Dobro jutro, dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e idu mi na zivce lenje bube
jos spavaju a vreme Hundu za izlazak se blizi
sad se ja lepo smaram cekajuci njih da ustanu
sad cu jedno pola sata da smisljam sta da obucem
u trenerci ce mi biti vruce
moram patike zbog krpelja
moram poneti Autan family da se mazemo ako bude krvojedaca
hranu i vodu za pse sam spakovala, sad treba i sudove (mislim da su mi u kolima ostali od puta)
i bas nesto mislim, kola su zakon za ovakve izlete
a ja ko da idem na Mars u dzunglu, a bice mi potrebno 5 minuta ako mi sta zafali do civilizacije :hahaha:

e, a zamisli svi vi ustali rano i spremili sta treba, a Hund spava i odbija da krene sa vama dok se ne naspava skroz.
zamisli...

dalje,
rezervna garderoba, ako krene kisa,
rezervna hrana, ako mravi dodju do ove prve
ja ne bi ni isao da kafu nemam tamo.

i dobar dan

vid sta je lajavi krelac, otkrila ameriku sa 45:mrgreen:
ustala davno, donela krastvce i paprike sa kvantasha, i ko svaka redusa cem da pravim zimnicu danas:D

Pravi je bre veceras kad za'ladi i aj na kupanje. :rtfm:
Sta je sa vama bre zene? :eek: Pre neki dan zovem drugaricu da dodje na bazen, a ona kaze da kuva dzem na 30 stepeni u podne i jos kaze ''blago tebi kad mozes''. :eek: :dash: Sad ti u sred dana spremas zimnicu. Sta ce vam toliko zimnice kad sve moze da se kupi i nije skupo cak ni u ovoj krizi?

Vikend je, mjkmu. :confused:

Poslednja izmena:
e, a zamisli svi vi ustali rano i spremili sta treba, a Hund spava i odbija da krene sa vama dok se ne naspava skroz.
zamisli...

dalje,
rezervna garderoba, ako krene kisa,
rezervna hrana, ako mravi dodju do ove prve
ja ne bi ni isao da kafu nemam tamo.

i dobar dan

ma nemoj :zplez:
e bas si :zplez:
i bila i bilo nam super
posle nam dosli drugari i bilo je jos bolje i jos dve slatke devojcice, od drugara cerke, igranje od miline
i vreme je bilo divno :zplez:
a sutra idemo u vikebndicu kod komsije iz naselja, a tamo dvoriste kolko hoces i porodicno druzenje
ma milina :aha:

nista posebno,vratila sam se sa mora,nisam nosila komp tamo posto sam odlucila da se odviknem od krste,tj da je svedem na normalnu meru.
i bilo je tako celo leto,nije mi ni falila,al cim sam se vratila,opet sto puta dnevno virnem ovde.
teska je ovo zavisnost
deca krenula u skolu,ja cu verovatno od ponedeljka opet da krenem na bazen,ako otvore zatvoreni i tako...
moram sad da te pozdravim,muz dize frku :)

Dobar jutar ženke, šta se radi?
Mi prošle nedelje se vratili sa Tare, bili dve nedelje...o bože kakav preporod...
U petak sad ostavili bebana kod mojih - na dve noći!!! :lol: Prvo šta sam uradila kad sam došla kući je da sam napunila kadu penušavom kupkom, otvorila pivo, stavila pakovanje na kosu i rekla ommmmmm... Zatim smo o'šli u bioskop i gledalipreglup preglup film - Ne plaši se mraka :dash: Opet ja birala u q! Pa na piće.Kući se vratili oko pola 1 !:tajna: (:lol:) ... To mi je prvi put od kad se Lukijan rodio da sam do tako kasno ostala... msm kasno :roll: Juče se vukli po krevetu do 11h!!! :lol: Pa u Rodić pa na ručak kod sveki pa na tvrdajvu na kafu pa na rodjendan i danas u krevetu do 10...Eeee ti divni dani bez obaveza kad si mogao šta hoćeš kad ti hoćeš...:aha: Još malo pa idemo po Drndula.Malo mi nedostaje da budem iskrena.:mrgreen:

Dobar jutar ženke, šta se radi?
Mi prošle nedelje se vratili sa Tare, bili dve nedelje...o bože kakav preporod...
U petak sad ostavili bebana kod mojih - na dve noći!!! :lol: Prvo šta sam uradila kad sam došla kući je da sam napunila kadu penušavom kupkom, otvorila pivo, stavila pakovanje na kosu i rekla ommmmmm... Zatim smo o'šli u bioskop i gledalipreglup preglup film - Ne plaši se mraka :dash: Opet ja birala u q! Pa na piće.Kući se vratili oko pola 1 !:tajna: (:lol:) ... To mi je prvi put od kad se Lukijan rodio da sam do tako kasno ostala... msm kasno :roll: Juče se vukli po krevetu do 11h!!! :lol: Pa u Rodić pa na ručak kod sveki pa na tvrdajvu na kafu pa na rodjendan i danas u krevetu do 10...Eeee ti divni dani bez obaveza kad si mogao šta hoćeš kad ti hoćeš...:aha: Još malo pa idemo po Drndula.Malo mi nedostaje da budem iskrena.:mrgreen:

:lol:
des minikaaaaaaaa:zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back