dobro jutro dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro

U Beogradu su potrebne vestine pilota koji manevrise da bi mogao da vozis
Jer ja stvarno ne razumem zatvaranje traka na kojima je sve u redu i neverovatno gurendzanje nervoznih vozaca od ranog jutra, ko da im noz bodes u srce ako se prestrojis ispred njih

ovo za voznju - stvarno treba da si ne vidra, nego zmaj

Ljubinka, bravo za vožnju, očigledno se ubrzano kališ za manevrisanje po Bgd, biće od tebe odličan pilot. Ja se i dalje držim mog Zemuna, malo Novog Beograda, širokih bulevara.... mada i tamo zna da se zakrči...

Nego, više mi se svidela tema venčanica.... pa sam se setila da sam i ja, slično kao Smokvica, vrlo brzo rešila taj problem. Videla jednu u nekom butiku, i sašili mi po meri. I dan danas mi je neobično, da sam ja, koja prešpartam ceo grad za običnu majičicu i stalno nešto meri i važem i nikad nisam sigurna da li je to baš prava stvar, tako lako i brzo našla venčanicu.
Ali valjda sam znala da je to samo za jedan dan, nema razmišljanja u kojim prilikama ću kasnije moći da je nosim, s čime ću je kombinovati, dovoljna je sama sebi...

Ја познајем само три жене-змаја... :)
Мада, никад се нисам возио ни са једном од њих...

Ево, и ја бих волео да видим смоквичицу у венчаници...

Иначе, много волим да бирам венчанице...
Не за себе, наравно...

Uuu, pa sad moramo da čekamo leto da bi Smokva sazrela, m?:per:
Ajde Smokvičice, sliku na sunce, a ima ga danas (mislim sunca) na pretek.

Inače, pošto sam juče naučila bitnu lekciju da se razgovor sa muškarcem koji ti nije srodnik ili muž, smatra teškim moralnim prekršajem, perverzne smajlije "turam" samo u post namenjen žeMskinjama.
Da me ovi iz moralne policije ne uhapse.:lol:

Ja bih volela da posetim neku muslimansku zemlju, al od onih verski ekstremnijih, pa da provedem par dana pod zarom i feredžom. Da vidim kako je.
Verovatno bih više cenila svoju slobodicu da laprdam šta mi se prohte i idem polugola ulicom.
Čitah Devojke iz Rijada. Nije me "dojmila" knjiga preterano ali mi bio zanimljiv način na koji žive.
Užas!

ebo vas kupaci,evo sam vam ga na luster okacila

Prilozi

• Picture 004_resize.jpg
    Picture 004_resize.jpg
    35,4 KB · Pregleda: 11
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back