Dobro došli u forum "Pozorište"!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cico ti samo o drugima pričaš....ali to ti ne može izvući tvoju voljenu Milšu... i to što je glumila , glumila je loše...pa kako čovek da joj da nešto bolje. a i da se malo potrudila ako ima talenta napravila bi nešto drugačije u bar jednoj od uloga koje je imala.....a imala ih je ....

Da, ali sve uloge su bile iste. Ja moram da je uporedim sa drugima mnogo precenjenijim glumcima, a koji ne vrede nista.

HITNO MI JE POTREBNA POMOĆ.
Sutra (16. Novembra) je predstava "Hadersfild" u Jugoslovenskom Dramskom Pozorištu. Sticajem vrlo nezgodnih okolnosti, nisam bio u mogućnosti da odem na vreme i podignem karte, a u međuvremenu je predstava rasprodata.
Ukoliko bilo ko zna kako bih mogao da dobijem karte za tu predstavu na vreme, na bilo koji način, ako neko ima dve karte više ili bilo kako, kod taparoša nekako, kako god, neka mi javi, pa i ako moram platiti duplo, platiću.
Veoma mi je važno da ih nađem, ne mogu vam opisati koliko... :(
UNAPRED HVALA.
Ovo je moj mail:
nastiemc@gmail.com
A ovo telefon:
0645497464

HITNO MI JE POTREBNA POMOĆ.
Sutra (16. Novembra) je predstava "Hadersfild" u Jugoslovenskom Dramskom Pozorištu. Sticajem vrlo nezgodnih okolnosti, nisam bio u mogućnosti da odem na vreme i podignem karte, a u međuvremenu je predstava rasprodata.
Ukoliko bilo ko zna kako bih mogao da dobijem karte za tu predstavu na vreme, na bilo koji način, ako neko ima dve karte više ili bilo kako, kod taparoša nekako, kako god, neka mi javi, pa i ako moram platiti duplo, platiću.
Veoma mi je važno da ih nađem, ne mogu vam opisati koliko... :(
UNAPRED HVALA.
Ovo je moj mail:
nastiemc@gmail.com
A ovo telefon:
0645497464

ni ja je ne volim 'Slobodu

ali ona kao i Ivan Bosiljcic su postali kao nasa Kasandra i Ignasio i prosto se plasim da izrazim svoj hejt u svom okruzenju da ne bi svi skocili na mene.

ne vidim cemu se njima daje toliko prostora

i ne znam ta Marija Vickovic......sve mi smeta kod nje..teleci pogled, glas, smorenost.......

ustvari naveli ste sva imena koja me zivciraju

imamo bas neku bzesacuvaj mladu armiju glumaca

posebno imamo netalentovane komicare
sad se setih pokusaja duhovitosti Bojane S. u nekoj seriji u kojoj je glumila zenu Koji.Mene bilo sramota da je gledam....zbog nje nisam ni gledala seriju

najori glumci i glumice jednostavno ne postoje..postoje samo loši scenariji i loši reditelji.. zao mi je da se o generaciji mladih glumaca i glumica govori na pejorativan nacin, a to znaci bez razumevanja. zasto mi, kao nacija, volimo da ogovaramo, a da pri rom zaboravljamo da su to divni, mladi ljudi, obrazovani , da čekaju svoju priliku da se iskažu i da su možda i naše dobre komšije i prijatelji...pozz

naravno da postoje losi glumci/glumice i to da li je neko dobar ili los-nema veze sa obrazovanjem.evo npr lidija vukicevic,negde sam citala da je bila odlican student i da je u rekordnom roku zavrsila...a glumi ocajno,ali bas.
a uzmimo recimo paju vujisica...covek je i bez akademije-glumcina

najori glumci i glumice jednostavno ne postoje..postoje samo loši scenariji i loši reditelji.. zao mi je da se o generaciji mladih glumaca i glumica govori na pejorativan nacin, a to znaci bez razumevanja. zasto mi, kao nacija, volimo da ogovaramo, a da pri rom zaboravljamo da su to divni, mladi ljudi, obrazovani , da čekaju svoju priliku da se iskažu i da su možda i naše dobre komšije i prijatelji...pozz

Postoje glumci koji su u svakoj ulozi isti. Nemaju moć transormacije. Meni je npr. glumački slab Nikola Đuričko. S druge strane Rade Šerbedžija mi je primer glumca koji može da odglumi sve..od kamiondžije do N.Tesle. Na stranu što nemam visoko mišljenje o njemu kao čoveku :lol: , ali kao glumac je izvrstan.

Volela bih da mi neko kaze da nisam u pravu.
evo, ja ćem da ti kažem - nisi u pravu
blenta-1.gif

inače, loših glumaca na sve strane, na žalost...zato i nisam mogla da gledam one serije na rts-u (ekranizovana mirj-jam, nemam pojma kako se zovu)...od 5 minuta gledanja sam dobila klaustrofobični napad :lol:

Poslednja izmena:
Meni uzasno ide na nerve Mirka Vasiljevic,kao i glumac Ivan Bosiljcic.Najvise mi se dopada Nenad Jezdic,car za otkacene uloge,moji cale i keva ga mrze,ali ja ga obozavam.A od glumica Mina lazarevic.Takodje mi se dopada glumac Dragan Jovanovic,uloga Drakceta je bila VRH,kao i popa u Crnom Gruji,izuzetno talentovan.:-)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back