dobro jutro dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
aj i ja da chestitam:cmok: iako safka ne moze da vidi:(
inache ja sam danas sva ko leptirica:zaljubljena:
sinoc sam u gradu srela onog dechka koji mi je bio simpa josh letos dok sam radila, znate shto je dalazio za more pa bile razne peripetije:lol:
e izgleda da nisam umislila da ima tu neka varnica:D

jao, majche, baš lepo.. valjda će da bude nešto, mada se mnooogo razvlačite....

pa vidish da se nismo zaboravili:lol:
meni je bezveze da neshto veshtachki potenciram, ako bude bice...
tako sam mislila i onda, a tako mislim i sad:)
a chini mi se da je onda imao i devojku, a u takve kombinacije ne volem da se petljam

S jedne strane si u pravu. I ja volim da kažem, ako je suđeno - desiće se, ali nekad i sudbini treba malo da se pomogne...

Поздрав свима...
Надам се да сте овај лепи дан искористили за излазак, а не као ја за сређивање заосталих обавеза...

na žalost isto kao ti..... :(

sinoc sam u gradu srela onog dechka koji mi je bio simpa josh letos dok sam radila, znate shto je dalazio za more pa bile razne peripetije:lol:

Majche...ne gubi vreme malena...ta varnica nije bzv i nije nishta sluchajno samo da znash...ljubim te tako slatku...

Срећан рођендан нашој газдарици!
liziantus01.jpg

Poslednja izmena:

Ko uspe da proizvede leptirice vec je znacajan za nas jer nam je ulepsao makar jedno vece, ja na to tako gledam...makar ostalo samo na leptiricima i osmehu preko celog lica...jaoj rodjendan...srecan rodjendan i sve najlepse Safiri...

Ćaos žene, samo da se javnem, baš mi se spava...Mi opet proveli celo pre podne na Vencu, kafa na suncu dok ga je bilo pa šetnja po Fruškoj gori.Ne znam više koji nam je ovo vikend po redu da smo tamo, skroz smo se primili :lol: Posle na ručkove, kod njegovih, mojih i tako...Ih kako su lepi ovi vikendi kad je lepo vreme

Odoh, želim vam da lepo pajkite svi odreda

Ćaos žene, samo da se javnem, baš mi se spava...Mi opet proveli celo pre podne na Vencu, kafa na suncu dok ga je bilo pa šetnja po Fruškoj gori.Ne znam više koji nam je ovo vikend po redu da smo tamo, skroz smo se primili :lol: Posle na ručkove, kod njegovih, mojih i tako...Ih kako su lepi ovi vikendi kad je lepo vreme

Odoh, želim vam da lepo pajkite svi odreda

...нека нека,..само се ти лепо шетај док год можеш,...
ништа ти неће да шкоди и када мало захладни....
УЖИВАЈ на том предивном ваздуху и биће све у реду!!! :cao:

Dobro jutro i od mene. Ja kao poranila, a ono čitava dva sata posle vredne cecilije....
Ceci, sugrađanko moja i sve druge drugarice, da vam se pohvalim. Ja juče vozila preko mosta, pa kroz tunel, pa Bulevarom, pa tamo blizu Kalenića. Računala nedelja, neće biti gužve. Al sam se prevarila. Beograd je stvarno saobraćajna ludnica. Kakva razlika u odnosu na Zemun. Moram da pohvalim moje sugrađane da su mnogo pažljiviji, korektniji i ljubazniji vozači. Neko će reći - sve je to isto. Pa verovatno, ali moja iskustva su takva. Eto još jedan način da izrazim svoj lokalpatriotizam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back