Ванда
Elita
- Poruka
- 18.051
Хаахах, камуфлирао се да избегне диснатор! 
(У Бачкој то зову ,,забијачке'', какав израз!)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Хаахах, камуфлирао се да избегне диснатор!

Šta se radi?Evo ja upravo
dok mm radi i gleda Matrix...bljak.
... Hm... pa dobro...Videćemo
Uh kako ja ne volim ponedeljak, ne znam zašto, makar što ne radim, grozan mi dan.Ljudi obično ne vole nedelju, a ja je baš volim, tako mi nekako hedonistički dan
, zato ponedeljak...odiše smorom 

Auu sad ce da te banuju. Upotrebila si zabranjenu rec.
Нисам знала да је забрањена.Ако за то треба да биднем банована, ондак довиџења...
![]()
Pa na pdf politika jeste. Valjda znas da tamo osim psovki imas jos jedan poseban spisak reci koje su zabranjene![]()
Kad sam je smislila, nije bila zabranjena rec. Bese to davne 2008. kada je ovde na Krsti vladala kreativna sloboda izrazavanja.
Eto i ja postala nostalgichar na ovaj kriticni datum. 
Šta se radi?Evo ja upravo
dok mm radi i gleda Matrix...bljak.
Samo da vidim šta o'de ima pa ću malo kasnije na pijacu da skoknem, ručkić, čeka i peglanje... Hm... pa dobro...Videćemo
Uh kako ja ne volim ponedeljak, ne znam zašto, makar što ne radim, grozan mi dan.Ljudi obično ne vole nedelju, a ja je baš volim, tako mi nekako hedonistički dan
, zato ponedeljak...odiše smorom
Nego Majče ajd kad završiš štrikanje slikaj nam da vidimo!!!
A gde je ova Čičak?![]()

Zamislite, nije mi pukla guma na autu celih sest godina, a onda u poslednjih nekoliko meseci, ovo je vec peti put.
Kako to bre mini ova?
Ima bre tvom detetu da budem sutra forumska tetka Čičak, a ne ova!!!
P.S. Tu sam... laprdam po temama...![]()
Ja se duboko izvinjavam tetka Čičak!
Vidim nema te neko duže vreme pa reko šta ti se desilo? Smorile te naše vanilice? 
Propalo mi klizanje jer mi pukla guma.Zamislite, nije mi pukla guma na autu celih sest godina, a onda u poslednjih nekoliko meseci, ovo je vec peti put.
Sad planiram da u sledeca dva sata krenem redom i da onako detektivski predjem svoje dnevne rute peshaka po ovom zubato-suncanom danu pa da vec jednom ustanovim to sumnjivo mesto pogubno za gume.

Propalo mi klizanje jer mi pukla guma.Zamislite, nije mi pukla guma na autu celih sest godina, a onda u poslednjih nekoliko meseci, ovo je vec peti put.
Sad planiram da u sledeca dva sata krenem redom i da onako detektivski predjem svoje dnevne rute peshaka po ovom zubato-suncanom danu pa da vec jednom ustanovim to sumnjivo mesto pogubno za gume.
Možda neko od gore hoće nešto da ti poruči
- Jeko, aj ti pešice... 
Dobro jutro svima!
Što ne volim ovu zimu, moram da ustajem 15 minuta ranije da bih navukla sve slojeve odeće na sebe![]()
Kad krenem hulahopke, pa čarape, pa bodi, pa ostalo.... nema kraja.
Peti put u par meseci ti pukla guma?Možda neko od gore hoće nešto da ti poruči
- Jeko, aj ti pešice...
![]()

Oh gume i ostalo
Pocela sam da trzam na sve sto bi moglo da donese bilo kakvu sumnju u ispravnost moje Djurdjine
(ne bojte se It's me LeClerck)
Jutros se pola sata preispitujem da li mi je na pupmi sipala dobro gorivo
Pa mi nesto zamirisalo u kolima
Tripujem, sta ti je novopeceni vozac
Uništile su...Ja se duboko izvinjavam tetka Čičak!
Vidim nema te neko duže vreme pa reko šta ti se desilo? Smorile te naše vanilice?
![]()

Ti ko moja mama... i ona se tušira ujutru...Ja to jutarnje smrzavanje resavam ovako: brzo izletim i iz kreveta i iz pidzame i zaletim se u tush kabinu, odvrnem toplu vodu koja brzo zagreje i mene i kupatilo, istusiram se i posle toga vise nije hladno pa moze trontanje da se obavi natenane.

Hoće da joj poruči da se mane politike... inače ode sve u k...Peti put u par meseci ti pukla guma?Možda neko od gore hoće nešto da ti poruči
- Jeko, aj ti pešice...
![]()

Oh gume i ostalo
Pocela sam da trzam na sve sto bi moglo da donese bilo kakvu sumnju u ispravnost moje Djurdjine
(ne bojte se It's me LeClerck)
Jutros se pola sata preispitujem da li mi je na pupmi sipala dobro gorivo
Pa mi nesto zamirisalo u kolima
Tripujem, sta ti je novopeceni vozac
Ti ko moja mama... i ona se tušira ujutru...
A ja se ujutru ne bi istuširala pa da mi je za spas života...
Kako vas ne mrzi?![]()
Nishta nisam chitala shta ste pisale, samo da vas ljubim za danas, spremaju se slatkishi i slanishi za Etno sajam sutra, dolazim u vash BG, mislim koje iz BG...pa ljubim vas do vecheras...
mozda te neki komshija bash voli
i gde je taj linak za net butik, kad vec i ovako javno moram da pitam![]()

Uglavnom, nakupovali smo se...Skuvala ručkić, mm završio posao, e'o ukomirao se pod ćebetom, ja mrzim da spavam popodne... Pa ćemo do Meka, na romantičnu večeru