TORQUEMADA
Aktivan član
- Poruka
- 1.819
slobo se povampirio, ne da mira Srbima koji su ga izdali^^
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
poklanjate puno paznje nevaznim stvarima,da ne kazem glupostima-)
mene vise zvuk turbo folka vraca u devedesete nego neke tackice.
poklanjate puno paznje nevaznim stvarima,da ne kazem glupostima-)
mene vise zvuk turbo folka vraca u devedesete nego neke tackice.

Prvo je Aleksandar Tijanić na mala vrata vratio onu čuvenu melodiju iskombinovanu sa Molitvom kroz džuboks pre 2. Dnevnika a sada se ta melodija malo modifikovana vratila i u špicu 2. Dnevnika RTS-a. Pored melodije vratile se i one "čuvene" tačkice tj. delovi zemljine kugle-takođe modifikovane.
Da razjasnim, radi se o poznatoj melodiji kojom je počinjao 2. Dnevnik RTS-a u Miloševićevo vreme. Pazite, ta melodija jeste lepa ali je ona de facto glavni simbol Miloševićevog RTS-a a ta špica je (bila) jedan od glavnih audio-vizuelnih simbola Miloševićeve vladavine jer je RTS bio jedna od podloga Miloševićeve vlasti, tj. preko RTS-a je Milošević konstantno ispirao mozak građanima Srbije. Ovo je još jedan u nizu primera povratka Miloševićevih stvari i simbola na mala ili velika vrata i još jedan dokaz ljubavi i bliskosti između DS-a i SPS-a. A Tijanić je očigledno plod te njihove ljubavi tj. njihovo vanbračno dete. DS je SPS-u dao RTS kao miraz.
I tako nas Tadić polako ali sigurno vraća u mračne 90-e. Tadiću judo !![]()
Pa, nije to slučajno.Све пошалице на страну, али, верујеш ли, и ја се слично запитах данас кад видех то.
Као, ретро је у моди...
Али, што изабраше баш тај?![]()
Prvih pedeset sekundi psihodelija, koncentrični krugovi, potom remix tatatatata ratatatata, tačkice , rotirajuća planeta....i...ja.....sve....verujem....što...javlja...RTS....ja ....verujem....verujem....R...T...S.....
žasu!
). Znači i ti si pohvatala detalje i skontala šta je ta špica.
Ide bona....Није баш да нас враћа полако.
Брзина којом се враћамо у назад солидно је велика.
Напредујемо враћајући се у назад !

Nemam ja protiv da se vratim unazad, ali zašto u 90-te?
Šta misliš koliko će nam trebati vremena da se vratimo u 70-te?![]()
Ma, jok... iz vremena Milana Obrenovića.

Ја већ рекох, за мене је најготивнија она из 70-их.
Што њу не вратише?![]()
)...u liku nase najvelicnastvenije institucije!