DOBRE SVEKRVE

Uf grozna sam!
Pa nisam ja bas takva gadura!
Nego ce to vise biti onako u vaspitnom duuuuhuuu.....:mafijas::mafijas::mafijas: a na kraju :pivce::vatromet::hvala:

:hahaha::hahaha:

joj da vidis kako su moji razvlacili mm,jadan kad se sjetim bas mi ga bude zao!
Posto smo se poznavali samo 5 mj a vidjeli se svega 4 puta kad smo im rekli da hocemo da se uzmemo to je bio shok pa kad su krenuli sa resetanjem :evil:on nije znao gdje da se okrene:rumenko:
Ali sad kad on ima cerku kaze da bi postupio i gore a i moji ga obozavaju

Evo sta se sinoc zbilo... ja sam preplakala pola dana za muzem, koji nije tu i koji mi mnogo nedostaje... sveki je usla u sobu i iscimala me da idem kod nje u deo kuce, pa smo pravile tortu, davala mi je sav preostali krem, slag, plazmu sa mlekom, zasmejavala me i opustila... na kraju je rekla "Duso moja, nedostaje on i meni ali sta je tu je." Ko zna koliko li je tek ona suza prolila za njim dok smo mi bili u Kini... ipak ga nije videla vec pola godine... i u tom trenutku tuge, bola ali i srece sto kaze ona "Imam sad makar Martu i tebe tu", stvarno sam se osecala blazeno sto imam svoju Sveki... i dalje sam bas tuzna :sad2: , ali makar znam da nju imam i da na nju mogu da se oslonim... :heart:

Ih breee...nisam mislila da ti bas,bas zavidim onako za pravo da sam ljubomorna i da cu ti okupirati muza i njegovu mamu.Mislila sam onako nevino ti zavidim,iz prikrajka,potpuno bez zlih namera nego vise onako decije ti imas a ja nemam tj imam ali fuj,ja bih samo svekrvu da menjam i tako tandara-mandara....:-)

Ih breee...nisam mislila da ti bas,bas zavidim onako za pravo da sam ljubomorna i da cu ti okupirati muza i njegovu mamu.Mislila sam onako nevino ti zavidim,iz prikrajka,potpuno bez zlih namera nego vise onako decije ti imas a ja nemam tj imam ali fuj,ja bih samo svekrvu da menjam i tako tandara-mandara....:-)

Uh sorry mozda sam se ja pogresno izrazila pa se nismo bas skapirale... :sad2: elem mislila sam da ne zavidis tipa da kad nesto ne volis, mrzis, zavidis itd uglavnom te bas to zadesi... hmmm uopste ne mogu da objasnim sta sam htela da kazem :think: :dash: evo znam nekoliko primera zena koje nisu mogle da se snadju sa svojim svekrvama i na kraju su i same bile ne bas drazesne svekrve -------> :azdaja: ovako nesto...

Tako da znas, nisam nikako to mislila zlonamerno... sorry :sad2: zao mi je sto nemas dobru sveki, ja nisam imala ni dobru majku, ni oca, skoro ceo zivot provela u samoci (baka me volela, svet se srusio za mene kad je umrla!) i tek od kad imam mog muza i njegovu majku, a sad i malo bebce u stomaku, mogu sebe nazvati srecnom devojkom...

Uh sorry mozda sam se ja pogresno izrazila pa se nismo bas skapirale... :sad2: elem mislila sam da ne zavidis tipa da kad nesto ne volis, mrzis, zavidis itd uglavnom te bas to zadesi... hmmm uopste ne mogu da objasnim sta sam htela da kazem :think: :dash: evo znam nekoliko primera zena koje nisu mogle da se snadju sa svojim svekrvama i na kraju su i same bile ne bas drazesne svekrve -------> :azdaja: ovako nesto...

Tako da znas, nisam nikako to mislila zlonamerno... sorry :sad2: zao mi je sto nemas dobru sveki, ja nisam imala ni dobru majku, ni oca, skoro ceo zivot provela u samoci (baka me volela, svet se srusio za mene kad je umrla!) i tek od kad imam mog muza i njegovu majku, a sad i malo bebce u stomaku, mogu sebe nazvati srecnom devojkom...
Ej,ma sve je ok.Nema problema,kapiram sta hoces da kazes.Sva sam se najezila procitavsi ove tvoje poslednje redove.Vidis ima pravde u zivotu.Dogodila ti se sreca i razumevanje mozda kad si se najmanje nadala i to je lepo.Sve to dodje na svoje.Drago mi je zbog tebe.Moja prica je potpuno obrnuta.Moji roditelji su bili nezni,pazljivi i puni razumevanja i ja sam navikla da primam i pruzam ljubav,paznju itd a za uzvrat sam dobila zmiju od svekrve hladnu i oholu.Pitam se samo kako je takva zena mogla da rodi mog muza koji je valjda u meni nasao ono sto nikada nije imao.Steta sto je ona takva zena a mogla je da uziva pored mene da je mazim i pazim,postujem i volim...ovako....nista od toga.

