pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 162.038
oči moje da bi negledale
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Itd itd itd
Nadam se da ce ostati moje upuceno Lady da je debil…jer jeste.
Posto vidim ostao je njen post gde forumasice naziva kokoskama
![]()
Veruj mi, nije lepo čitati sve ono. Sada sam tek sve prelistala, vidim šta je obrisano. Kao neko ko je upao ovde, jako težak utisak posle svih onih rečiNe treba ništa da se prijavi.
Naprotiv, greška je što su neki postovi izbrisani.
Ako takvima daješ prostora, ispunili su svoj cilj.Zato što je zla i pokvarena jutrić kafica osoba.
Zato ne ignore.
Jer svima izliva svoje gadosti a pravi se žrtvom, ko i predsednik uostalom, zato ga i podržava.
Upravo to, svako sebe pokazuje u pravom svetlu kad tad. Ovo je forum, imaš prednost da takve ljude precrtaš, gore je u Rl kada si prinuđen nekad da takve gledaš i slušaš.Ja sam rekla i tada a komentar mi je vrv obrisan, jer su brisani mnogi, neću više da ćutim gomnima i to je tako.
Nek se sve vidi, nema potrebe za brisanjem, nek ostane svaki trag o svakoj osobi sa foruma. Ja se svojih stavova ne stidim.
Zar vi ovde niste svi drugari?Zato što je zla i pokvarena jutrić kafica osoba.
Zato ne ignore.
Jer svima izliva svoje gadosti a pravi se žrtvom, ko i predsednik uostalom, zato ga i podržava.
Tatatatira, ako znaš na šta mislim.Zar vi ovde niste svi drugari?
Na emisijama Branka Kockice, koje su bile edukativne, odrasle su generacije.Tatatatira, ako znaš na šta mislim.
I ako si imao prilike lično da upoznaš čoveka, glumca, koji u stvari nije nikako voleo decu, niti želeo da ima svoje.
Znaci,kocka do kocke,kockica?Tatatatira, ako znaš na šta mislim.
I ako si imao prilike lično da upoznaš čoveka, glumca, koji u stvari nije nikako voleo decu, niti želeo da ima svoje.
Branko ne moze da ima decu.Na emisijama Branka Kockice, koje su bile edukativne, odrasle su generacije.
Deca su volela Branka i Branko decu.
Sve je radio u korist dece.
Verovatno, ne ulazim u detalje i privatnost.Branko ne moze da ima decu.
Nije da nije zeleo
Znam sreco slatkaVerovatno, ne ulazim u detalje i privatnost.
Greškom si mene citirao.Nisam ništa pisala u vezi njegovog privatnog života.
Vaistinu vaskrese.Христос васкресе да вам здравља,расост,љубав донесе