dobro jutro dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
helou svima
ako je neko primetio da mene nema juche (:lol:) to nije zato shto sma otishla u goste planirano, nego zato shto sam neplanirano pala u krevet :evil:
znachi ne pamtim kad me je prehlada ili slichno toliko polomila da nisma mogla iz kreveta da ustanem, ali bukvalno:confused:
chak ni do kompa koji je odmah pored:eek:
sve me bolelo:sad2: prosto mi bilo smeshno (posle nekog vremena) da sve moze toliko da boli.. svi mishici, zglobovi, a glavidza tek :besna:
pa me ziga stomak, pa ledja, pa vishe ne mogu ni da se namestim, a ne mogu ni da sednem koliko sma bila malaksala sva :(
e jedino me onaj zub od petka nije boleo :zcepanje:

inache, mini_me se javila negde oko 5.jan chini mi se, tako da nije da je nema 16 dana
a secam se jer je nekad pisala da 5.treba da ide na depilaciju pa sam htela da je zekim da l se ocherupala:lol:

a vi, kako 'te?
:mrgreen:

Evo jedan kolac da se oraspolozis...
"CRNI POLJUBAC"
IMG_8565-1.jpg

Recept sam napisala na temi "Sta kuvamo danas"...

Razbežale se žene :think:

Ja ceo dan odmarala, razvlačila se po stanu, spavala... Jedino sam izašla da kupim sve za ručak, pošto nam je došao u goste dečkov brat od strica pa sam bila opaka domaćica, spremala pile i krompir u rerni.
Ali čim je otišao gost ja nazad u pidžamu, i u krevet z:mrgreen:

..где домаћу, у месари. Имаш ли препоруку, где?

cao guzice moje.
Saljem vam jedan suncani poljubac iz italije.
2 dana ne skijam, prehladila se, pa se suncam u restoranu, fantasticno je. Slucajno pokusah wireles, kad ono radi. Preko tel. Pa rekoh da se javim mojim drugaricama.
Ljubim vas...

...о жеМска,...ма пусти прехладу, немо` да седиш у ресторану,
брзо напоље, на скије, на сунце,........проће то!
Греота да болујеш, поред те уживанције :cao:
Једва чекам сличице.....:slika:

helou svima
ako je neko primetio da mene nema juche (:lol:) to nije zato shto sma otishla u goste planirano, nego zato shto sam neplanirano pala u krevet :evil:
znachi ne pamtim kad me je prehlada ili slichno toliko polomila da nisma mogla iz kreveta da ustanem, ali bukvalno:confused:
....

inache, mini_me se javila negde oko 5.jan chini mi se, tako da nije da je nema 16 dana
a secam se jer je nekad pisala da 5.treba da ide na depilaciju pa sam htela da je zekim da l se ocherupala:lol:

a vi, kako 'te?
:mrgreen:

Ако ниси, обавезно иди да ти лекар послуша плућа,
што је сигурно, сигурно, има доста случајева вирусног
запалења плућа.

А, mini_me се 3.јанура јавила само са кратком порукицом,
али не на овој теми http://forum.krstarica.com/showthre...o-alkoholu?p=16404565&viewfull=1#post16404565, тако да то нисам ни видела.
Од тада није,...а ја
мислила, ти знаш да ли се породила!?

Evo jedan kolac da se oraspolozis...
"CRNI POLJUBAC"
IMG_8565-1.jpg

Recept sam napisala na temi "Sta kuvamo danas"...

О,...мммммм:zaljubljena:...идем да видим рецепт.
Хвала ти!

.

Dobro jutro!
Ja prva ovde od jutros
Imala dosta aktivan vikend, soping, odlazak kod sestre, sredjivanje kompletno stana, raspremanje, itd
nisam se bas nesto odmorila
Bila mi je mama tu tri dana i pomagala mi oko kucnih poslova
Prvi put da sam sve odradila za jedan dan
Inace sam prezadovoljna sta smo ceri kupili u subotu i jedva cekam da danas obuce u skolu
Jutros odvezla mamu na stanicu i neocekivano nasla precicu do posla s autobuske (za koju naravno nisam znala) i stigla super na posao
ceka me mnogo posla, ali se bar koleginica vraca s odmora
u glavi mi je mnogo ideja po pitanju para, ali moram da se kontrolisem, jer sam vec dosta potrosila od plate za razlicite kucne nabavke

evo mene
hm
ovaj vikend iza sebe zelim da zaboravim...........imala sam tako stresnu situaciju ne pozeliti nikom....mislim da sam zaradila jedan nov sed pramen...evo danas sam uspela da skupim snagu da ustanem iz kreveta...mada sam bila za vikend na forumu pokusavajuci da se malo zezam..al mi nikako to nije bilo uspesno
jednom kad se malo sastavim..onda cu vam u nekoliko crta ispricati.....
za sad skupljam snagu da to izgovorim cak i kao napisanu rec....

evo mene
hm
ovaj vikend iza sebe zelim da zaboravim...........imala sam tako stresnu situaciju ne pozeliti nikom....mislim da sam zaradila jedan nov sed pramen...evo danas sam uspela da skupim snagu da ustanem iz kreveta...mada sam bila za vikend na forumu pokusavajuci da se malo zezam..al mi nikako to nije bilo uspesno
jednom kad se malo sastavim..onda cu vam u nekoliko crta ispricati.....
za sad skupljam snagu da to izgovorim cak i kao napisanu rec....

Aj, izlani to na ekran, sestro slatka, pa da merimo ko je u gorem bedaku. :)

I ja iskoristila dan u Limanskom parku. Al su nakachili dobre pentralice i nekakve ljuljalice tamo...izgleda ko sala za bildovanje. Moracu jednom da ih isprobam rano ujutru kad ne bude bio aktivan cuvar parka jer me blam da me opominje pred onim narodom vaku matoru dok se ljuljam.:zstidljivko:

Posle toga sam isla kod jedne drugarice sa kojom nikako da se vidim sto gdina. Danas slucajno pogledam njene slike na fb, a skoro nikad ne zapazam slike prijatelja...i vidim da je osisala svoju predugacku kosu i napokon postala zensko, a ne Robinson Kruso i komentarisuci slichku pomislim, aj cim zavrsim komentar pusticu joj porukicu na chat, kad ono tacno takva porukica od nje stize u tom trenutku meni na chat: ''Kad se vidimo, bre, nismo se videle sto godina''. I ja, iako sam uglavnom lenja za redovno kafenisanje i brbljanje, resila da se obavezno vidimo danas tako da smo celo popodne sestra, drugarica i ja trutjale na milion nekih tema i premorila sam se ko da smo rintale ceo dan. Neverovatno koliko samo koriscenje glasa umori coveka vise nego ovo caskanje ovde. :confused: Sad mi treba bar dva dana iskljucivo kuckanja das odmorim od RL chat partije.

Bas sam se raspisala :eek:, a zapravo ovo je samo jedan obican normalan dan u kome se nista specijalno nije dogodilo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back