dobro jutro dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jeko,fimove gledam za dz kod kuce.iskreno radije bih odgledala i sekulu i njegovih 36 zena,nego sad jela cokoladu.ceo dan sam bila dobra i jela samo zeleno
dijenek,taj aleksanar nikako nije bio prosecan,ti si izgleda prespavao kraj
afro,obozavam bebe.kad su moji bili bebe, a nervozni zbog zubica,smirivala sam ih tako sto bi im masirala usice ili kruzno prstom izmedju obrva,koren nosa.posle toga su bili kao udrogirani...

majce,ja se udala u prvoj u koju sam uspela da udjem.prva radnja,prva vencanica,bez gledanja u katalog.tako mi je bio svejedno u cemu sam.imam utisak da bih danas isto uradila

nije da mi nije lepo stajala,al 94 godine jos uvek bilo vreme kicerice,zipona,tila i bisercica...imala sam cak i rukavice do laktova,sto mi je sada jako smesno

bila premijera pre neki dan na kopaoniku,videla sam bjelu taj dan na zicari,verovatno je dosao da s pokloni publici.mene nesto tema fudbal bas i ne zanima.pa jel vredi za nas zenice da gledamo?

...upadam ali slucajno otvorih temu i nemam pojma o cemu se govori videla sam samo deo o filmovima...ja sam jel' navucena na iste tvrdo, Turista je i meni bio uzasno glup film, tako je prosao kod publike uostalom...elem, odgledala sam Black swan, predivan film, psiholoski triler, fantasticna gluma Natali Portman (cini mi se da je sinoc dobila i Zlatni globus a dobice i Oskara sasvim sigurno), prica i rezija takodje...da se samo meni svideo ne bih ti preporucila ali su gledale jos dve meni drage osobe sasvim razlicitih senzibiliteta i svideo se i njima...velika preporuka

V, ako si filmofil, preporuke uvijem kožeš ostaviti na temi sandej afternun... isto je ljepljiva:D
meni se baš dopalo ono šta si preporučivala u par navrata
pa, reko'... ako imaš još, nije za baciti:rumenko:

...aha, znaci tamo...ja mahom postavljam na Neoambasadu klipove i preporuke filmova jer postujem mahom na Politici...evo postavicu sada o cemu se radi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back