gost 171789
Elita
- Poruka
- 16.594
Josh nisu upoznate s mojom zavisnoshu, a nece vala ni saznati
gde cu da se zalim ako se ne slozimo,ako ne ovde
gde cu da se zalim ako se ne slozimo,ako ne ovde

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Josh nisu upoznate s mojom zavisnoshu, a nece vala ni saznati
gde cu da se zalim ako se ne slozimo,ako ne ovde![]()
mozete zajedno na rupuJosh nisu upoznate s mojom zavisnoshu, a nece vala ni saznati
gde cu da se zalim ako se ne slozimo,ako ne ovde![]()

)))pa dej si bizMismenka????

...faza uzivanja ::
)))mr no...ti ne gledas utakmicu?
meni deca izasla...mm sa drugarima u nekom kaficu gledaju tekmu, ja sebi napravila zgodno..pica iz Karibika, kola ladna, lap top muzika....i mmmmm kakvo uzivanje ::)))
fuzbal jok, ostale, mahom, kolektivne sportove, moze.mr no...ti ne gledas utakmicu?
meni deca izasla...mm sa drugarima u nekom kaficu gledaju tekmu, ja sebi napravila zgodno..pica iz Karibika, kola ladna, lap top muzika....i mmmmm kakvo uzivanje ::)))

eeeee, ako ti tako kazes... na kom nivou uzivanja je serviser.evo me..posle fiskalizacije mene i kase...faza uzivanja ::
)))

ja mislim da je jos bolji onaj kod riblje pijace.safira,mi cemo sutra prvi put u karibik.
jel bolji onaj stari blizu futoske,ili onaj u maksima gorkog?
safira,mi cemo sutra prvi put u karibik.
jel bolji onaj stari blizu futoske,ili onaj u maksima gorkog?
Pozdrav, zene, ese razradila ova birtija il da sednem sama za shank, gustiram lagano neku brlju i bedachim svoju bedu smaranjem jadnog barmena?![]()
))a, sta kupis sebi za klopu?pa mislim da su isti...al ja uvek idem u onaj u Maksima Gorkog
prosetam kuce i kupim picu

Ma evo prepustam ti ga, ionako nijedan muski stvor ne bi strpljivo i sa razumevanjem istrpeo moje bedacenje.
))
))
Nego, mislim da je ipak bolje da vam pustam muziku i da umuknem:
))

))))))

Eeee, sta ja da kazem sa 71. spratom i problemima sa liftom.
A, to za izlet, steta jer ce padati kisa. bzvz![]()
Nista od kise, danas ce ceo dan biti 30-ak stepeni, milina
a, mozda je samo i zbog ucestalog pozdrava?
mislis![]()
pa sad nije da se zalim ali ovaj tempo je smrt za pozdrave
![]()