Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 70.883
Obuća???Pa fali bunda preko, rekoh.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obuća???Pa fali bunda preko, rekoh.![]()

Sa jednom osobom sam se bas dosta, dosta, dopisivao, jedno pola godineMene generalno duga dopisivanja smaraju.
Neka pošalica - svakako.
Da se dogovori viđanje...baciš neki hint tu i tamo, ali guslati satima, to nikako.
Pa od kuće dokolenke čizme, khm, a ovo tamo, moram se preizuvamObuća???

Želiš reći da sam nakrivo nasađena?U kući obuče ovcu, vani ide u sandalama![]()

I intimno? Jesi znao gdje ima mali ben na njenom tijelu sakriven?Sa jednom osobom sam se bas dosta, dosta, dopisivao, jedno pola godine. Naravno, na daljinu. Od zezanja do raznih tema, znali smo bas dosta jedno o drugom.

Ne luduj, idi u čizmama, zamijeni kad dođeš "tamo"Pa od kuće dokolenke čizme, khm, a ovo tamo, moram se preizuvam
A i neće mi ništa biti za 10koraka napolju u sandalicama. Prizivam leto!![]()

MOL pumpe su mi u Rumuniji bila sigurica da se nesto pojede, jer je bas bilo slabo hrane i restorana, i po gradu, i pored puteva. Svako vece mjesto je imalo MOL pumpu, i imali su nekakve dobre kobasice.trebali bi, od 3 molove pumpe kod mene 2 imaju, ova 3 je dosta mala pa nema.
ali ove na autputu sve imaju
Gde je fotka?Što ste šokirati mojim stajlingom, ne valja? A jes zima majku mu, odoše mi jajašca.
To je stajling ono, da gleda, a ti da mu ne daš.![]()
Kad se bude žalila na minus narednih dana, samo joj okačimo štiklice kao što ona kači mikrotalasnu.Ne luduj, idi u čizmama, zamijeni kad dođeš "tamo"![]()
Ovo meni majka redovno kažeNe luduj
I ja sam imao bolja iskustva u tom dopisivanju sa osobama na daljinu.
Valjda ono, kad ste blizu, ili dolazi do brzog susreta, ili se prekida komunikacija. A i nekako sam nalazio vise toga zajednicko sa nekim na daljinu![]()

Nije bilo nekog intimnog dopisivanja, niti hot dopa, vise je bilo "drugarske" komunikacijeI intimno? Jesi znao gdje ima mali ben na njenom tijelu sakriven?![]()
Pa ti idi na Politiku opet...Gde je fotka?
stavi ga pozadiOnaj od 2l, pa napred da stavim i onda da beže mužjaci od mene. A možda im se i svidi.![]()
Dobra stvar kod tih odnosa na daljinu je što kad raskinete teško da ćete se ikad više srestiMeni je sad jedan od glavnih zamišljenih kriterijuma da nije iz mog grada![]()
BilaPa ti idi na Politiku opet...![]()
Nije bilo hot dopa, ali zato je prstalo sve od fon seksaNije bilo nekog intimnog dopisivanja, niti hot dopa, vise je bilo "drugarske" komunikacije. Poslije smo se nesto "zakacili" (vise mojom krivicom), pa smo prekinuli komunikaciju
![]()
Osim ako covjek ne prizeljkuje da opet sretne tu osobu, i krece se po tom mojestuDobra stvar kod tih odnosa na daljinu je što kad raskinete teško da ćete se ikad više sresti![]()
NeNije bilo hot dopa, ali zato je prstalo sve od fon seksa
![]()
Jok, pokazalo mi se da kad nekog želiš da vidiš i da ste ulica do ulice nećete se srest, a kad ne želiš nekog da vidiš tu osobu ćeš sigurno srestOsim ako covjek ne prizeljkuje da opet sretne tu osobu, i krece se po tom mojestu![]()

To se i meni pokazalo vise puta.Jok, pokazalo mi se da kad nekog želiš da vidiš i da ste ulica do ulice nećete se srest, a kad ne želiš nekog da vidiš tu osobu ćeš sigurno srest![]()
Iskorištavaš pijane Kanađanke da dahćete preko telefona?Ne
Mada jeste bilo i toga sa nekom Kanadjankom prosle god. koja je nasrnula na mene u nekom klubu, a poslije me zvala na telefon pijana kad sam vec dosao kuci.