mmaher
Stara legenda
- Poruka
- 89.217
Zanima me zashto neko sa kim ste bili u shemi,i odhebe vas (na finjaka) hoce da ostanete u dobrim odnosima?
u chemu je poenta?
u chemu je poenta?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanima me zashto neko sa kim ste bili u shemi,i odhebe vas (na finjaka) hoce da ostanete u dobrim odnosima?
u chemu je poenta?![]()
poenta je "odjebe na finjaka"...Moras li uvek da budes u vezi da bi bio u dobrim odnosima? Mzd nece vezu, ali mozete da se druzite...![]()
![]()
poenta je "odjebe na finjaka"...
kakvo druženje posle toga...?
Možda bi se Debilka družila![]()
u chemu je poenta?![]()
u chemu je poenta?![]()
Tacno ces da najebes da ti nece biti dobro.
Možda bi se Debilka družila![]()
Па да седиш на клупи за резерве, ако би опет засврбела пизда а не буде нико други ту.
Svako ko je ispao Fer & Čovek u mojim Očima, je sveprisutan u mom Životu Doveka. I sa takvim Ljudima sam danas u divnim Prijateljskim odnosima.
Jer su bili & ostali...Ljudi.
Vredni u mojim Očima.
Za one koji to nisu ispoštovali, pljunuli na sve, doslovno me smoždili i uništili...Nema nikakvog Prijateljstvovanja. Ni Oprosta. Po cenu svega.
Meni niko od Ljudi koje sam volela nije prešao nikada ni Ulicu a kamoli kao pored turskog Groblja.
Za druge, to i nije nešto za Čuđenje.
Kako se ponašaš, tako i zaslužiš.
Poenta je...da PoJente nema.
Samo je pitanje onoga, šta jesi. Odnosno šta kao Čovek nisi.
Šta bi hteo da budeš. A, šta nikada nećeš biti.
![]()
Mozda je Debilka htela da pomogne?
Muski mozak. nista a?
Govoris sramno i nisu svi ljudi tako bedni.
Наравно жене ће ово превести на нешто племенито типа "драг си јој, стало јој је до тебе, па не би да те изгуби из свог живота", брате..
u chemu je poenta?![]()
Možda, ne kažem... ali da TEBE neko oduva "na finjaka",
bilo bi ti kao Ok, ae da se družimo, pijuckamo kafu i pričamo o cveću i proleću??
Moj muški mozak ne može da prezupči to...
Pa shto me odhebala?i na sve to ochekuje da se smeshkam verovatno i mashem repom kad se javi...e ******,da izvinu dame!
Žao mi je, ali iskreno žao, što sam se prevario u vezi tebe.
sad sam videla gde je zajeb.
pa jes.nije lepo.treba da uradim.i hocu.
ae![]()
Možda, ne kažem... ali da TEBE neko oduva "na finjaka",
bilo bi ti kao Ok, ae da se družimo, pijuckamo kafu i pričamo o cveću i proleću??
Moj muški mozak ne može da prezupči to...
AHAHAHAHAHSteta, pa jbg-a desava se to. Predjes preko i aj' dalje!
![]()