dobro jutro dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa znam ja to sve,da mu u stvari radim medvedju uslugu,al to ti je kao vrzino kolo,kad se jednom uhvatis u to,nema napolje
on se rodio dve nedelje kako mi je mladji brat od 24 godine umro i svi u porodici smo se uhvatili za njega,bukvalno smo u maloj bebi trazili spas od bola.tako mazen,pazen i zasticen nije ni mogao da izraste u nesto drugo.
secam se kad me je njegova uciteljica upozorila da je suvise vezan za nas i da ne bi bilo lose da ga posaljem na more sa skolom,da se malo osamostali.zena je posle dva dana bila u panici,jer dva dana nije nista jeo,na kraju ga je hranila samo slatkisima da joj ne bi umro usput.
a prosle godine ajde srednjoskolac je, isao bi sa drugarima na skijanje.vratio se bolestan,kolabriran...uzas
tako da trazim snajku, da skinem bedu sa vrata,a ona ce se stvarno usreciti...al robu ne primamo nazad...:lol:

pa jel ti odustanes?ja sam sva u golu vodu ,objasnjavajuci kako su lepe,udobne,tople,neseljacke...a znam da cu izgubiti bitku na kraju,al ne mogu da odustanem bez borbe...

da ti pravo kažem, odustanem. Već sam se davno uverila da ono što ih nateram da kupe, uz sva moja obrazloženja, da je lepo, toplo, ne propušta, ako se njima ne svidja, neće da nose. I to su onda bačene pare. Tako da kupujem šta oni hoće, pa nek im je hladno i noge mokre.... Ali kad im dodje iz du.eta u glavu (negde sa 18 godina, prema mom iskustvu, a izgleda da nije džaba to punoletstvo) onda sam nadje i samo me vodi da platim.

jel da ti kazem da mu sa njegovis sesnaest secem sniclu?

Ih sa šesnaest, ni po jada. Uzeli se moji prijatelji, ja im bila kuma. I dodje ručak. On uzme šniclu u tanjir i sedi i čeka. Pita ona što ne jedeš. Kaže on Čekam da mi isečeš. Njemu je njegova mama sekla šniclu.... Ne znam na kraju ko je popustio i isekao šniclu, bila mi bljaks cela situacija.

pa znam ja to sve,da mu u stvari radim medvedju uslugu,al to ti je kao vrzino kolo,kad se jednom uhvatis u to,nema napolje
on se rodio dve nedelje kako mi je mladji brat od 24 godine umro i svi u porodici smo se uhvatili za njega,bukvalno smo u maloj bebi trazili spas od bola.tako mazen,pazen i zasticen nije ni mogao da izraste u nesto drugo.
secam se kad me je njegova uciteljica upozorila da je suvise vezan za nas i da ne bi bilo lose da ga posaljem na more sa skolom,da se malo osamostali.zena je posle dva dana bila u panici,jer dva dana nije nista jeo,na kraju ga je hranila samo slatkisima da joj ne bi umro usput.
a prosle godine ajde srednjoskolac je, isao bi sa drugarima na skijanje.vratio se bolestan,kolabriran...uzas
tako da trazim snajku, da skinem bedu sa vrata,a ona ce se stvarno usreciti...al robu ne primamo nazad...:lol:

Jao, to je stvarno bio splet nesrećno-srećnih okolnosti. Ne možeš ni sebi ni svojima da zameriš. Ali mislim da je to ipak nekako u karakteru i da možda tu i ne može mnogo da se promeni.

..uh tugo moja...šta da ti kažem, a da me shvatiš pravilno...:confused:

...ipak se plašim da će tvoja snajka biti dežurna na onoj temi o svekrvama,
i da ćeš joj ti biti kriva za sve..ili će se on trgnuti tako da ga niko prepoznati
neće, kad bude bio u situaciji da mora sam...

...a to što je učiteljica uradila, šta će žena, nije njeno dete...ali opet na njegovu
štetu...poznato mi je to, odlično, pa moj svekar je nosio sinu užinu u školu do
kraja četvrte godine, da mu sinčić ne bude gladan...i prevodio ga preko ulice
kad ide ujutro, jer je pospan pa da ga ne udare kola...strašno...sad živi sam
razveden..i dalje nesposoban za život...

