- Poruka
- 437
ako jeste,da mu mahnem i ja,ako nije,mama je rekla da ne pricam sa nepoznatima
Nije nikakva gica, a poznat nisam, teško je biti poznat u današnje vreme pored svih tih velikana.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako jeste,da mu mahnem i ja,ako nije,mama je rekla da ne pricam sa nepoznatima
Ovo mi je osnovni nalog, Moamera mi.![]()

Nije nikakva gica, a poznat nisam, teško je biti poznat u današnje vreme pored svih tih velikana.
aha....evo bas sam poverovala..nego zene on ocekuje da ga rascerupamo...vidite sta je napisao na Skupstinskoj kafani
Re: Skupstinska kafana
Idem kod Žena, ako se ne vratim za pola sata, zovite moderaciju!![]()
aha....evo bas sam poverovala..nego zene on ocekuje da ga rascerupamo...vidite sta je napisao na Skupstinskoj kafani
Re: Skupstinska kafana
Idem kod Žena, ako se ne vratim za pola sata, zovite moderaciju!
![]()

tako ja idem u podrumsku biciklanu.
obicno kazem nekoj deci napolju,ako ne izadjem za pet minuta,vi vristite

Ma svašta se priča o ovom PDF-u, čujem da je jedan bio ovde i vratio se trudan.![]()

a nisi cuo za onog sto je jednom svratio slucajno ovde i niko ga nikad vise nije ni cuo ni video,ni cipele nisu ostale od njega.........
nesto kao da zadjes u grad mrtvih u kairu,samo mnogo gore![]()

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaoooooooooooo
ostavila sam dzemperak neki sa sve flekom koja se pojavila ni od kuda, u lavabou i nasula venish preko...i to stoji...i stoji..i stoji..
idem da vidim jel ziv

....ziv je sigurno...nebi trebalo nista da mu bude, eventualno da skine fleku![]()

....ziv je sigurno...nebi trebalo nista da mu bude, eventualno da skine fleku![]()

loshe navike ne umiru tako lako
umesto da sam lepo legla kad mi se prispavalo, ja dzedzim ovde![]()

ne odgovaram na pitanja nikovima čiju sliku nisam video, novo pravilo![]()