dobro jutro dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo sad na primer
moji gledaju film koji sam ja vec gledala...doduse mogla bih nesto drugo da radim, peglam perem sudove, nesto sklanjam, citam knjigu ili se prosetam...a ja sedim ovde...al me eto zainteresovala jedna tema o mitologiji ...i citam je....ovde bacim pogled da vidim koga ima....i eto...ima tebe joiv ....cmok

Ma meni sad nekako naislo eto kuckam se sa nekim akrobatama, lavovima, zmajevima :lol: Kao u zoni sumraka... dobro kod mene je malo drugacija situacija nemam osecaj mozda kao ti jer ipak u rl poznajes dosta forumasa... ja ih znam svega par i nisu sa ove teme...

Ma meni sad nekako naislo eto kuckam se sa nekim akrobatama, lavovima, zmajevima :lol: Kao u zoni sumraka... dobro kod mene je malo drugacija situacija nemam osecaj mozda kao ti jer ipak u rl poznajes dosta forumasa... ja ih znam svega par i nisu sa ove teme...

ne ne poznajem dosta forumasa....nekoliko forumasica....forumase znam preko reci :::))))...a forumasice koje znam...volim...sada su deo mog zivota...prijateljice...i drago mi je sto ih znam :::))))

e tako iscitala sam o perunu baba jagi i ostalima :::))))....slusala jednu tuznu pesmu i pala u sevdah kao sljiva u g.....:D...sad odo da radim sve one stvari koje zene rade u kupatilu:zcepanje::zcepanje::zcepanje:...vadim ves iz masine, perem lavabo i ostalo....pisemo se ujutro kad otvore kafanu i ja dobijem internet:Diii jos jedna sitnica....ja danas nisam upalila nijednu cigaru :)...msm nisam prestala da pusim....samo nisam upalila danas...a ni sama nemam pojma kako i zasto:think:...valjda sam se sinoc prepusila:D..pa pa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back