Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Mina ja još vozim Đurđinu od pre 13 godina.
Mogu da uzmem kredit ali neću.
Može da se nađe polovan auto za 3k vrlo dobar ali ja jednostavno i ovako ne vozim.
U Bg je užasno za parking i ja svuda idem prevozom.
Ми мемамо превоз, кола или гиљаш пешке...ја од 1.априла пешачим, сад ова 3 дана како је захладило морам кола. А баш ми прија шетња до посла и назад.

Ми мемамо превоз, кола или гиљаш пешке...ја од 1.априла пешачим, сад ова 3 дана како је захладило морам кола. А баш ми прија шетња до посла и назад.
Imaš za 1k dosta dobar auto da nađeš a mislim da banke za taj mali kredit ne prave pitanje.

Inače sam mnogo omrzla vožnju po BG.
Mnogo.
Na posao više ne mogu kolima jer parkinga nema.
A zonirali su i jedan deo i da vam kažem da dan izađe 2.000 din
Jbn bg
Колико кошта дневна? Кад немам месечну узимам дневну, на сат је најскупље.

Не бих ја мењала свој ауто тек тако, поготово за полован.
Polovan auto je mačka u džaku. Možeš da potrefiš i da se navoziš, a možeš da naebeš, kao recimo moj Sava, pa da za popravku daš malo manje nego što košta auto.
Ne znam šta ljubinki znači 1k evra, da li je to 1000 ili 10 000 evra?
Ako je 1000, a ona napisala da za te pare može da se kupi dosta dobar auto, ne znam kakav je to auto.
Sava je svoj auto, star 20 godina platio 1600e pre godinu i po dana. Ne auto, autić. Spram našeg auta izgleda kao privezak. Njemu je takav i potreban, da može njime da ide na posao. Tako da ne znam kakav je to dosta dobar auto za 1000e, ako 1k znači 1000e.
Ako je 10000e, onda je sasvim druga priča. Za te pare može da se kupi dobar polovan auto,ali je i dalje polovan, a ne nov. I i dalje je mačka u džaku.

Polovan auto je mačka u džaku. Možeš da potrefiš i da se navoziš, a možeš da naebeš, kao recimo moj Sava, pa da za popravku daš malo manje nego što košta auto.
Ne znam šta ljubinki znači 1k evra, da li je to 1000 ili 10 000 evra?
Ako je 1000, a ona napisala da za te pare može da se kupi dosta dobar auto, ne znam kakav je to auto.
Sava je svoj auto, star 20 godina platio 1600e pre godinu i po dana. Ne auto, autić. Spram našeg auta izgleda kao privezak. Njemu je takav i potreban, da može njime da ide na posao. Tako da ne znam kakav je to dosta dobar auto za 1000e, ako 1k znači 1000e.
Ako je 10000e, onda je sasvim druga priča. Za te pare može da se kupi dobar polovan auto,ali je i dalje polovan, a ne nov. I i dalje je mačka u džaku.
Мој ауто је стар 20 година, ја сам први власник. И знам га у душу. Никад га не бих мењала за млађи полован ауто, јер је управо то, мачка у џаку.
Кренем ја, претражујем, па одустанем.

To ti kažem. Mi imamo auto star 17 godina, koji smo kupili nov. Redovno radimo mali i veliki servis, i kupujemo gume. Nikakva druga ulaganja nismo imali u njega, i nemamo utisak da je toliko star.
I baš zbog toga je Sava, kada je promenio posao i nije imao obezbeđen prevoz, kupio sebi auto da se otkotrlja od tačke a do tačke b, da ne haba naš. Naravno da mu na pamet nije padalo da kupuje ni skuplji polovni, a kamo li nov. Birao je da bude mali potrošač, udoban i izdržljiv. E sada, što je toliki baksuz, pa se auto pokvario, to je druga priča.

Back