Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Popila sam kafu sa punom merom šećera da se častim, i sad se malo sabiram, danas sam još pre ovoga uradila nešto važno, a i posle ovoga, naravno bez greške i perfekcionistički, i baš sam pomislila koji sam ja meni car još tad, sad posle ocena mogu samo da kažem da je zasluženo i da ovo nije lako postići, i utoliko više sam ponosna na sebe ♥

Otišli su po trenerke :heart:
Sama sam :heart:
Imam samo sudove da operem, a to ću kasnije, a mogu čak i sutra jer nema mnogo, posle posla, a častiću se još jednom pravom kafom, i sad sam slobodna da odmorim od svega i svih :heart:
Volim ponekad da sam sama u kući, prosto se opustim cela čak i kad samo dremam, a obično ludujem uz muziku dok nešto radim ili pišem s mirom.
Pustim muziku glasno i uživam.
Još sutra i onda vikend :heart:
Mislim se da ne budem lenja i odem po dasku i novu korpu za hleb, ali mi sve nešto žao da se trošim dok ne dođe plata, mada mislim da znam gde ima povoljno i dobro u Žarkovu, možda ipak odem i ako nije skupo uzmem.
Sad slušam muziku i odmaram se potpuno :heart:

Nisu mi kupili trenerku pošto ipak moram da probam, jer su modeli čudni i brojevi su čudni. Uzeli su njoj trenerku i tri majice i njemu duks, ako me ne bude mrzelo ići ću sutra posle posla sebi po trenerku, moram probati.
A žao mi da kupujem finu stvar i nosim je po kući dok pržim ručak i ribam sudoperu, s jedne strane volim da budem lepa i u kući, a s druge strane žao mi da nešto što je lepo drndam po kući dok radim brljave poslove. Videću već. On je video i neke čupavce po smešnim cenama, a ima i džempera na akciji, možda mi je bolje da se pokrenem i uzmem nešto sebi dok su akcije.

On je našao Russel duks za 2400 što je džabe, ona je platila trenerku donji deo 700 i siledžijke po 200 dinara u Tera Novi. To nam je sve za po kući, mada joj ovo dođe lepo i za izlaz, stoji joj predivno, nije bitno ni koliko košta već ko nosi i kako stoji.
A ja bih trenerku nosila samo po kući i do prodavnice, takve trenerke su smišljene za žene koje ne rade ništa po kući, jer ne znam eto, šta god radim ja se isprljam, uflekam, prospem brašno, ukvasim, dokačim hemijom. Eto prosto ne znam šta mi je činiti, ne zbog para, pošto su cene smešne. Ipak ću ići, trebaće mi za ubuduće ako budem išla na Adu i u šetnju. Trebaće svakako.

Back