dobro jutro dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Affro... bLe kakva si, ccc ajd malo kazi kako ribizla, bojis li se, kako se snalazis u novoj ulozi? Pricaj malko o toj sladjoj :zag:

...hehe..pa nemam net draga, i onda teško da mogu da se javim, valjda se popravi
ovih dana..inače tek sutra će kući..preslatka je duša jedna mala..čupavica crnka
kao med...ajde verovatno sam pristrasna al to je valjda normalno:rumenko:..ne
plašim se nisam po prirodi paničar tog tipa..i jedva čekam da mi je daju da se
brčkamo...:heart:moje malo....

...nadam se samo da će mi dati da je malo "gnjavim"...:lol::klap:

Dobro veče ženke, nema Majčeta i Čička...udavila se u papirima :lol:
Danas baš bio lep dan, malo smo šetali al ne mogu dugo...baš mi teško a i piški mi se non stop pa taman krenem pa moram da se vratim :confused:
Na trudnicama sam napisala, bili na ekspertskom, beba ima 2500g, sav je bucmast :) I nema više onu nosinu ko na prošlom ultrazvuku! :super: To je valjda bilo od pupčanika, pritisnuo ga pa mu nos delovao ko u crnca.Sve je dobro osim što mu pupčana v.opet oko vrata :( Odlepiću!Taman se pohvalila kako je snalažljiv, odmotao se od dve i gle opet :dash: A sad je i veći pa se bojim da neće uspeti da se odmota :sad2: Labavo je oko vrata al opet...Eto, Mini uvek nađe razlog za brigu :neutral:

sendvich bre:rtfm:

nisam gledala survivor zbog glupog filma:neutral:
moze ukratko shta je bilo :flert:

Ma smor.

Prvo prikazivale one 3 guske kako prepricavaju plemenac i kako su se njih 3 neustrasive odrzale.

Onda su ih sve sakupili...prvo Kasuko i Bahandi......Spalili marame i uzeli nove plave a onda im doveli one izbacene.
Ti izbaceni se onda takmicili drzeci iznad glave zatvoren neku drvenu kutiju ili kako da ti opisem...punu pirinca...da im se isti ne prospe na glavu.

E onda prvo ispala Vesna.....pa glumac( koji se vadio da je rame povredio na prethodnim borbama ).......pa Knez( koji se vadio da vuce neku staru povredu ) ... pa ispao baletan.....pa Marko........i onda je ona Biljana pustila Tonija da pobedi.Rekla lepo..znet sta ja mogu ovo da drzim koliko hocu ali ne zelim dalje u pleme i pustam Tonija...inace Toni je bio na izmaku snage a ova se smejala )

Tako da je Toni usao u ujedinjeno pleme.....E onda je Toni trebao da izabere jos nekoga da udje sa njim i on je izabrao Marka.

Naravno one 3 kobile su svrsavale dok ovi iz suparnickog plemena su obesili noseve.

Onda ih doveli na ostrvo gde su oni izbaceni bili i tu su sada...dali im neku klopu,koka kolu,muziku .....da proslave.

Ovi sto su ispali njih su na neko drugo ostrvo doveli gde imaju onako od bambusa napravljenu extra kolibu otvorenu sa kuhinjom,sporetom na plin,klopom,krevetima na sprat......Oni su sad u onom vecu plemenskom. I to je to.

E da Goca je nastavila da prvi zenske o tome da one treba da se drze zajedno itd.

Poslednja izmena:
sendvich bre:rtfm:

nisam gledala survivor zbog glupog filma:neutral:
moze ukratko shta je bilo :flert:

Ujedinjenje.A oni iz onog smor ostrva se takmičili pa ko pobedi ulazi u ujedinjenje-to je zamalo bila Biljana slikarka ali je prepustila to Toniju (i jako sam joj zahvalna na tome :zaljubljena: ), a on je onda imao pravo da bira nekog koga će da povede sa sobom u ujedinjenje i poveo je viteza Marka :lol:. Uglavnom, dobro bilo baš.Srećna sam zbog Tonija ljubi ga majka...

Ma smor.

Prvo prikazivale one 3 guske kako prepricavaju plemenac i kako su se njih 3 neustrasive odrzale.

Onda su ih sve sakupili...prvo Kasuko i Bahandi......Spalili marame i uzeli nove plave a onda im doveli one izbacene.
Ti izbaceni se onda takmicili drzeci iznad glave zatvoren neku drvenu kutiju ili kako da ti opisem...punu pirinca...da im se isti ne prospe na glavu.

E onda prvo ispala Vesna.....pa glumac( koji se vadio da je rame povredio na prethodnim borbama ).......pa Knez( koji se vadio da vuce neku staru povredu ) ... pa ispao baletan.....pa Marko........i onda je ona Biljana pustila Tonija da pobedi.

Moja verzija je bolja. :mrgreen:

gde bese taj tapas bar,sta si jela:zjede:

Tapas je u Laze Telečkog, skroz na dnu. Nedavno je otvoren.
Meni se sviđa jer je prijatno i opušteno mesto, i ni hrana ni piće nisu skupi.
Jela sam pileći taquitos
http://www.restoran-laboca.com/media/taquitos2.jpg
Ovo je neko fino hrskavo testo, unutra je pileće belo meso, a dobiju se uz to u tri činijice kao sosevi:
neki zeleni ljutkasti, žuti, i crveni parajazični :lol:
A za dezert - lava kolač.
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:...529.imageshack.us/img529/7519/lavasx3.jpg&t=1
Ali sa kuglom sladoleda, i odvojeno dobiješ u činijici preliv od višnje koji dodaješ.

I nije ksupo. I uživala sam. Slavila sa koleginicama uspešno odrađenu neku tribinu - deo ispita.
Sad idem da se stidim i izbegavam "onu" temu :)

stvarno je pustila tonija da pobedi? :eek:
a koju tezinu pirincha su drzali iznad glave, svoju ili kako?
i sad su ujedinjeni?

fala vam na info:cmok:
kad je repriza?

Pa valjda su svi isto imali. Marku ruke pocele da se tresu posle 15 min drzanja...a ova se smeje i opusteno drzi...a i Toni je vec bio na ivici da pukne.
Marko je imao teoriju posto je ova slikarka pa ruke cesto drzi gore pa je zbog toga mogla tako lako da drzi to

Pa pustila.Kao ona nije posebno zainteresovana, on ima veću motivaciju.Ne znam težinu, koju god da su ona spičila sve muškarce opušteno :lol: Si, ujedinjeni.A one kvočke već počinju da prave zaveru kao žene protiv muškaraca :roll:

Pa to Goca forsira . To joj je taktika posto realno pored Tonija,Marka ,Andreja....ni jedna zena tamo ne zasluzuje pobedu.

Od 3 Survivora ona Vanja Mandic je jedina koja je zaista bila sposobna.

Ali raspala Goca je pronasla taktiku kako bi ona onako nesposobna ipak imala sanse da dogura do kraja.

Pa valjda su svi isto imali. Marku ruke pocele da se tresu posle 15 min drzanja...a ova se smeje i opusteno drzi...a i Toni je vec bio na ivici da pukne.
Marko je imao teoriju posto je ova slikarka pa ruke cesto drzi gore pa je zbog toga mogla tako lako da drzi to

:zcepanje:

Pa pustila.Kao ona nije posebno zainteresovana, on ima veću motivaciju.Ne znam težinu, koju god da su ona spičila sve muškarce opušteno :lol: Si, ujedinjeni.A one kvočke već počinju da prave zaveru kao žene protiv muškaraca :roll:

a aleksandra shta kaze na to?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back