- Poruka
- 21.194
cao no,cao milice

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

o`s jos jednog hrcka na poklon? tek da onom, koga vec imas, nije dosadno.cao no,cao milice![]()

e, ybg... a, taman sam mislio da i ja pisem po temi ovde...
svima

a sto je tuzan
sta vam je danas svima,svi ste nesto emotivni
meni samo strasno sto pacovcic radi glupe stvari,ja mu izgleda nisam po volji.a stavila sam mu moju sliku kraj kaveza da se navikne,majke mi![]()
)
..e, meni nikad nije bilo jasno, kako neko voli te pacovcice....mislim nemam ja nista protiv njih, al' ne u svojoj kuci![]()

komsija ili pacov?Vala bas. Ne bih cak volela ni neko od komsija da drzi to u stanu. Zamisli pobegne kod mene...pa naebo bi.![]()
komsija ili pacov?
Zene, ja pojela parce mesa posle ihaha nejedenja istog i muka mi je.
A nekad sam volela rostilj skoro ko i slatkise.![]()
pda, znam ja kad da se pojavimJos mi ti falish!?![]()
Zezam se, naravno.
cao milice , sehnsucht, torrente,...![]()

Samo da ljubnem ove Dame
![]()

prevedeno, zaljubila si se u jednu patiku.pa to sam i ja mislila,al sta cu dete dobilo pare od dede za patike,posao u grad da ih kupi i doneo kavez sa pacovcicem.inace kosta kao jedna patika.
i sta sad,mali ,sladak,ima okice,rukice,brcice,pa ko da se ne zaljubi

pretpostavljam da je, od postojeca cetiri, drugi smajli upucen meni.
Samo da ljubnem ove Dame
![]()

prevedeno, zaljubila si se u jednu patiku.![]()
![]()
Ajde...
Jel sve odjednom ili moramo da napravimo red?!![]()

Predpostavljam da znas da sam lepo vaspitan i da mi ne dolazi termin redaljke...u glavi![]()

.... naravno da smo svi ostali isto kao i ti pomislili.Predpostavljam da znas da sam lepo vaspitan i da mi ne dolazi termin redaljke...u glavi![]()