dobro jutro dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa rekla je da su deca njena... a ona je ona crnka iz profila...
Ako je tako, onda me ovo ostalo ne dira previše...
Mislim, ja svejedno neću nikad kafenisati nisakim odavde... pa mi to druženje na forumu nije skeri...

A šta me briga da li je to njeno prvo drugo ili treće ja... neću je ženiti...:mrgreen: prema meni je bila ok... to je istina...

A misliš da ne postoje ljudi koji imaju para, žive u parizu, putuju, izlaze + su lepi?
Takvi ne postoje jel?:eek:

Ti i dalje veruješ u to što je rekla da je istina? :eek: :mrgreen:

T nisi pratio Ticine postove
Uvek se falila na to kako joj je muz nezan i pazljiv, kako jeste bokser a ni mrava ne bi zgazio
A sad posto je to zabt+ranjeno, necu vise
Pa možda i jeste...
A možda ni nema muža... a volela bi da je bokser i da je takav...
A možda joj je muž tehnolog npr... a ni mrava zgazio ne bi...

mislim milion možda... i šta to nas briga...
Mene ne lozi ama bas nista iz tako opisanog zivota. Ne bih se menjala sa njom i da je sve sto je napisala bila istina. :neutral: Sta je u takvom zivotu shtono neko rece 'bajkovito'?

I mene zanima šta je to bajkovito?
Opisivala je jedan normalan život mlade žene... udate, sa sitnom dečicom...
Vama sad nije jasno kako nečiji muž može da bude dobar?
Kako nečija deca mogu da budu dobra?
Kako ona tako lepa može da živi takav život?

Ovo me užasava na forumu... ako živiš normalan život, odmah te ubeđuju da tu nešto smrdi... ebote, ne mogu da veruju da je mm dobar za mene, pa me ubeđuju kako on mene vara... ej... ljudi koji me ne znaju... hoće da promene moje mišljenje... e to je spuki...:rtfm::mrgreen:

Ja i u ovu Cicak sumnjam.

E satro neka bogatasica...muz joj pun ko brod....a nju jashu na poslu sve u 16 ahahahhahahahah!!!!!!!!!!!!!!!
I ja ću početi da sumnjam u sebe...:mrgreen:
Ti se samo ne javljaj... daj neku sliku, ko zna ko si bre?:sad2::mrgreen:
Ti i dalje veruješ u to što je rekla da je istina? :eek: :mrgreen:

Verujem isto koliko verujem i tebi da si trudna i da ti beba ima prćast nosić... :heart:;)

Pa možda i jeste...

Ovo me užasava na forumu... ako živiš normalan život, odmah te ubeđuju da tu nešto smrdi... ebote, ne mogu da veruju da je mm dobar za mene, pa me ubeđuju kako on mene vara... ej... ljudi koji me ne znaju... hoće da promene moje mišljenje... e to je spuki...:rtfm::mrgreen:

Vidi se kroz postove kad neko prikriva nesto problematicno u vezi sa sobom. Da sam obratila paznju na postove forumasice oko koje se vrti prica o laganju, skoro sam ubedjena da bih skontala da nesto laze, ali nisam sigurna da bih znala tacno koji je deo slagala. Dakle, oseti se lazh i kroz slova, veruj mi. A tek foliranje...to prosto bode ochi kad ga ima u postovima i mozda samo folirant ne zna da ga svi ostali chitaju ko bukvar.

eh sto samo ona pade u potragu?
zato sto je preterala
i ne verujem da je neko imao vremena da se ozbiljno bavi potragom, to je bilo sve tu, ispred nosa.
samo se nije mislilo dok se citalo, nego je bilo dovoljno da ti neko kaze da si lep, duhovit, zabavan...pa da ga usvojis i na ranu sstavis

ta preterana finoca i cela bajka su je doveli ovde...da li je neko bio zavidan...ne verujem, vidim da joj mnogo ljudi nije verovalo ili sa to tvrdi

a samo se setite...vila na vozdovcu koju joj je baka ostavila kao omiljenoj unuci, pa putovanja dok stvarne zene placu sto one ne putuju, pa pokloni, pa bajka na jelisejskim poljima...pa se sve postize, kuva se, sprema se, radi se, uci se, poradja se...sve u sesnajst...

