dobro jutro dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma ajde molim te :lol: Kako možeš da kažeš da nam je prijala, bila slatka, ovo ono kad znaš da je sve izmišljala :eek: Meni je to jezivo što je bila sva cool a sve izmišljala i to dugo vremena...Prosto ne mogu da kažem pa bila je baš prijatna kad je sad zamišljam ko neku lujku iza monitora :sad2:

Izmišljala je priče vezane za svoj život... što bi to mene doticalo...
Prema meni je bila i više nego fer... prijatna, kulturna, fina, uvek izlazila u susret sa komentarom i pričom...
Ne mogu lagati i reći da nije kad jeste...

pazi..ja tacno ne znam sta je sve izmislila..mislim...znam za slike,muza i jos po koju stvar ali samnom je pricala o svojoj deci i svojoj drugarici i jos par stvari koje su eto laz a ja je :ovca: tesila i davala savete i tako to..pa me sad zanima kako je to tacno bila ok prema meni u svojim postovima kad sad 90% tih postova nisu istina?

Ona... prema nama... svojim postovima i komentarima je bila ok...
To što je svoj život servirala na neku njenu izmišljenu tacnu, to nije moj problem...;)

Ok ako ti tako gledaš...Ja nema šanse da mogu da kažem da mi je ok osoba koja je izmislila svoj identitet ma koliko prijatna inače bila :confused: Ona je po meni nestabilna osoba...po kom god osnovu.Možda je prijatno bilo to njeno drugo ja, ko zna kakav sajko je zapravo

pazi..ja tacno ne znam sta je sve izmislila..mislim...znam za slike,muza i jos po koju stvar ali samnom je pricala o svojoj deci i svojoj drugarici i jos par stvari koje su eto laz a ja je :ovca: tesila i davala savete i tako to..pa me sad zanima kako je to tacno bila ok prema meni u svojim postovima kad sad 90% tih postova nisu istina?
Pa rekla je da su deca njena... a ona je ona crnka iz profila...
Ako je tako, onda me ovo ostalo ne dira previše...
Mislim, ja svejedno neću nikad kafenisati nisakim odavde... pa mi to druženje na forumu nije skeri...
Ok ako ti tako gledaš...Ja nema šanse da mogu da kažem da mi je ok osoba koja je izmislila svoj identitet ma koliko prijatna inače bila :confused: Ona je po meni nestabilna osoba...po kom god osnovu.Možda je prijatno bilo to njeno drugo ja, ko zna kakav sajko je zapravo
A šta me briga da li je to njeno prvo drugo ili treće ja... neću je ženiti...:mrgreen: prema meni je bila ok... to je istina...

A budimo realne, stvarno je zvucalo kao najlepsa bajka - Pariz, puni love, muz bokser, fensi izlasci, putovanja, a ona lepa ko lutka...... je.bi ga, trebalo je ranije da posumnjam
A misliš da ne postoje ljudi koji imaju para, žive u parizu, putuju, izlaze + su lepi?
Takvi ne postoje jel?:eek:

T nisi pratio Ticine postove
Uvek se falila na to kako joj je muz nezan i pazljiv, kako jeste bokser a ni mrava ne bi zgazio
A sad posto je to zabt+ranjeno, necu vise

Pa ja sam odavno izvalio da se.re. Bas oko te boxer price i jos par detalja. Ali me bas bolela ona stvar. Nisam se nesto primao na to pa samim tim ni sada kada je ovako kao "raoztkrivena"to me nesto ne dotice.

T nisi pratio Ticine postove
Uvek se falila na to kako joj je muz nezan i pazljiv, kako jeste bokser a ni mrava ne bi zgazio
A sad posto je to zabt+ranjeno, necu vise

Ma ebeš to što je fin kad je bokser :lol: Ne volem ja te sirovinski nastrojene alfa mužjake :manikir: Uh, to me podseti, na poslednjem ultrazvuku dr slikala bebu ko i uvek jel, i isp'o mu nos ko bokserski :sad2: Onako, širok, nabijen kako bih rekla...A mm i ja baš imamo prćaste i male noseve a i naša familija, bar ta uža :eek: Što je najšokantnije na prošlom ultrazvuku imao mali nosić baš...Šta mu se desilo u ovih mesec ipo pa mu se povećao nos j*bt :think: Moj ćale kaže vid nos ko Kličko :sad2:

Ma ebeš to što je fin kad je bokser :lol: Ne volem ja te sirovinski nastrojene alfa mužjake :manikir: Uh, to me podseti, na poslednjem ultrazvuku dr slikala bebu ko i uvek jel, i isp'o mu nos ko bokserski :sad2: Onako, širok, nabijen kako bih rekla...A mm i ja baš imamo prćaste i male noseve a i naša familija, bar ta uža :eek: Što je najšokantnije na prošlom ultrazvuku imao mali nosić baš...Šta mu se desilo u ovih mesec ipo pa mu se povećao nos j*bt :think: Moj ćale kaže vid nos ko Kličko :sad2:

Ko zna ko je cale ahahahhah!!!!!!!!!!!!!!!!! Mora da ti je muz sad u tripu . Auu crna mini_me

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back