dobro jutro dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...
Evo vam malo snega iz mog belog ZR ljubim vas:cmok2:
4669d6aa647fe25927ce538dfef85798_we-1.gif

Дивнооооо, обожавам снег!!!:klap:

deca-trce-zima-1.jpg

main.php

...а сада, Лаку ноћ!.....
11.gif

.

Kako ste u ove kasne nedeljne sate? Mm i ja klasično vikendom na ručkove kod familija, svekar je bolje...zaglavio je u urgentnom na dva dana pre neki dan, u roku od pola sata je bilo pitanje dal će preživeti ili ne Užas kako sve može u kratkom roku da se preokrene...
Onda smo sinoć bili kod ekipice na palačinkama , danas kod mojih, mama kupila ćebence i odeću za iznošenje bebe iz porodilišta, tako je slatko!
Odradila sam depilaciju prepona...tj sve :mrgreen: , ruke i pazuh - konačno, sve odlažem zbog bola pa se danas konačno nakanila :roll:
I šta još...Da, s društvom na kafi pa kod drugarice.E da, mm mi kupio crveni gerber u saksijici i novine Brava casa...jer zna da volim taj cvet i te novine...i ja ga tako volim zbog takvih sitnica

Esej...nemojte čitiati ako vas mrzi :mrgreen:

Dobro jutro radni narode... :bye:
Joj što je brrrr :zima2: jutros... a ja ne pripremljena za zimu...:rumenko:
JOš uvek nisam kupila ono što se sipa u gorivo da ne ledi i ono što se maže na vrata da ih ujutru možeš otvoriti... :evil: i tako sam jutros morala da zovem taxi... :roll:

A sve bi rešila jedna garaža... hoćuuuuuuuu garažuuuuuuuuuuuuu... :mrgreen:

JOš uvek nisam kupila ono što se sipa u gorivo da ne ledi i ono što se maže na vrata da ih ujutru možeš otvoriti... :evil: i tako sam jutros morala da zovem taxi... :roll:

Pi Audi. Kazem ja da je krs. :)

....čičak, čičak,.....dobro jutro,....kako ledi na +2,....šta će ti to?...to se sipa na - 10,......ako je dizelaš,....
namaži samo gumicu na vratima, blago, lanenim uljem, ili i običnim, jestivim,....tek tek,....
...u bravu ne bi smelo ništa da se stavlja,....samo mora biti očišćena i suva,.....
....evo,...i ja apelujem,....da se čičku obezbedi jedna garaža,.....
dođi do KABINETA GRADONAČELNIKA,....rešićemo i to!
:D:bye:

pa uteraj (:lol:) u hobi sobu:mrgreen:
j.ebesh parket/laminat :p

inache ja sam bez auta pod drugi put u poslednjih mesec dana:evil:
nigde ne mogu da krenem, nemam volje za bus da se lomatam i bash sam besna zbog toga:besna:
a majstor vec nedelju dana razvlachi, mamicu mu,a nije popravio kako treba ni prvi put i josh imam obraza da opet trazi pare:eek:
:rida:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back