ne bi sve ovo diglo tu prasinu da ona nije bila fina i ljubazna i princeza iz bajke

Ne, ja sam samo pokusala da docaram pricu koju je ona pricala
Bajkovito je upotrebljeno figurativno, ne bukvalno
Ebote koji ste vi bukvalisti
I ne znam sto se ti Cicak osecas prozvanom, kad te niko nije spomenuoT

Pa koliko sam ja snimio ovde vecina vas zenskih imate neke bajkovite price i zivote. Osim tebe sto si imala onaj kosmar sa polaganjem voznje ali to se ne racuna :) ;)

Vidi se kroz postove kad neko prikriva nesto problematicno u vezi sa sobom. Da sam obratila paznju na postove forumasice oko koje se vrti prica o laganju, skoro sam ubedjena da bih skontala da nesto laze, ali nisam sigurna da bih znala tacno koji je deo slagala. Dakle, oseti se lazh i kroz slova, veruj mi. A tek foliranje...to prosto bode ochi kad ga ima u postovima i mozda samo folirant ne zna da ga svi ostali chitaju ko bukvar.

I šta vidiš u mojim postovima? Šta prikrivam? :malav:

I ja ću početi da sumnjam u sebe...:mrgreen:
Ti se samo ne javljaj... daj neku sliku, ko zna ko si bre?:sad2::mrgreen:

Verujem isto koliko verujem i tebi da si trudna i da ti beba ima prćast nosić... :heart:;)

Eto, znala sam da će nam uneti crv sumnje :lol: Btw evo ti!

:mrgreen:

A pa jel kažem ja da bi trebalo da ima prćast nosić jer mm i ja imamo al ima neki bokserski, na poslednjem ultrazvuku :besna:

Pa možda i jeste...

ej cicak, stvarno me sad pogadja ovo sto pricas....
ima ljudi koji zive savrseno normalan zivot u skladnim brakovima ... imaju lepu i pametnu decu....novca dovoljno za hirove...ima toga u realnosti koliko hoces...
ali ne ide to sve zajedno - ne moze se postici fizicki...ne mozes spakovati celu porodicu za putovanje ako ceo dan forumasis. ne mozes napraviti telece pecenje, rusku salatu, cokoladnu tortu ako ceo dan forumasis. ne mozes ici na posao, raditi kod kuce sa detetom koje prohodava, i ceo dan forumasiti o tome...dan ima 24h

ps. meni u tvom zivotu nista ne smrdi
isuvise mi izgledas naivno da bi mi pala u oci kao lazov...a imas normalan zivot

eh sto samo ona pade u potragu?
zato sto je preterala
i ne verujem da je neko imao vremena da se ozbiljno bavi potragom, to je bilo sve tu, ispred nosa.
samo se nije mislilo dok se citalo, nego je bilo dovoljno da ti neko kaze da si lep, duhovit, zabavan...pa da ga usvojis i na ranu sstavis

ta preterana finoca i cela bajka su je doveli ovde...da li je neko bio zavidan...ne verujem, vidim da joj mnogo ljudi nije verovalo ili sa to tvrdi

a samo se setite...vila na vozdovcu koju joj je baka ostavila kao omiljenoj unuci, pa putovanja dok stvarne zene placu sto one ne putuju, pa pokloni, pa bajka na jelisejskim poljima...pa se sve postize, kuva se, sprema se, radi se, uci se, poradja se...sve u sesnajst...

ne bi sve ovo diglo tu prasinu da ona nije bila fina i ljubazna i princeza iz bajke
Dobro, ajmo ovako...
Moj muž je bio omiljeni unuk dede po ocu, i deda je dok je bio živ uzeo i prepisao sve na njega... na dete od 15-ak godina...(posle su sve podelili)...
Ja npr. putujem 5-6 puta godišnje... letovanja, zimovanja, evropa, zlatibor...
I evo npr.juče me je muž vodio da izaberem mobilni koji hoću...
Kuvam bar 3 puta nedeljno... spremam svaki dan... radim svaki dan...

