Dobro jutro, dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dobar dan!:)
ovo bre zeleno cak i za mene..mislim ovo dete gore sa ruzom..

:D
Rekoh ja...
Al zeleno je zeleno, lepo, sveze...
Vole piletinu, pa to ti je!
:D
Ja vise preferiram vako...
305414_252741744771386_108360452542850_755073_603237502_n.jpg

e sad bes sale, poceo da dolazi na moju livadu decko sto je ucio sa mnom u osnovnoj skoli, sladak bio tad, sa kerom, a fora je sto smo se nesto muvuckali, pa sam ja onako detinjasta bila uplasena i nije bilo nista od svega toga
e sad ti taj momak, covek, sta vec, dolazi na nase poljance i pusta da se njegov staford igra s Hundom
ne bi ja to ni znala nego mi muz kaze i tako provalim
ja nisam do sad silazila na livadicu s Hundom jer je tu zver ne moguce ukrotiti, to moze samo mm, a moram priznati da sam radoznala

e sad bes sale, poceo da dolazi na moju livadu decko sto je ucio sa mnom u osnovnoj skoli, sladak bio tad, sa kerom, a fora je sto smo se nesto muvuckali, pa sam ja onako detinjasta bila uplasena i nije bilo nista od svega toga
e sad ti taj momak, covek, sta vec, dolazi na nase poljance i pusta da se njegov staford igra s Hundom
ne bi ja to ni znala nego mi muz kaze i tako provalim
ja nisam do sad silazila na livadicu s Hundom jer je tu zver ne moguce ukrotiti, to moze samo mm, a moram priznati da sam radoznala

Oho :zper: ukroti zver ili nadji neku pudlicu :D

pa sad ces morati
ali pazi,frizura,stikle,sminka,obavezno...
nema veze ker i livada :D

ma i ti frajeri silaze u 12 ili 1 u noc kad ja vec spavam
vampiri
umesto da bude dole s mm kad se vracam s posla montirana pa se ja kao slucajno spustim na livadu
al oces
a valjda mi je prece spavanje od smrzavanja u sred noci na livadi i to u mraku, ne moz nista ni da vidis
a i san mi valja za sve, a frajer samo za razonodu :manikir:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back