dobro jutro dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas je bilo baš gadno vreme ali nije bilo hladno...ja uvila kosu koja se skoro skroz ispravila napolju :roll:
Jutros bili u Betaniji sa školicom, sestra nas vodila kroz prostorije koje ćemo iskusiti na porodjaju, pričala nam svašta ali sam to sve skoro znala...Kaže sad ću da vas ubedjujem da pristanete na brijanje pred porodjaj i klisting :eek: Za ime boga, pa zar ima žena koje treba ubedjivati za to?!
U svakom slučaju videla sam da je Betanija lepo sredjena sada i malo me prošla frka jer sam se jako plašila da je prljavo i gadno.I videla sam jedno 7,8 tek rodjenih beba umotanih u pelene u kolicima koje sestra gura!!!Nikad nisam videla tako malo stvorenje! :zaljubljena: Baš mi bilo zanimljiv doživljaj danas :aha:

Mini, divno iskustvo. Sad ćeš sa još manje straha i neizvesnosti ići na porodjaj. :D

Jesi ti ono rekla da ti je termin 12.1. ?
I mojoj ćerki bio, al se rodila 9. na Svetog Stefana i baš sam motala po glavi neka prigodna imena... ali mi nijedno nije bilo lepo (Stevanka, Stevanija...) a stalno sam mislila na princezu Stefani od Monaka. Al mi to stransko.
A sad vidim ima ona odbojkašica Stefana Veljković i baš je slatka i ona i ime joj lepo.

...a da uključiš malo rernu da smlači pre nego što kreneš da kuvaš...??
Moracu da probam, mada nije bas mala kuhinja a rerna ima jedno 30 godina:lol:

I dala bi ćerki ime Stevanija?
Ja vala ne bih, niti mi se svidja...

Pa, iskreno pre bih dala Stevanija, nego ova sada foliranja tipa Sara, Ingrid i ostala novokompnovana imena.
A da ne bih puno razmisljala, ako budem imala devojcicu zvace se Sofija, po babi. To mi je ok ime, i moderno i starinsko i internacionalno:)

Mini, divno iskustvo. Sad ćeš sa još manje straha i neizvesnosti ići na porodjaj. :D

Jesi ti ono rekla da ti je termin 12.1. ?
I mojoj ćerki bio, al se rodila 9. na Svetog Stefana i baš sam motala po glavi neka prigodna imena... ali mi nijedno nije bilo lepo (Stevanka, Stevanija...) a stalno sam mislila na princezu Stefani od Monaka. Al mi to stransko.
A sad vidim ima ona odbojkašica Stefana Veljković i baš je slatka i ona i ime joj lepo.

Sa malo manje straha :rumenko:
Da, termin mi je 12.01. Jao i ja nešto kontam da ću poraniti :neutral: Pošto mi čekamo dečaka zvaće se Luka :) Nije čudno, neobično...prilično je često danas priznajem ali baš me briga, nama je divno, a i naš sin je jedan jedini Luka :) Mi imamo ime...pa recimo već 7 meseci smišljeno :mrgreen: i odmah je bilo Luka.

Sad smo prošetali po kvartu, nekih 1 km možda...Riknula sam, donji deo ledja me baš boli...Tako mi prija krevet, tako da ću vam poželeti laku noć, idem da gledam na b92 onog novinara što istražuje bande po ovim šklj zemljama, baš volim njegove emisije.Pa Surviver. Odoh, lepo spavajte ladies

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back