Dobro jutro, dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne da je bilo cupavo negooooo .......... ko da nije ono moje dete koje sam rodila
ko zidu da pricam ... bar bi se zamaglio ... ovo ni da trepne
i onda sam usvojila recepis koleginice koji sam negde vec ranije opisivala detaljno za nauk i drugim roditeljima i toga se pridrzavam i dan danas

Moju cerku je kratko drzala faza inacenja, ali nista strasno. Za sina nisam nacisto u kom ce pravcu da krene - inat mu urodjen (jarac) sad mu samo ukljucen na maksimum...a za nadalje videcemo...

da , skoro svi ................ i lazu oni koji kazu da su im deca savrsena ........... ta kategorija ne postojiiii

kod mene na poslu desilo se da postoji puno dece sa malom razlikom u godinama
i SVI su prosli kroz ta tornada
razlike mozda godinu dana

pa nisam ja postala pametna sto sam smislila nego cula od drugih sa slicnim iskustvom i PRIMENILA

i nista pametnija neces ni ti biti koliko god da si djavo bila ( mene moja cerka jos uvek nije prestigla u budalastinama koje sam ja pravila )
to ti je jednostavno sledovanje pa kako se izboris
kako tvoji sa tobom tako ces i ti sa svojim :)

ne da je bilo cupavo negooooo .......... ko da nije ono moje dete koje sam rodila

i onda sam usvojila recepis koleginice koji sam negde vec ranije opisivala detaljno za nauk i drugim roditeljima i toga se pridrzavam i dan danas

.....sad je lakse:)
.....meni to sad sve nekako dodje i smesno kad se setim, a tad mi je bilo da se besim...

smesno? ........... pre neki dan smo po ko zna koji put plakali od smeha prepricavajuci anegdotu prvog pracenja nase dece u izlasku u bioskop

dali da priznam da je projekcija prekinuta , svi u sali su videli da se nesto dogadja ali deca ( moje i kumino ) i dan danas nisu sigurni koja verzija je tacna

dobro jutro drugari
jucerasnje ponovno otvaranje nazovi vip je bilo grozno
ali grozno
i ja sam dosla kuci u 10, preumorna, gladna, izmrcvarena, sinoc su radili onaj nesrecni nadvoznjak na sajmu i ja to nisam znala i putovala od radnje do kuce sat i po, sve uredno u koloni provela sat vremena stojeci
jutros me sve boli, noge, stopala, glava, muka mi je i gladna sam u isto vreme, cak me i ruke bole

znaci samo da me ubuduce sto vise zaobilaze ove nafrakane izvestacene stupidozne i besmislene manifestacije

549403.jpg

4456.kafa10.jpg

dobro jutro

dobro jutro drugari
jucerasnje ponovno otvaranje nazovi vip je bilo grozno
ali grozno
i ja sam dosla kuci u 10, preumorna, gladna, izmrcvarena, sinoc su radili onaj nesrecni nadvoznjak na sajmu i ja to nisam znala i putovala od radnje do kuce sat i po, sve uredno u koloni provela sat vremena stojeci
jutros me sve boli, noge, stopala, glava, muka mi je i gladna sam u isto vreme, cak me i ruke bole

znaci samo da me ubuduce sto vise zaobilaze ove nafrakane izvestacene stupidozne i besmislene manifestacije

jao grozno
ništa odmori se, ako možeš
sha da radiš

Daj recept, molim te! :worth:
Ja sam sad u 12-toj godini, i pocece da mi iskacu bele perke (sto rece moja nana!)
(prevod: osedecu!)
Skola super, al kuci...pa sinoc sam morala skoro na silu da je uteram u krevet i zabranim da pere kosu u 23.30! A to sto gleda kroz mene dok pricam...
Pokusavam da budem smirena, al ne znam dokle cu moci...

Zaboravih da kazem...
Dobar dan svima! :)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back