me myself & I
Zainteresovan član
- Poruka
 - 139

Lepa Bobi je bleda...Stoimenovic uvk isti...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
privalova:![]()
![]()
![]()
Uh, kamo sreće! Šta bih ja sve volela da mu kažem! Medeni, javi se!
Koji bre kritičar broj 1??? On je kritičar broj nula![]()
  Strela:Види моја другарица Привалова, не може да живи без мене. 8-)
То се зове љубав на први поглед, чим ме је угледала, спазила ме је! :-)
Па кажи му, он помно прати Крстарицу! :wink:
У сад кад буде видео да је нула од критичара, грдно ће се потрести. :shock:
privalova:A, ovaj... jel' ti to imaš nešto protiv mene? :|![]()
Bilo mi je simpatično što si to napisala, jer mrzim Medenicu. Svakako nije meni palo na pamet da bi mogao da čita forum Krstarice, ali te čak ni za to nisma zezala jer sam do sada već navikla na tvoje male paranoje.
Šta je s tobom? Ja se složim da je Medenica mentol, ali samo zato što sam se ja složila ti ga odmah zavoliš.
S tobom, bre, Strelka, nema razgovora očigledno. :-(
Strela:Нигде и никад нисам написала да волим Меденицу, већ сам рекла, "да слови за критичара број један", а то је, признаћеш, сасвим различито од љубави. ;-)
halleberry:medenica jeste glavni selektor sterijinog pozorja, ali mislim da je kriticar br. 1 kod nas svakako jovan cirilov
privalova:Ma znam bre da nisi, kako si razumela suprotno?? Nas dve se ništa ne razumemo!
A Medeni samo sam sebi slovi za kritičara...bilo koji brojMada ne znam da li etički podrugivati se takvom nesrećnom slučaju tako da ću da ćutim. 8)
ok. dramaturg je ali stalno pise kritike.Strela:Ћирилов није критичар.
halleberry:ok. dramaturg je ali stalno pise kritike.
Svasta se podvuce pod ovom temom, i meni, moram da priznam.Hajde da otvorimo novu temu o kriticarima....Strela:Није ни драматург, по образовању. Звање дрматург стиче се на ФДУ, одсек дрматургија. Ћирилов није ни уписао, а камоли завршио ФДУ.
tockica:Svasta se podvuce pod ovom temom, i meni, moram da priznam.Hajde da otvorimo novu temu o kriticarima....
slazem se ;-)Strela:Што да не, отвори тему о критичарима, мада не верујем да ће бити нешто посећена.
Немогуће и ретко се дешава на форумима да ствари теку, онако како је постављач теме замислио, јер овде много људи суделује и свако има неку своју визуру и угао гледања на ствари, затим дигресије су нешто што је неминовно и све то даје арому месту какав је форум... Уосталом, ниједна река не тече право.

draga moja, jovan cirilov je zavrsio filozofiju na filozofskom fakultetu u beogradu ali radi kao dramaturg, pisac i scenarista.Strela:Није ни драматург, по образовању. Звање дрматург стиче се на ФДУ, одсек дрматургија. Ћирилов није ни уписао, а камоли завршио ФДУ.
halleberry:draga moja, jovan cirilov je zavrsio filozofiju na filozofskom fakultetu u beogradu ali radi kao dramaturg, pisac i scenarista.
Jovan Ćirilov / BiografijaStrela:То је драга моја нешто сасвим друго од онога што си тврдила да је драматург, јер драматург је само онај човек који је завршио - дипломирао драматургију, на ФДУ.
Ћирилов значи није драматург, већ га неки сматрају за драматурга.
Извини, шта је написао Ћирилов? Неку драму, роман, збирку песма, приповедака?
Који је то сценарио написао Ћирилов?
Да резимирамо Ћирилов је дипломирани (мада ни то чак није извесно) - филозоф, који је својевремено, партијским каналима (КПЈ) убачен у позориште и проглашен позоришном стручњаком. Када неког питате које је дело Јована Ћирилова, нико не зна одговор на то питање. Јер дело једноставно не постоји.