dobro jutro dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja mislim stvarno da to nema nigde da država na sve moguće načine hoće da te zavrne, iscedi, zahebe, ponizi... ne znam ni šta. Kako mogu tako da nemaju obraza, ni trunke poštenja... znam da sam mnogo naivna, ali ja to nikada neću shvatiti ni prihvatiti. Znam da su u udruženju prevodilaca u bgd jedno vreme insistirali da sudovi plate unapred jer kažu, preovodioci neće da rade. Pa kad se tako svi dogovore da neće da rade bez para, onda se pare nadju. Ali kad mi nismo složni i uvek se nađe neko ko će da radi... Ali nikad ne polaziš od toga da ti neće platiti, nego da ti trebaju pare, pa onda pristaješ i da ne spavaš noćima.... i sve što inače nije normalno...

Pa cak i kad nije frka sa parama, nekako nikad ne smem da odbijem posao jer ako jednom odbijes, pitanje je da li ce kasnije racunati na tebe kad su tesni rokovi, a verovatno znas i sama da se tesni rokovi najbolje placaju (kad se placaju :roll:) narocito ako su u pitanju ozbiljne pravno ekonomske stvari.
Ovaj prevod koji mi nije placen posebno me iritira jer je tekst bio cista muljaza na visokim politickim nivoima. Dakle, oni su zgrnuli grdnu lovu od celog posla, a ciganche se za novac koji je sitan u odnosu na to sto su valjali. Ma dabogda im presela svaka para koju su na taj nacin oprali. :evil:

Pa cak i kad nije frka sa parama, nekako nikad ne smem da odbijem posao jer ako jednom odbijes, pitanje je da li ce kasnije racunati na tebe kad su tesni rokovi, a verovatno znas i sama da se tesni rokovi najbolje placaju (kad se placaju :roll:) narocito ako su u pitanju ozbiljne pravno ekonomske stvari.
Ovaj prevod koji mi nije placen posebno me iritira jer je tekst bio cista muljaza na visokim politickim nivoima. Dakle, oni su zgrnuli grdnu lovu od celog posla, a ciganche se za novac koji je sitan u odnosu na to sto su valjali. Ma dabogda im presela svaka para koju su na taj nacin oprali. :evil:

Da to sa odbijanjem nije naivno. Moze da bude vrlo zeznuto. Ne samo da li će računati na tebe kad su tesni rokovi, nego uopšte..

Bit ce dobro, samo misli pozitivno, ona oseca tebe, oseca tvoju energiju, pa se trudi da misli upucene njoj budu samo pozitivne...
Kako si ono lepo napisala, svim srcem uz moja dva sunca, e sad ce i trece, eto...kako je to lepo
Ljubim te sada i sve ostale, idem da pavam, ujutru rano ustajem idem da chuvam bratovu decu, oni oboje rade, pa ja uskachem...laku noc:heart::cmok2:

Bit ce dobro, samo misli pozitivno, ona oseca tebe, oseca tvoju energiju, pa se trudi da misli upucene njoj budu samo pozitivne...
Kako si ono lepo napisala, svim srcem uz moja dva sunca, e sad ce i trece, eto...kako je to lepo
Ljubim te sada i sve ostale, idem da pavam, ujutru rano ustajem idem da chuvam bratovu decu, oni oboje rade, pa ja uskachem...laku noc:heart::cmok2:

...hvala draga na lepoj podršci...i ja se nadam da će sve proći kako treba,
laku noć sanjaj lepe snove...:heart::cmok2:

Лаку ноћ!..............:zzzz:

Kisela, Imam kroj za otprilike takve kape samo treba da ga produbim da bi pale na ushi. Lako ih je napraviti. Pokusacu da pronadjem sliku tog kroja u kompu, ali ne mogu garantovati da cu je naci posto mi nisu bas sredjene te slike po nazivima.

Abbel, evo predloga da ne budes previse prerusena, a opet da odgovoris na temu:
31Vdzz-9hPL._SL500_AA300_.jpg

30445.jpg

...то или ово, па нека изабере...:think:

moda70bvs8.jpg

Док ти не пронађеш крој ево их поново,.

allj.gif

......можда их нису сви видели,
па ако неко има сличан крој,..ваљаће;)

.

Meni ovo ime nepoznato, a post mi liči kao da je od Ja u ljubav verujem. Čim se pominje vožnja. Ona i ja smo glavne vozačice ovde, kad nema Čička.

...da u pravu si, i meni je to ime skroz nepoznato, a jeste liči na Ljubinku,
samo što ne vidim razlog da se ona javlja sa drugog nika, koliko znam ona
nije banovana...mada ko zna, možda nisam upućena...:confused:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back