestila našu sobu. Koraka 7000. A još me čekaju psi večeras. Kupovina je bila super, sad čim budem odmorna da se ofarbam. Najviše mi se sviđaju čaršavi i ovaj pronto da isprobamo. Umorila sam se kao pas, ali je kupovina bila super.
Vraćamo se u život polako ali sigurno.
Toliko sam čekala da kupim čaršave, sve se bilo pocepalo, sad se lepo ponovili.
Jedino nigde nisam našla dasku za sečenje, nema ni u Veru, ni u plastici, mora ona ići u Ada mol da nađe.
I Zvezda je dobila derbi.
Ne znam šta ću sutra za godišnjicu, videćemo večeras.
I odoh da uposlim ćerku da sad očisti kupatilo, a ja idem da navalim na rolere sa čokoladom i duo krem.

Da ludetina i decu i kaže sve što volim....pas joj mater ludu, nego sam morala da se umirim da ne napravim sebi promlem oko lečenja. Glavu bi joj slomila ludači.
Ја замишљам себе како устајем из кревета, хватам је за косу и ударам јој главу о зид.
Све можеш да ми кажеш, али ми дете не помињи, ту ми пада мрак на очи и потпуно губим контролу...
Знам да ти ниси у ситуацији да се тиме бавиш, али ја сам се баш изнервирала.

Ds
Ја замишљам себе како устајем из кревета, хватам је за косу и ударам јој главу о зид.
Све можеш да ми кажеш, али ми дете не помињи, ту ми пада мрак на очи и потпуно губим контролу...
Знам да ти ниси у ситуацији да се тиме бавиш, али ја сам се баш изнервирала.
Da sam bila bilo gde drugo morala bi policija da interveniše, ali tamo nisam mogla ništa sem da joj pripretim da bi začepila, jer sam se plašila da neću moći da se obuzdam još dugo.

Ds
Da sam bila bilo gde drugo morala bi policija da interveniše, ali tamo nisam mogla ništa sem da joj pripretim da bi začepila, jer sam se plašila da neću moći da se obuzdam još dugo.

Tačno znam kako se osećaš.
Bila sam u sličnoj situaciji kad me je koleginica na sastanku prozivala, sve sam uspela da istrpim ali kad je krenula dete da mi spominje, spasilo me je to što mi jedna koleginica preprečila put, da sam mogla tog momenta da je dohvati nzm kako bi se sve završilo.
Ovako kad smo izgubili taj objekat ja sam prešla na drugi a ona je ostala bez posla ni naša ni ta druga firma nije htela da je zadrži.

То су примитивни људи, са њима нема разговора. Отераш их у пм и заборавиш.

To možeš da uradiš jedino ako ih ne viđaš svaki dan.
Sa ovom sam dosta dugo radila na objektu, tad moraš biti oprezan,
Srećom bila sam premeštena na drugi objekat, ali i to joj je smetalo, zato me je i bila napala na tom sastanku, na njenu veliku žalost sve koleginice su stale na moju stranu.
Ona ostala bez posla.
Ja još uvek radim.

Najstrašnije je što ludaka ima svuda. Drugo između ostalog njena histerija je bila i oko toga što je ja i ostale žene bile grube i nismo je tešile, a ona je zamisli prvi put u bilnici, a to u krajnjem slučaju nije tako jer je bila u Loznici ne znam koliko jer me nije zanimalo. Budala bre.

Sa takvima što manje.
Na žalost ne možeš da se ne potreseš na takvo ponašanje.
Srećom, ne ostaješ dugo u sobi sa njom.

Kakva frka kod nas jutros.
Prvi se svo troje zaređali pred vratima wc skoro u isto vreme.
Muž poneo oba ključa, mala zaboravila pribor za likovno.
Manje više pribor, pozajmiće, nego rad oko kojeg se baš potrudila.
Srećom srela drugaricu i otišla sa njom u školu, ja se vratila i predala dežurnom njen pribor.
Sad opušteno pijem kafu.

Stigla mi je trenerka i stoji mi super, kad nagovorim ćerku da me slika, to mi je poklon od muža za godišnjicu :heart:
Ušla sam u broj 38.
Sva sreća što sam krakata, ovaj model je za visoke i svakako vitkije, a meni baš lepo stoji.
Vrlo sam zadovoljna

Prilozi

• IMG_20210408_102508.jpg
    IMG_20210408_102508.jpg
    111,9 KB · Pregleda: 27
  • IMG-26800187d65ceb2795e85485f6086acc-V.jpg
    IMG-26800187d65ceb2795e85485f6086acc-V.jpg
    54,4 KB · Pregleda: 26

Back