gost 410191
elita
- Poruka
- 27.982
Išla sam do dežurne apoteke po zink kompleks i vitamin c, ne treba joj oboje, ali da imam, a ručak nisam završila, bila isključila pa nastavila pre pola sata, ali mislim da će biti brzo gotov. Kupila sam joj ružu za ozdravljenje, a sutra joj donosim poklon za 8. Mart.
Nije imala od jutros temperaturu, hvala Bogu, i jela je normalno, uzela voće i popila dva čaja. I rastopila zn kompleks.
Hvala Bogu kad je bolje. Uradićemo anrigenski test, pa ćemo dalje videti. Ona svakako mora da leži i miruje, za kovid ambulantu nije, vratiće je kući da se leči sama, izvesno.
Nijedan državni broj ne može da se dobije ni juče ni danas po tom pitanju.
Nemam komentar.
Ma bitno je da je dobro sad i da prezdravi koliko danas, dao Bog da nam oni nikad ne trebaju.
Nije imala od jutros temperaturu, hvala Bogu, i jela je normalno, uzela voće i popila dva čaja. I rastopila zn kompleks.
Hvala Bogu kad je bolje. Uradićemo anrigenski test, pa ćemo dalje videti. Ona svakako mora da leži i miruje, za kovid ambulantu nije, vratiće je kući da se leči sama, izvesno.
Nijedan državni broj ne može da se dobije ni juče ni danas po tom pitanju.
Nemam komentar.
Ma bitno je da je dobro sad i da prezdravi koliko danas, dao Bog da nam oni nikad ne trebaju.