Jao, to je stvarno bio splet nesrećno-srećnih okolnosti. Ne možeš ni sebi ni svojima da zameriš. Ali mislim da je to ipak nekako u karakteru i da možda tu i ne može mnogo da se promeni.

Da, mnogo zavisi i od karaktera. Mada i mi dosta gresimo kada su nam deca u pitanju. Mnoge stvari radimo iz najbolje namere, a onda shvatis da su nespremni, zavisni, i da kada ocekujes od njih neku samostalnost, odlucnost, odgovornost, toga nema. A mi sputavali ljubavlju, paznjom, da se ne muce... i sad budi pametan...

..uh tugo moja...šta da ti kažem, a da me shvatiš pravilno...:confused:

...ipak se plašim da će tvoja snajka biti dežurna na onoj temi o svekrvama,
i da ćeš joj ti biti kriva za sve..ili će se on trgnuti tako da ga niko prepoznati
neće, kad bude bio u situaciji da mora sam...

...a to što je učiteljica uradila, šta će žena, nije njeno dete...ali opet na njegovu
štetu...poznato mi je to, odlično, pa moj svekar je nosio sinu užinu u školu do
kraja četvrte godine, da mu sinčić ne bude gladan...i prevodio ga preko ulice
kad ide ujutro, jer je pospan pa da ga ne udare kola...strašno...sad živi sam
razveden..i dalje nesposoban za život...

Pa kako da bude sposoban, ebote. Jel mu i dupe brisao do punoletstva? :roll:

Pa kako da bude sposoban, ebote. Jel mu i dupe brisao do punoletstva? :roll:

...to ne znam..ali ga jeste češljao, vezivao pertle, i bukvalno vodio do škole,
da ga ne zgazi auto, jer mu se spava...
....od prevelike ljubavi roditelji nekad potpuno upropaste svoje dete, i posle su
im svi krivi što se to dete ne snalazi u društvu, što je često predmet podsmeha,
samo nisu ni oni ni dete krivi ni za šta...:confused::(

Jes´ da je rano, ali daj jedno...da presecemo monotoniju. :mrgreen:

smokvicice: time sto ste tog malog toliko razmazili i oslobodili cak i obaveze da sam jede, niste mu ucinili nikakvu uslugu - naprotiv.

Meni se svaki put smuci rucak kada moj tast kaze svojoj zeni "Sipaj mi" :dash:
Dobro je pa se retko vidjamo (par puta u godini), inace bi ga kad-tad pitao da li je invalid pa ne moze sam sebi da naspe. :roll:

...to ne znam..ali ga jeste češljao, vezivao pertle, i bukvalno vodio do škole,
da ga ne zgazi auto, jer mu se spava...
....od prevelike ljubavi roditelji nekad potpuno upropaste svoje dete, i posle su
im svi krivi što se to dete ne snalazi u društvu, što je često predmet podsmeha,
samo nisu ni oni ni dete krivi ni za šta...:confused::(

Upravo tako. :ok:

A da se vratim na brisanje dupeta, imam ja jednog komsiju, koji ima dvoje dece. Starija mala ide vec u skolu, a jednom bila kod nas, ostavila je mama (morala nesto da obavi), otisla u WC, i kad je zavrsila, zove moju zenu da je obrise. :eek:
Meni nije jasno ko je u skoli brise...mozda zove mamu svaki put...mislim, skola je blizu stana, moze biti. :mrgreen:

Jes´ da je rano, ali daj jedno...da presecemo monotoniju. :mrgreen:

smokvicice: time sto ste tog malog toliko razmazili i oslobodili cak i obaveze da sam jede, niste mu ucinili nikakvu uslugu - naprotiv.

Meni se svaki put smuci rucak kada moj tast kaze svojoj zeni "Sipaj mi" :dash:
Dobro je pa se retko vidjamo (par puta u godini), inace bi ga kad-tad pitao da li je invalid pa ne moze sam sebi da naspe. :roll:

Evo izvoli, tura za celo drustvo....

girl-with-beer.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back