Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uh, dobro je, nisam bila kod kuce, pa ceo dan mislim kako je ispalo, pojedoh se ziva...
A malena?

Danas je bilo baš gadno vreme ali nije bilo hladno...ja uvila kosu koja se skoro skroz ispravila napolju
Za ime boga, pa zar ima žena koje treba ubedjivati za to?!
Baš mi bilo zanimljiv doživljaj danas 

Moracu da probam, mada nije bas mala kuhinja a rerna ima jedno 30 godina...a da uključiš malo rernu da smlači pre nego što kreneš da kuvaš...??

I dala bi ćerki ime Stevanija?
Ja vala ne bih, niti mi se svidja...

Mini, divno iskustvo. Sad ćeš sa još manje straha i neizvesnosti ići na porodjaj.
Jesi ti ono rekla da ti je termin 12.1. ?
I mojoj ćerki bio, al se rodila 9. na Svetog Stefana i baš sam motala po glavi neka prigodna imena... ali mi nijedno nije bilo lepo (Stevanka, Stevanija...) a stalno sam mislila na princezu Stefani od Monaka. Al mi to stransko.
A sad vidim ima ona odbojkašica Stefana Veljković i baš je slatka i ona i ime joj lepo.
Pošto mi čekamo dečaka zvaće se Luka
Nije čudno, neobično...prilično je često danas priznajem ali baš me briga, nama je divno, a i naš sin je jedan jedini Luka
Mi imamo ime...pa recimo već 7 meseci smišljeno
i odmah je bilo Luka.

ccc, sada se setih Klare i komunikacije sa Anabel Li, kada smo caskale o imenima za decu ... jezivo![]()