dobro jutro dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
to ce biti ko neka zurka,upoznas nove face,pa njihove drugare,pa zurke,pa zoves staru smokvu da svrati bas kad je zurka

moram te razocharati, nisam ja vishe student pa da partijam ko onda...a ni buduce cimerke nisu studentkinje i to mi je ok...
znam kako studenti zive, mislim znam kakva sam ja bila dok sam studirala itd... :mrgreen:
znash da gledash u sholju?da te zovem na kafu da mi proreknesh sudbinu :lol:

bro vece
mene uhvatila alergijska kijavica, znaci em mi ide po zivcima em nista ne vidim koliko me svrbe oci, em mi nos curi i naduven je, a kako je jos i vrudce i duva, em sam otekla em sam cmizdrava
majko moja
i ufatila me neka nervoza
ovaj moj covek pustio neke narodnjake malo pre, ja stvarno nisam mogla da ih slusam, a sad kad je izasao sad mi krivo
jesam guska

Jel nekad imate osecaj kad dodjete na forum kao da ste upali u zonu sumraka ili neki paralelni svet? Nemam pojma otkud mi to pade na pamet al eto tako mi nesto dunu sad kad pogledam sve ove avatare, nikove, postove....

ne..ja dodjem na forum...ono iz zabave....ima ljudi koje mi namame osmeh na lice..nije mi to paralelni svet...al je svet gde se prosto osecam....fino....nije vise ni beg od stvarnosti....jednostavno mesto gde cu sresti drage ljude..neke koje i znam a i neke koje znam samo po recima
zona sumraka nikad....te zone sumraka mnogo cesce srecem u RL :::))))

evo sad na primer
moji gledaju film koji sam ja vec gledala...doduse mogla bih nesto drugo da radim, peglam perem sudove, nesto sklanjam, citam knjigu ili se prosetam...a ja sedim ovde...al me eto zainteresovala jedna tema o mitologiji ...i citam je....ovde bacim pogled da vidim koga ima....i eto...ima tebe joiv ....cmok

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back