Nemesis
Buduća legenda
- Poruka
- 33.226
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro vece![]()
Dobro vece, znaci hladno, a moram do dragstora, daj tu rozLe kapu i sal.![]()
Veče Nemesis![]()
Sta je smesno
prehladjena sam,a nije se ni do nule spustila temperatura....
uzas bre....
![]()
pozz druze
katasrtrofa..prica mi drug sto vozi preko da svaki seljak nosi neko kuce..bez adekvatnog kaveza..zamisli kad se potrefe po 3 komada koje je to veselje od srbije do swissako ishta mrzim to su psi kad prelazim granicu mamu im ebem kerecu))))))
a ne volim ove sto drogu otkrivaju, znacci katastrofica
Pozdravpozz druze
katasrtrofa..prica mi drug sto vozi preko da svaki seljak nosi neko kuce..bez adekvatnog kaveza..zamisli kad se potrefe po 3 komada koje je to veselje od srbije do swiss![]()
E ja baš tog kera imam-tu rasu što na granici otkrivaju drogu,sad ću ga dovesti da omiriše ekrana ne volim ove sto drogu otkrivaju, znacci katastrofica
saul brate sklanjaj robuPozdrav
E ja baš tog kera imam-tu rasu što na granici otkrivaju drogu,sad ću ga dovesti da omiriše ekran![]()
Psići,psići...Šta možeš s parama u današnjem svetu?Pih,nema od samih para ništa,a 'vako od psića i psići i pare i ugled i kuća na periferiji...3 u 1![]()
a ne volim ove sto drogu otkrivaju, znacci katastrofica
saul brate sklanjaj robu![]()
provalio saula...znas njega kad pocne hihi,hiiihi....Beelo oko mene sve je beelo
Kako neće biti kad je pao sneg![]()
...joooj što mi treba ovakav... da prebrišem prašinu oko kompa...![]()
izvini, a kamo moje ciscenje?
Ako ces ti da dodjes da mi cistis za dz, onda evo ti i psici i pare i kuca na periferiji
Stan ostaje![]()
Pa,stan nije nikud ni pos'o pa da mora da ostaje!
Elem,Earring,imam jedan predlog!Da ti skupljas njegove dlake po stanu,pa da od njih napravis bundu,to je postena rabota!Pravo krzno,s pravog stvora,koji nije ubijen vec je u zivotu (i to vrlo lepom)! :earringjedehundovedlake:
Predajes,predajes...Heheheh...
preferiram krzno od macaka
al posto si nova, postedecu te dan dva
![]()