dobro jutro dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A zasto ja nikad nisam tu kad se nesto zanimljivo desava?
Sra.nje, sad mi niko nece prepricati traceve
Ajd nek neko prica, pliz

Bila na sluzbenom putu, mrtva sam ko niko ceo dan, i stigo me poso
Nemam pojma sta se ovde desava....

P.S. Svim skorpijama cestitam rodjus! A znam da ih ima mnogo na temi!
P.S. I vama prijatan dan

Ćaos žene.Ja odmaram malo pa da se tušnem pa Surviver...Danas sam otpala, bila u školici za trudnice, pričali šta treba da se ponese sa sobom u porodilište, al samo na prijavu, sledeći čas šta treba spakovati u torbu, ultra korisno, baš sam happy što idem tamo :) Pa sam na tom času saznala da ako treba na produžavanje bolovanja na komisiju da ideš moraš tačno nakon mesec dana kako ti dr otvorio, ja nisam imala pojma da moraš baš nakon 30 dana :confused: Pa kod dr čekala za uput nekih sat ipo, pa se svadjala s ženom koja je htela da upadne pre mene :roll: Pa odma' u socijalno na komisiju.Sva sreća odmah sam završila, produžili mi bolov.do porodiljskog :) Upala sam kanda kod nekih dobrih...Tako da sam se baš izmorila, ne znam jel su me više ledja ubijala, noge il šta.Bar je bila žena i sredila stan :worth:
Nego, isčitala sam sapunicu o Tijani ... :lol:

Dobro jutro i dobar dan. Kako kome. Budite barem malo vedriji danas nego juce, popijte kaficu i posvetite se malo i sebi, a ne samo drugima...
e6c186afb0b94ddcf38827c215549052.jpg

Dobar dan. Ja uspešno odvezla auto na pranje, u najbliži servis 20m od kuće. (:zcepanje: stvarno je uspeh :hahaha:) Rekli mi da dodjem za 1 sat. Otišla do mame i tate, 100 m od kuće, popričala, popila kafu. Vratila se po auto. Lepši je čist nego prljav. Sutra ga vozim kod majstora da mi promeni ulje i filter proveri sve, pa sledeće nedelje tehnički i registracija. Svašta sam naučila za ovih mesec-dva od kada ponovo vozim. Još ću i zavoleti. Samo da ne bude nekih neprijatnosti.

Dobar dan. Ja uspešno odvezla auto na pranje, u najbliži servis 20m od kuće. (:zcepanje: stvarno je uspeh :hahaha:) Rekli mi da dodjem za 1 sat. Otišla do mame i tate, 100 m od kuće, popričala, popila kafu. Vratila se po auto. Lepši je čist nego prljav. Sutra ga vozim kod majstora da mi promeni ulje i filter proveri sve, pa sledeće nedelje tehnički i registracija. Svašta sam naučila za ovih mesec-dva od kada ponovo vozim. Još ću i zavoleti. Samo da ne bude nekih neprijatnosti.

Ja sam svog krsha kaznila nepranjem od dva meseca dok sa namerom da on lepo odradi ono jedno shlepanje kad me je izdao na parkingu skole po kishi. Sad ga je posteno odradio (preskocio cetiri pranja taman u toj vrednosti) i sutra cu ga svecano odvesti na ribanje...tj. ako me ne izda do sutra.:think:

:eek: Vid obrisali mi konverzaciju s Majčekom od sinoć o Tijani :mrgreen: Ona ovde ko beli medved bogte. ( Ako mi ovo obrišete molim vas nemojte ostatak posta pošto će me mrzeti da se ponavljam :lol: ... i pazite da vam ne izađe čmičak :mrgreen: )

Nego, dobar dan ladies i poneki mužjak :zper: Šta se radi? Ja jutros bila u sup-u, po drugi put za produženje vozačke i izmenu podataka...Nemaju moj dosije u računaru uopšte :think: E onda kao nazovi da proveriš dal je stigao...Ja zovem i gle iznenadjenja niko se nikad ne javlja!I odem posle 2 ipo nedelje opet, tj jutros i ništa...I kao nazovi da proveriš, reko zvala sam ne znam koliko puta al niko vam se ne javlja :confused: Jao meni je ovde jako gužva pa se ne javljam...nazovi u sredu oko 14h, tad ću se javiti sigurno :eek: ... Mmmm...dobro.Bolje da mi dala br.mob.j*bt neg ovako...A sad ako to ne sredim teško da ću u devetom mesecu ići da to sredjujem, a kad se beba rodi pogotovo :evil:

Poslednja izmena:
Meni je svejedno sta je ta forumasica lagala jer nisam imala skoro nikakav kontakt sa doticnom. Drago mi je samo sto nas je taj primer strecnuo da se pozabavimo svojim stepenom naivnosti na netu. Ipak, malo mi je zhao sto sam obrisala sa liste kontakata na fb sve Krstashice koje ne poznajem jer sam skoro ubedjena da su neke od njih super likovi.

Poslednja izmena:
pa ne moze moderator sa mode da brise postove na zenama..a i vise nije moderator
a ostali moderatori nemaju razloga da je stite iz prostog raloga sto je verovatno i njih vozala...ma nek' se napusi!!

Ma zezam se :)
Pa ok, vozala i njih, ali niko ne daje nikakvo objašnjenje, meni to malo bzvz...

a nemoj tako...
pa dobro jeste slagala gde živi i te neke stvari... ali je bila skroz ok... moraš priznati...

Pa bila je ok samo što to nije bila ona :zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back