DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
Klikni na broj posta, pa kad ti to otvori, onda kopiras link i to je to.![]()
izgleda da to nije link sa krste...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Klikni na broj posta, pa kad ti to otvori, onda kopiras link i to je to.![]()
Samo vi cavrljajte ja ležim s nogama dignutm užza zid![]()
Bem mu sve ništa me nije bolelo dok tnisam vezbala, sad svaki čas neki q.

izgleda da to nije link sa krste...
ma trebalo bi da joj kopira bilo koji linak,nevažno da li je sa krste....izgleda da to nije link sa krste...

Samo vi cavrljajte ja ležim s nogama dignutm užza zid![]()

Mozda je trener uprsko stvar?...ili nije dobro uprsko?Samo vi cavrljajte ja ležim s nogama dignutm užza zid![]()

sve to uradim ... i dobijem , ali pri proveri ... mrtav linkKlikni na broj posta koji hoces da posaljes, pa kad ti to otvori, onda kopiras link i to je to.![]()
jesteizgleda da to nije link sa krste...

sve to uradim .... ali posle mrtav link .... ja kad kliknem desnim da ga kopirampa dobro, mora klikneš da poplavi...to znači da je ceo link obuhvaćen...misim to se podrazumeva...
tek kad poplavi desni klik pa copy...
e moja bako...![]()
Mozda je trener uprsko stvar?...ili nije dobro uprsko?

Na nevidjeno?Ebacu te zapamtices me.
![]()
A i kokakolicara,takodje.

...mozda ti se necu dopasti.tako kad se uradi i neko cita , ide direktno na post koji si hteoviš ja to za kliktanje na broju posta nisam znao...
tako kad se uradi i neko cita , ide direktno na post koji si hteo

evo pobajte sami , bilo koji post odredite i link posaljite
nece stoka nikako
evo ga zvanicno objasnjenje ali ja ne dobijam tu opciju nigde ni na mozili ni na operi , Copy link address(Umnoži vezu) .... NEMAAAA
Podrazumevano Kako kopirati link
Prilikom ubacivanja linka(veze) u poruku, nakon slanja poruke isti se iz estetskih razloga skraćuje na manji broj karaktera.
To znači da adresa koja u originalu izgleda ovako http://forum.krstarica.com/showthread.php/414388-Novi-izgled-Foruma-Krstarice, nakon slanja poruke će izgledati ovako http://forum.krstarica.com/showthrea...ruma-Krstarice.
Ukoliko negde na forumu vidite link koji želite da iskoristite u svojoj poruci, ne možete selektovati taj skraćeni link i kopirati ga u vašu poruku. Da bi link bio funkcionalan morate uzeti njegovu punu adresu, a to ćete uraditi na sledeći način:
-Desni klik na link čija vam je adresa potrebna i
-odaberete opciju Copy link address(Umnoži vezu)
Samo na ovaj način kopirana adresa daće Vam mogućnost da u svojoj poruci kreirate ispravan link(vezu).

Ebacu te zapamtices me.
![]()
A i kokakolicara,takodje.