I jesam li ja sad frik?
Mislite li da lažem?
Pa koliko sam ja snimio ovde vecina vas zenskih imate neke bajkovite price i zivote. Osim tebe sto si imala onaj kosmar sa polaganjem voznje ali to se ne racuna :) ;)

Ma ne... mi koji volimo svoje živote... mi smo friki...:roll::mrgreen:

Necu da ti kazem jer me mrzi da pratim opovrgavanje koje ce uslediti. :mrgreen:
daj šibni bar na pp... zanima me...
ej cicak, stvarno me sad pogadja ovo sto pricas....
ima ljudi koji zive savrseno normalan zivot u skladnim brakovima ... imaju lepu i pametnu decu....novca dovoljno za hirove...ima toga u realnosti koliko hoces...
ali ne ide to sve zajedno - ne moze se postici fizicki...ne mozes spakovati celu porodicu za putovanje ako ceo dan forumasis. ne mozes napraviti telece pecenje, rusku salatu, cokoladnu tortu ako ceo dan forumasis. ne mozes ici na posao, raditi kod kuce sa detetom koje prohodava, i ceo dan forumasiti o tome...dan ima 24h

ps. meni u tvom zivotu nista ne smrdi
isuvise mi izgledas naivno da bi mi pala u oci kao lazov...a imas normalan zivot
E da si bila u kancelariji, videla bi kako smrdi... moja gofnava čizma...:mrgreen:
izgleda ipak kod svakog pomalo smrducka

Inače žene da se pohvalim - konačno sam završila onaj moj zadatak malo pre! Pritis'o me mm, kaže da će mi napraviti restrikciju na krstaricu, ostaviće mi net pošto mi treba za faks al će mi blokirati odredjene sajtove :eek: , ako ne uradim taj zadatak što pre.Nisam ni znala da se to može :rumenko:

Uh, jbte, ovo mnogo tesko za pracenje. Nije mi jasno sto se tako lozite oko nekih stvari. Ko zeli da laze o sebi, o drugima, to je njegov-a karakter. Mozda zeli da bude tako kako pise. Kada lazes, prvenstveno lazes sebe a tek posle druge. Naravno druge, ako ih to dotakne ili ako progutaju. S druge strane, ko moze da zna da li su postovi iskreni, laz, sala, jadanje, hvaljenje, poveravanje i slicno. Tu se nalazi svako onako kako ga nesto zanima...

Dobar dan. Ja uspešno odvezla auto na pranje, u najbliži servis 20m od kuće. (:zcepanje: stvarno je uspeh :hahaha:) Rekli mi da dodjem za 1 sat. Otišla do mame i tate, 100 m od kuće, popričala, popila kafu. Vratila se po auto. Lepši je čist nego prljav. Sutra ga vozim kod majstora da mi promeni ulje i filter proveri sve, pa sledeće nedelje tehnički i registracija. Svašta sam naučila za ovih mesec-dva od kada ponovo vozim. Još ću i zavoleti. Samo da ne bude nekih neprijatnosti.
Svaka cast. Jos malo pa cemo traziti savete...:klap::klap::klap:

Dobro, ajmo ovako...
Moj muž je bio omiljeni unuk dede po ocu, i deda je dok je bio živ uzeo i prepisao sve na njega... na dete od 15-ak godina...(posle su sve podelili)...
Ja npr. putujem 5-6 puta godišnje... letovanja, zimovanja, evropa, zlatibor...
I evo npr.juče me je muž vodio da izaberem mobilni koji hoću...
Kuvam bar 3 puta nedeljno... spremam svaki dan... radim svaki dan...

I jesam li ja sad frik?
Mislite li da lažem?

Ma ne... mi koji volimo svoje živote... mi smo friki...:roll::mrgreen:

MA hebote cicak...to sto ti radis je zamena teza
ako ne moze sda verujes, ne mozes
al nemoj relativizovati necije besramno laganje pricom o svom zivotu

a mama i 3 humanitarne organizacije?
a muz otet jer je gurao kola nekom u sred pariza, gde nemas gde da guras kola
a tata advokat - direktor
a pravosudni polaze dan za danom?
a dobija spor u jednom danu na jednom rocistu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back