Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Pravila sam kačamak za večeru i moji su dočekali sa odobravanjem. Imam i neku lepu slaninu u frižideru, niko je ne pipa, taman meni za doručak. Danas sam preterala sa jelom, ali se ne opterećujem. Biće i boljih dana, bitno mi je da kilogrami ne idu u plus. Za sutra nismo smislili ručak, ali o tom potom. Čak i da oni ne znaju šta će, ja izvučem moje papirče i pljuc, smislim, da ne kažem izaberem :lol:

1500x500.jpeg-1.jpg

Ja kontsktirala prijateljicu iz sela da me poveže sa ženom za koju znam da ima baštu koju ne prska nikakvom hemijom, i da mi obezbedi jaja i neko pile. Sutra ću da zovem brata da vidim ima li onu domaću slaninu da mi malo odvoji i pošalje. Sve više se trudim da ne jedem svašta, opet mi se nekindan okretao želudac od piletine iz tiganja. Pa rađe ga neću jesti nego da se trujem sa tim.

Bila sam u nabavci pa da izvedem psa. Uzela sam malo više cigareta, cenim da će mi trebati do sutra, a i muž je pušio juče. Uzela sam joj sve što voli. Imam punu kuću voća. Sad spava i ne diram je, imam vremena da stavim ručak kasnije, možda odem da i ja malo dremnem, pošto mi se još spava.
Sinoć ne mogu da zaspim od brige, jutros se probudim rano, duša spava, ali me briga pobeđuje.
Njih dvoje spavaju, malo mi je i to uteha, jer znači da je ona ok.

Back