Dobro došli u moj astrološki kutak: Istražimo zvezde zajedno!

Horoskopika

Početnik
Poruka
1
Zdravo svima! 🌟

Oduševljena sam što sam se pridružila zajednici "krstarica" kao astrolog i strastvena sam u deljenju uvida o tome kako zvezde i planete utiču na naše živote.

Šta očekivati: U narednim nedeljama, volela bih da podelim:

Dnevni, nedeljni i mesečni horoskopi: Prilagođeni uvidi zasnovani na horoskopskim znacima.
Astrološki događaji: Informacije o predstojećim planetarnim tranzitima i kako bi oni mogli uticati na nas.
Pitajte astrologa: Odeljak za pitanja i odgovore gde možete postaviti sva astrološka pitanja koja imate.

Za moju prvu temu, želela bih da vas sve pozovem da podelite svoja razmišljanja o ličnim iskustvima sa astrologijom. Da li ste ikada osetili značajnu vezu sa svojim horoskopom ili određenim astrološkim događajem? Koje uvide ili promene je astrologija donela u vaš život?

Slobodno odgovorite u nastavku i hajde da započnemo zanimljivu diskusiju! 🌌✨

Radujem se što ću vas sve upoznati i zajedno istražiti fascinantan svet astrologije. Hvala vam na toploj dobrodošlici.

Poslednja izmena od moderatora:
Zdravo svima! 🌟

Oduševljena sam što sam se pridružila zajednici "krstarica" kao astrolog i strastvena sam u deljenju uvida o tome kako zvezde i planete utiču na naše živote.

Šta očekivati: U narednim nedeljama, volela bih da podelim:

Dnevni, nedeljni i mesečni horoskopi: Prilagođeni uvidi zasnovani na horoskopskim znacima.
Astrološki događaji: Informacije o predstojećim planetarnim tranzitima i kako bi oni mogli uticati na nas.
Pitajte astrologa: Odeljak za pitanja i odgovore gde možete postaviti sva astrološka pitanja koja imate.

Za moju prvu temu, želela bih da vas sve pozovem da podelite svoja razmišljanja o ličnim iskustvima sa astrologijom. Da li ste ikada osetili značajnu vezu sa svojim horoskopom ili određenim astrološkim događajem? Koje uvide ili promene je astrologija donela u vaš život?

Slobodno odgovorite u nastavku i hajde da započnemo zanimljivu diskusiju! 🌌✨

Radujem se što ću vas sve upoznati i zajedno istražiti fascinantan svet astrologije. Hvala vam na toploj dobrodošlici.
Dobrodošla,
sa zadovoljstvom ću čitati tvoje postove i nadam se dobiti i neki koristan savet:)

Astrologija nije nešto čime bih se intenzivno i primarno bavila, a naročito ne profitabilno iz respekta prema nekim svojim uvaženim ljudima koji je ubrajaju u puko veštičarenje, ali sam određeno vreme bila zainteresovana za materiju i što sam više čitala, proveravala i uzimala u obzir, to je više imalo smisla.
Zaključila sam da je moja 12. kuća u Ovnu sa mnogo ličnih planeta ključna stvar za to ko sam i kako se "provodim" kroz život-između ostalog!

Na Forumu mi je često nedostajalo i tih tema jer su u određenom trenutku naglo izostale i poprimile utisak dnevnog horoskopa u žutoj štampi.
Ne mislim da je sve to puko veštičarenje i opcija da se neko ko bi proučavao astrologiju bila strogo osoba koja hoće lako da se obogati na tuđoj nesreći.
Astrologija je... zanimljiva, primamljiva, sistematično otkriva neka znanja koja je moguće banalizovati, vulgarizovati, i crpiti beskonačno, ali je i interno edukativna, sugestivna, motivaciona;

Definitivno nedostaje entuzijasta na Forumu koji bi jednu ovako, krajnje filozofsku stvar po meni, donosili na benevalentan način i kao antireklamu u odnosu na neke koji su proklamovani zli oportunisti.

Astrologija nije nešto čime bih se intenzivno i primarno bavila, a naročito ne profitabilno iz respekta prema nekim svojim uvaženim ljudima koji je ubrajaju u puko veštičarenje, ali sam određeno vreme bila zainteresovana za materiju i što sam više čitala, proveravala i uzimala u obzir, to je više imalo smisla.
Zaključila sam da je moja 12. kuća u Ovnu sa mnogo ličnih planeta ključna stvar za to ko sam i kako se "provodim" kroz život-između ostalog!

