VIRGINIJA
Iskusan
- Poruka
- 6.438
Pa ako si procitao poslednjih par strana,mislim da mozes da zakljucis,kakvo imamo misljenje povodom nje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kralj ibi:jako sam ti zahvalan što si se trudila da mi pomogneš. ja na žalost više ne živim u beogradu :-( već u unutrašnjosti tako da mi je problem da samo iz tog razloga dodjem do beograda. iz tog razloga pokušavam da dodjem do tekstova na unternetu kako bi ih skinuo. :-P
kralj ibi:hvala ti probacu na gutenbergu. uzgred, šta studiraš i kako napreduješ sa studijama? :grin:
Sad razmišljam da upišem opštu književnost. A ti?ja sam večiti optimista, po vokaciji. inače sam glumac, a od pre par godina i reditelj u jednom pozorištu u unutrašnjosti, što možeš da zaključiš i po temi koju sam postavio na forumu :grin:privalova:Nema na čemu, nisam baš od neke pomoći. :|
Diplomirala sam engleski, ali me je uvek nekako više interesoval književnost, naročito drama.Sad razmišljam da upišem opštu književnost. A ti?
IJU !!! PA JA STUDIRAM FAKS CIVILNE ODBRANE JER NISAM POKUSALA NA GLUMI A TREBALA SAM ETO.... ZATO I SLUZI ZA CIVILNA ODBRANA DA JE UPISES I ZAVRSIS KAD TE FDU NECEkralj ibi:ja sam večiti optimista, po vokaciji. inače sam glumac, a od pre par godina i reditelj u jednom pozorištu u unutrašnjosti, što možeš da zaključiš i po temi koju sam postavio na forumu :grin:
diplomirao sam na fakultetu civilne odbrane, ali to nikada nisam radio, ma uostalom duga i smarajuća priča o mom životu. imam u planu da radim novu predstavu za par meseci, pa bezglavo jurim za tekstovima o kojima sam pisao na forumu. ako šta nadješ u biblioteci ili znaš neki dobar tekst sa 6-8 likova bio bih ti jako zahvalan da ga kopiraš i pošalješ mi! :razz:
![]()

koliko je meni poznato još nije rešeno, ali mislim da velike šanse ima predstava iz svilajnca - tetovirane duše, koja je za prsa pobedila predstavu iz varvarina - ožalošćena porodica, a možda je poredak i obrnut. poznati su mi rezultati u tom delu (gde selektor gleda 5 okruga) jer tu živim. što se tiče tog festivala u kuli, koliko ja znam teže se odlazi ali kad jednom ode neko pozorište onda ga stalno šalju, što je slučaj sa svilajncem, koji je prvi put otišao pre dve godine i od tada ide svake godine, što je meni malo čudno!? jedan od mojih prijatelja je selektor za neke druge okruge pa su mi zbog toga poznate ove činjenice. 8-)Hana Gavran:Ovde bi zaista mogli da se ostvare neki profesionalni kontakti, pa cak i saradnja.
Da li neko zna koje su takmicarske predstave na festivalu u Kuli?
kralj ibi:na žalost nisam uspeo da nadjem, pa bih ponizno molimo da mi neko od vas pomogne da nadjem bilo kakvu mogućnost da pronadjem neki sajt gde mogu da se skinu pozorišni tekstovi (a da nije rastko) jer očajnički tražim tekstove fejdoa, žarija, kunija... ma uostalom sve dobre pozorišne tekstove. da li to ja ne umem da nadjem, da li sam smotan ili šta već, ali ljudi pomozite!!!!
ina_90_:isla sam sa njenom sestrom u skolu, sto posto je normalna
Bas je dejstvovao! Sva sreca pa je bila puna sala.Kopakabana:
Nastup Dragane Jugović del Monako, pod dejsvom alkohola! :-D