dobri odnosi?!

Наравно жене ће ово превести на нешто племенито типа "драг си јој, стало јој је до тебе, па не би да те изгуби из свог живота", брате..

Zanima me zashto neko sa kim ste bili u shemi,i odhebe vas (na finjaka) hoce da ostanete u dobrim odnosima?
u chemu je poenta? :roll:

Svako ko je ispao Fer & Čovek u mojim Očima, je sveprisutan u mom Životu Doveka. I sa takvim Ljudima sam danas u divnim Prijateljskim odnosima.

Jer su bili & ostali...Ljudi.

Vredni u mojim Očima.

Za one koji to nisu ispoštovali, pljunuli na sve, doslovno me smoždili i uništili...Nema nikakvog Prijateljstvovanja. Ni Oprosta. Po cenu svega.

Meni niko od Ljudi koje sam volela nije prešao nikada ni Ulicu a kamoli kao pored turskog Groblja.

Za druge, to i nije nešto za Čuđenje.

Kako se ponašaš, tako i zaslužiš.

Poenta je...da PoJente nema.

Samo je pitanje onoga, šta jesi. Odnosno šta kao Čovek nisi.

Šta bi hteo da budeš. A, šta nikada nećeš biti.

:hvala:

Zanima me zashto neko sa kim ste bili u shemi,i odhebe vas (na finjaka) hoce da ostanete u dobrim odnosima?

kod zdravih osoba je sasvim normalno da ako se rasformiraju i dalje mogu da komuniciraju pa makar to bilo ono tjao kako si shta ima novo

dobre odnose takodje znachi da nijedno od to tvoje nema nameru da pere prljav vesh to se spodrazumeva pod dobrim odnosima

to mu ga dodje kao neki vid poshtenja i zahvalnosti za provedeno vrijeme pa nema veze sto nije potrajalo

Svako ko je ispao Fer & Čovek u mojim Očima, je sveprisutan u mom Životu Doveka. I sa takvim Ljudima sam danas u divnim Prijateljskim odnosima.

Jer su bili & ostali...Ljudi.

Vredni u mojim Očima.

Za one koji to nisu ispoštovali, pljunuli na sve, doslovno me smoždili i uništili...Nema nikakvog Prijateljstvovanja. Ni Oprosta. Po cenu svega.

Meni niko od Ljudi koje sam volela nije prešao nikada ni Ulicu a kamoli kao pored turskog Groblja.

Za druge, to i nije nešto za Čuđenje.

Kako se ponašaš, tako i zaslužiš.

Poenta je...da PoJente nema.

Samo je pitanje onoga, šta jesi. Odnosno šta kao Čovek nisi.

Šta bi hteo da budeš. A, šta nikada nećeš biti.

:hvala:

Odlicno! ;)

Наравно жене ће ово превести на нешто племенито типа "драг си јој, стало јој је до тебе, па не би да те изгуби из свог живота", брате..

Pa shto me odhebala?i na sve to ochekuje da se smeshkam verovatno i mashem repom kad se javi...e ******,da izvinu dame!

Pa govoreci onako iz licnog iskustva slabo se nalazim u navedenoj situaciji..ali da zamislim sta bi to moglo biti ?!
Jedno je ostati ok, u smislu zelim ti sve najbolje, necu ti se svetiti, ni podmetati, pomoci cu ti oko neceg ako ti je neophodno, a da sam u mogucnosti..
Sasvim nesto drugo je druzenje posle toga, mislim da posle sheme nema druzenja, bar ne verujem u takvo prijateljstvo,drugarstvo, sta li vec...

Pa shto me odhebala?i na sve to ochekuje da se smeshkam verovatno i mashem repom kad se javi...e ******,da izvinu dame!

Не знам што си уопште дошао у ситуацију да те од*ебе, што раније ниси променио, но добро..

Па то је и поента, да испуњаваш њихове хирове, да им послужиш, да извуку из тебе што се извући може и идемо даље.. Ку*ац него како.

:rotf:

sad sam videla gde je zajeb.

pa jes.nije lepo.treba da uradim.i hocu.

ae :P
Žao mi je, ali iskreno žao, što sam se prevario u vezi tebe.
Zamolio bih te, da ako imaš neki problem samnom, obrati mi se na pp i uradi to što misliš da treba da uradiš,
znaš... ne volim da se javno bombardujem po forumu, naročito ne sa devojkama i ženama.
Ako možeš... ispoštuj ovo, ako ne,
vataj gas i ne smaraj!
:bye:

Back