Nemesis
Buduća legenda
- Poruka
- 33.230
Nista mi se ne jede.... 
a lepo izgledaju

a lepo izgledaju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

e tako....spremila sam i tri rolade rolviršli sinu za doručak...sad odo da umuljam kokos kuglice i da nafilujem ove cvetiće...
kojimijeq...![]()

e tako....spremila sam i tri rolade rolviršli sinu za doručak...sad odo da umuljam kokos kuglice i da nafilujem ove cvetiće...
kojimijeq...![]()
Mazohisto.
Preko sindikata gotovi smiznuti kroasani, pice, bureci, šta god hoćeš.
I mesim samo kad sam ekstra raspoložena.
Život kratak, bokte, ne troši ga bezveze.

Mazohisto.

Ja najvise mesim kad nisam raspolozena.![]()
I kako bre bezveze ... kad zamirise kuca na kifle, krofne, cimet ili vanilu.... i da - na pecenu svinjenitinu s ruzmarinom.![]()

Evo me, tuj.![]()
Gde si ti nestao u Novoj godini?

Mazohisto.
eeeeeeeeeee,ja pravila one grancle sa cimetom...
stvarno zamiriše prelepo...![]()

pa kad deca vole moje....
a oni su No1...
...e ovo kao da sam ja pisala....sve sto ne moras ono bas, bas, ne radi..nemas sto zivota...

Ja najvise mesim kad nisam raspolozena.![]()
I kako bre bezveze ... kad zamirise kuca na kifle, krofne, cimet ili vanilu.... i da - na pecenu svinjenitinu s ruzmarinom.![]()
Zasto mislite da je nekome ugrozen zivot ako boravi u kuhinji po svojoj volji??? Mozda ste vas dve lenje?![]()
Ponekad je i to sasvim dovoljno.nigde spektakularno...pokushavam neshto privrediti al rezultati su gotovo neprimetni...no,optimizma mi ne manjka![]()

Bas steta sto ne zivi s vama, napravila bi domacicu od tebe, kuvaricu i po.Kad deca vole izlive ljubavi kroz hranu, obrate se mojoj svekrvi.
Ona je šef kuhinje, iako ne živi sa nama.
A pre nego što sam se udala, shvatim da će mi neka čudna voćka pasti pravo u ruke.(Svekrva mi je profesionalna kuvarica.)

...ne mislim da je zivot ugrozen, nego da ga ne moram trositi pored sporeta, ako nije prevelika nuzda i potreba....a naravno da jesam sve to radila kad
je bilo onih koji ce sve to lepo i pojesti......sad mi je pametnije da se bavim bilo cime sem kuhinje....

Eto odgovora.![]()