Dobro jutro, dobar dan, dobro veče i laku noć...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pozz druze:)

katasrtrofa..prica mi drug sto vozi preko da svaki seljak nosi neko kuce..bez adekvatnog kaveza..zamisli kad se potrefe po 3 komada koje je to veselje od srbije do swiss:hahaha:
Pozdrav :bye:
a ne volim ove sto drogu otkrivaju, znacci katastrofica
E ja baš tog kera imam-tu rasu što na granici otkrivaju drogu,sad ću ga dovesti da omiriše ekran :lol:

izvini, a kamo moje ciscenje? :rtfm:
Ako ces ti da dodjes da mi cistis za dz, onda evo ti i psici i pare i kuca na periferiji
Stan ostaje :ljutko:

Pa,stan nije nikud ni pos'o pa da mora da ostaje! :zelenko::pop:
Elem,Earring,imam jedan predlog!Da ti skupljas njegove dlake po stanu,pa da od njih napravis bundu,to je postena rabota!Pravo krzno,s pravog stvora,koji nije ubijen vec je u zivotu (i to vrlo lepom)! :earringjedehundovedlake:

Pa,stan nije nikud ni pos'o pa da mora da ostaje! :zelenko::pop:
Elem,Earring,imam jedan predlog!Da ti skupljas njegove dlake po stanu,pa da od njih napravis bundu,to je postena rabota!Pravo krzno,s pravog stvora,koji nije ubijen vec je u zivotu (i to vrlo lepom)! :earringjedehundovedlake:

:koto:

preferiram krzno od macaka :manikir:
al posto si nova, postedecu te dan dva
:manikir:

:koto:

preferiram krzno od macaka :manikir:
al posto si nova, postedecu te dan dva
:manikir:
Predajes,predajes...Heheheh...
Earring,hvala ti sto me inspirises,kad budem napisala knjigu prva zahvalnica ide tebi :manikir:
Nego,posalji mi koju teglu Hundovih dlaka,da okitim kucu za Novu godinu ili da ih skuvam za rucak muzu kad mi se bude popeo na ganglije zbog rucka.Preferira zuckasto-sarene,tvrde i ostre dlake rasnih malinoa koji trce po prostranim belgijskim brdima... :zaljubljena:

po-prvi-put-u-srbiji.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back