Na Forumu mi je često nedostajalo i tih tema jer su u određenom trenutku naglo izostale i poprimile utisak dnevnog horoskopa u žutoj štampi.
Ne mislim da je sve to puko veštičarenje i opcija da se neko ko bi proučavao astrologiju bila strogo osoba koja hoće lako da se obogati na tuđoj nesreći.
Astrologija je... zanimljiva, primamljiva, sistematično otkriva neka znanja koja je moguće banalizovati, vulgarizovati, i crpiti beskonačno, ali je i interno edukativna, sugestivna, motivaciona;

Definitivno nedostaje entuzijasta na Forumu koji bi jednu ovako, krajnje filozofsku stvar po meni, donosili na benevalentan način i kao antireklamu u odnosu na neke koji su proklamovani zli oportunisti.
Mene interesuje kakav čovek treba da bude astrolog?

Npr., ne moram proveravati-dok je Merkur retrogradan, naročito sad-u mom 12. polju koje je u znaku Ovna-ništa značajno sebi ne dozvoljavam da započnem, smislim i izjavim. Bukvalno sam u inerciji, repeticiji dobro poznatog koje daje ikakve dobre rezultate, u neizvesnosti i u maksimalnom naporu da na svoje bliske ljude ostavim utisak da znam šta radim... pošto u vazduhu lebdi pitanje: "Da li stvarno znaš šta radiš?"
Sebi sam svoj astrolog, ali bi mi bilo drago da sa drugima proćaskam na teme tih svojih doživljaja.
Astrologija = beg od stvarnosti i obaveza, da ima čovek na šta da se vadi što je takvo go*no kakvo jeste.
Ne bih baš toliko bila rigidna prema astrolozima. Osoba koja odvaja vreme da razmisli o situaciji uzimajući u obzir toliko mnoštvo aspekata je možda samo-pažljiva, možda delom anksiozna, a sigurno nekim delom sebe veliki perfekcionista. Osoba u čijem životu postoje definisani odnosi elemenata-kao planetau astrologiji, u određenom sistemu je logičar i ima na umu ono da se istorija ponavlja. Astrolozi nastoje da primene izvesne šablone na običan život, i plus to dovedu u logične veze sa uzročno-posledičnim odnosima. Da li je astrologjija Loto, nisam sigurna, ali ponavljam, kao švajcarski sat uvek otkuca trenutak kad bez provere znam da je rMerkur započeo svoje putovanje nazad-i to mi je znak da mogu da očekujem određene stvari, a da neke drugačije ne mogu da očekujem ni u snu.

Astrologija mi je veoma interesantna i fascinantna . Proučavam je za svoju dušu. Volim da pročitam različita tumačenja istih aspekata i prihvatam ono što je meni najlogičnije.
Dnevne, nedeljne i mesečne horoskopske prognoze retko čitam, više iz zabave. Priznajem samo natalnu kartu. ;)
Volim pročitati o predstojećim planetarnim tranzitima i prilagotiti svoju narav pojedinim situacijama na pravi način.

Želim ti prijatan boravak na Krstarici i mnogo otvorenih astro-tema.

E sad je red da se predstaviš. Znak, podznak, mesec :D

Astrologija mi je najviše razjasnila unutrašnja previranja koja nosim od kad znam za sebe. Nije da ih lakše podnosim al bar znam odakle su i koje ih planete u tranzitima trigeruju.
Drugo važno, pomaže mi da shvatim bliske osobe oko sebe za koje ne kapiram što se ponašaju nesuvislo dok im ne pogledam lunar ili solar ..
Ni to mi nije uteha ali prihvatim malo lakše.
Natal me je opisao u bobu, mog supruga takođe kroz moj horoskop, dete, oca, majku.
Eto.
Radujem se temi. Pišite

Astrologija mi je najviše razjasnila unutrašnja previranja koja nosim od kad znam za sebe. Nije da ih lakše podnosim al bar znam odakle su i koje ih planete u tranzitima trigeruju.
Drugo važno, pomaže mi da shvatim bliske osobe oko sebe za koje ne kapiram što se ponašaju nesuvislo dok im ne pogledam lunar ili solar ..
Ni to mi nije uteha ali prihvatim malo lakše.
Natal me je opisao u bobu, mog supruga takođe kroz moj horoskop, dete, oca, majku.
Eto.
Radujem se temi. Pišite
Po kom principu si birala astrologa i šta je presudilo da odabereš baš tog?

A osim vremenske odrednice koliko može biti precizan na primer opisu gde ćeš se zaposliti Pod kojim uslovima U kakvim okolnostima i tako dalje meni je tako astrolog bila opisala bukvalno da ću imati uvek koleginice i uvek ženske direktore i tako je bilo i da ću imati problema sa ženskim koleginicama i da ću raditi u državnoj ustanovi u simbolici Saturna Gde je neki veliki kako je rekla tada krug ili valjda autobuska stanica može biti sve tu simbolici Saturna i sve je uvek bilo tako

IMG_20250605_123504.png

Back