Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

❤️❤️❤️
Pusti sad to.
Nadam se da si privatno bolje, to je jedino važno, da smo živi i zdravi i da su nam deca i bližnji dobro.
I dalje se uvek setim tvoje ćerke i kako je iz sistema otišla u pravi život ❤️
Pas je ipak solidno.
Izguraće verovatno zimu, ali dobro, 95 godina ima, mi smo mu pružili život da se pas pamti dugo.
Nikad niko nije imao psa poput Hunda, niti će.
Eto to je moj ponos.
I moje dete magistar koje se samo zaposlilo.
Ja sam srećna žena što imam svoju porodicu i jedan običan život, meni treba malo za sreću, možda je to ono gde se razilazimo.
Sto se mene tice zdravlje izivot idu krivudavom putanjom , no ne zalim se ima i ljudi koji su u goroj situaciji, no pre pet dana sam bio na kontrolu kod kardiologa i kardiohirurga oboje kazu da su rezultati Ok pa guram dalje...Sto se moje kceri tice i pored dva fakulteta i Magistrature za forenziku ona raadi kao profesionalni fotograf..Evo celog decembra i ceo januar ima po sedam, osam sesija dnevno tako da nema vremena za decu pa ih cuvamo prijatelj i ja ..No olabavice negde u sredini februara pa ce sve biti normqalno..msm svadbe , rodjendani i td..cuvaj se i produzi dalje..

Evo danasnje stanje cime nas je vlast sve zaduzila, pa smo nezahvalni ako kritikujemo...
U 5min do dolaska voza, voz otkazan, redom otkazani i dolasci onih koji treba da naidju u narednih petnaestak minuta.
Inace, bilo je obecano ubacivanje dodatnih polazaka i vracanje na stari red voznje nakon rekonstrukcije zeleznice ali obecanja u kampanji ne moraju da se ispunjavaju, pa idu dva voza tokom sat vremena na liniji batajnica-ovca.
Masa silazi na tramvaje i buseve. Od tramvaja od blokova ide samo jedna 13 i skrece ka B.Brdu. znaci ka gradu nista. U 95 ljudi pokusavaju da se naguraju, ne ulazi ni trecina onih koji cekaju. U 9A udjose, vjerovatno jos ne znaju dobro kuda ide.
Za sve ove godine, dok se novac baca u gradjevinu da izgleda da se gradi i stvara, potpuno rasulo gradskog prevoza.

Evo danasnje stanje cime nas je vlast sve zaduzila, pa smo nezahvalni ako kritikujemo...
U 5min do dolaska voza, voz otkazan, redom otkazani i dolasci onih koji treba da naidju u narednih petnaestak minuta.
Inace, bilo je obecano ubacivanje dodatnih polazaka i vracanje na stari red voznje nakon rekonstrukcije zeleznice ali obecanja u kampanji ne moraju da se ispunjavaju, pa idu dva voza tokom sat vremena na liniji batajnica-ovca.
Masa silazi na tramvaje i buseve. Od tramvaja od blokova ide samo jedna 13 i skrece ka B.Brdu. znaci ka gradu nista. U 95 ljudi pokusavaju da se naguraju, ne ulazi ni trecina onih koji cekaju. U 9A udjose, vjerovatno jos ne znaju dobro kuda ide.
Za sve ove godine, dok se novac baca u gradjevinu da izgleda da se gradi i stvara, potpuno rasulo gradskog prevoza.
Bar će biti besplatan. :mrgreen:

Bonne Annee GIF by Chez Perrette

Došla da vidim samo je l Ljubinka pisala jutrić kafica, da sam Vučić još jače bih vas gazila kad ono ništa 🤭
Bar si pobegla iz ovog ludila. Spasla sebe, još više tvoje dete.
Sto puta sam rekla, i opet ću - žao mi je što moja deca nemaju ambicije da odu iz Srbije. Strah me je za njihovu budućnost. Ne radi se o parama, strah me je ove bahatosti i javašluka. Bojim se života gde sistem ne postoji. Gde postoje samo partijski burazersko kumovski odnosi, i gde je samo onima koji su u tom sistemu je dobro.
Život u maloj sredini ti najbolje pokaže koliko je stanje loše. Kada znaš da je predsednik opštine jedva završio srednju školu, da je direktor vodovoda polupismen fakultetski obrazovan čovek, koji je tokom studiranja na nekom sega mega fakultetu engleski pisao ćirilicom. I tako, od ustanove do ustanove, svuda rukovodioci najgori đaci, secikese i bitange.

Bar si pobegla iz ovog ludila. Spasla sebe, još više tvoje dete.
Sto puta sam rekla, i opet ću - žao mi je što moja deca nemaju ambicije da odu iz Srbije. Strah me je za njihovu budućnost. Ne radi se o parama, strah me je ove bahatosti i javašluka. Bojim se života gde sistem ne postoji. Gde postoje samo partijski burazersko kumovski odnosi, i gde je samo onima koji su u tom sistemu je dobro.
Život u maloj sredini ti najbolje pokaže koliko je stanje loše. Kada znaš da je predsednik opštine jedva završio srednju školu, da je direktor vodovoda polupismen fakultetski obrazovan čovek, koji je tokom studiranja na nekom sega mega fakultetu engleski pisao ćirilicom. I tako, od ustanove do ustanove, svuda rukovodioci najgori đaci, secikese i bitange.
Sve znam, zato smo i otišli.
A sad shvataju i oni zbog kojih smo (između ostalog) otišli. Al kasno.

Nego, danas je 8 god od kako sam se u 9.34 tačno, po jednom sivom i hladnom danu (koji mu je predodredio karakter :mrgreen:) porodila :D
I od sledeće godine želim vam svima da slavite rođendan mog sina kao novi Dan oslobođenja ❤️

Znam znam, pusti snovi, al neka ih, možda ožive 🤭

Nego, danas je 8 god od kako sam se u 9.34 tačno, po jednom sivom i hladnom danu (koji mu je predodredio karakter :mrgreen:) porodila :D
I od sledeće godine želim vam svima da slavite rođendan mog sina kao novi Dan oslobođenja ❤️

Srećan rođendan sinu.

Srećan rođendan jaretu!

Back