Dobro jutro, dobar dan, dobro veče i laku noć...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Predajes,predajes...Heheheh...
Earring,hvala ti sto me inspirises,kad budem napisala knjigu prva zahvalnica ide tebi :manikir:
Nego,posalji mi koju teglu Hundovih dlaka,da okitim kucu za Novu godinu ili da ih skuvam za rucak muzu kad mi se bude popeo na ganglije zbog rucka.Preferira zuckasto-sarene,tvrde i ostre dlake rasnih malinoa koji trce po prostranim belgijskim brdima... :zaljubljena:

posto si resila da se otarasis muza, evo saljem ti poklon paket za Novu godinu :darezljiva:
a sto se tice foruma, naucices :mazi:

...cek bre, ne moze to zajdeno nikako....a rado bih jednog takvog malisu, samo sto mi nikako sad
nije situacija...jedino mogu da kazem da cu biti slobodna da ti se obratim za jedno malecko slatko
takvo, kad to bude moguce:)

Malo ti brises prasinu, malo minon, na smenu cuvate i brisete, da nikom ne dosadi. :lol:
To se bre uvlaci pod kozu odmah, nikome ga ne bi dala samo da ti dodje u ruke. A kakve su se vratile iz snega...:sad2: ...umrseno krzno, mokre...eno ih obe u garazi, sad ih takve niko ne voli. :hahaha:

Malo ti brises prasinu, malo minon, na smenu cuvate i brisete, da nikom ne dosadi. :lol:
To se bre uvlaci pod kozu odmah, nikome ga ne bi dala samo da ti dodje u ruke. A kakve su se vratile iz snega...:sad2: ...umrseno krzno, mokre...eno ih obe u garazi, sad ih takve niko ne voli. :hahaha:

..pa verujem, zato i kazem da sad nisam nikako u situaciji, a nije da ne bih volela, a znam jos nekog ko bi je obozavao:heart:

...kod mene uredno prolazi...i ciste se stajalista, sipali so dva puta....kako ce nocas biti ako sneg ne prestane ne znam,
a jasno je da nije lako ocistiti kad ne pestaje od jutros, i nece do ko zna kad...

ne da nije lako ocistiti vec je to nemoguce...pa sneg non stop pada.Znaci krenes da cistis i kad se okrenes on opet zabeleo.Ma neka je,divnooooo je

Šta su rekli mužu u pošti? :evil:

mrzelo ga da čeka red....:dash:
al sam zato zapretila pa mora sutra to da odradi čim otvore...:histericna:

e vako je i kod nas...

406725_432607090127147_922254181_n.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back