Ej,ma sve je ok.Nema problema,kapiram sta hoces da kazes.Sva sam se najezila procitavsi ove tvoje poslednje redove.Vidis ima pravde u zivotu.Dogodila ti se sreca i razumevanje mozda kad si se najmanje nadala i to je lepo.Sve to dodje na svoje.Drago mi je zbog tebe.Moja prica je potpuno obrnuta.Moji roditelji su bili nezni,pazljivi i puni razumevanja i ja sam navikla da primam i pruzam ljubav,paznju itd a za uzvrat sam dobila zmiju od svekrve hladnu i oholu.Pitam se samo kako je takva zena mogla da rodi mog muza koji je valjda u meni nasao ono sto nikada nije imao.Steta sto je ona takva zena a mogla je da uziva pored mene da je mazim i pazim,postujem i volim...ovako....nista od toga.

Razumem te... to je najgore kad si osoba puna ljubavi a neki to ne razumeju... moja sveki voli da kaze da jedva ceka da dobijem bebu da ne bih vise nju naskakala da mazim... jeste glupo ali ja volim da mazim i pazim... i stvarno uzivam u tome... bukvalno imam previse ljubavi da dam, a nisam je nikad primila dovoljno, prosto sam je kao masina pravila u nedogled i cuvala je za meni drage osobe, koje su me bilo decko ili drugarice vise iskoriscavali zbog para ili cega god... najgore je kad kroz ceo zivot imas osecaj da nisi voljen, nisi pozeljan, zeljen... ih kolko puta sam od svojih roditelja i porodice cula recenicu: Nisi zeljena, ne volimo te, debela si, stoka, itd. Kad ti to govore oni tebi najbliznji izgubis volju za ljubavlju... ne znam kako sam je ja ipak gajila negde duboko u meni... i kad se pojavio moj muz i njegova majka koji su me prihvatili kakva jesam, voleli me i sve mi pruzili, najzad sam shvatila da nisam cuvala svu tu ljubav za dzabe... samo oni koji zasluze mogu nazvati svojom porodicom, neke sopstvene krvi ne mogu... zao mi je sto si prosla tako sa svekrvom, bas bas smor... evo dodji kod mene i moje sveki malo da se odmoris... :heart:

Kako bilo "neko to od gore vidi sve",rece jednom jedan pesnik.Imam dete kome posvecujem veliki deo sebe a svekrva mi je samo prolazna stvar u zivotu.Jadna glupaca nema osecaj ni za sopstveno unuce kao ni za svog sina.Jadni su ljudi i siromasni u dusi oni sto nisu u stanju da vole i to pokazu na adekvatan nacin.
Zelim ti jos puno godina zajednicke ljubavi u tvojoj novoj porodici i nadam se da ce ruzna proslost ostati za tobom i da ces se rodjenjem deteta ispuniti kao zena i majka a pomoc i ljubav svekrve ce ti u tome sigurno pomoci.Srecno!

Kako bilo "neko to od gore vidi sve",rece jednom jedan pesnik.Imam dete kome posvecujem veliki deo sebe a svekrva mi je samo prolazna stvar u zivotu.Jadna glupaca nema osecaj ni za sopstveno unuce kao ni za svog sina.Jadni su ljudi i siromasni u dusi oni sto nisu u stanju da vole i to pokazu na adekvatan nacin.
Zelim ti jos puno godina zajednicke ljubavi u tvojoj novoj porodici i nadam se da ce ruzna proslost ostati za tobom i da ces se rodjenjem deteta ispuniti kao zena i majka a pomoc i ljubav svekrve ce ti u tome sigurno pomoci.Srecno!

Sto ti kazes svi losi ljudi mogu samo da budu prolazne stanice na nasem putu ka cilju... a da su jadni, ma bedni itekakooo jesu... :dash: kad me prodje bes, bude mi ih zao... :sad2: hvala ti puno na svemu... kao zena i snajka sam ispunjena osoba, samo jos da budem dobra mamica i sve ce biti ok! A tebi drzim fige da se ti i tvoja porodica sklonite za trajno od ljudi koji vam samo stete... :cmok:

Božsačuvaj da čitam od početka, ali nema dobrih svekrvi, kao što nema dobrih tašti, ma koliko to u početku izgledalo idilično...

:dash: Koja logika?
mozda je razlog tvog misljenja taj, što ti mozda nisi dobar zet, pa ni tvoja tasta nije bas najbolja prema tebi, što bi bilo sasvim razumljivo. ali ne možet sadasve tašte i svekrve bacati u istu korpu. Ja znam da ima dobrih svekrvi ( kao što je moja super sveki) a bogami i dobrih tasti.

Božsačuvaj da čitam od početka, ali nema dobrih svekrvi, kao što nema dobrih tašti, ma koliko to u početku izgledalo idilično...

Ne znam sta smatras pocetkom....evo 15 g imam svekrvu i lijepo se slazemo....mozda zato sto nismo pod istim krovom,ne kazem.....samo i ovako znamo dosta vremena provesti zajedno....necu puno da pisem,vec sam posvetila nekoliko postova na onoj drugoj temi o svekrvama,dosta je....da ne ureknem,ne valja puno ni hvaliti....:mrgreen::lol:

POZDRAV SVIMA. Evo i mene ponovo. Vidim tema je ponovo malo zivnula.

Ehej baby sta ima novo kod tebe i tvoje Sveki?! Evo ja sam bolesna... prehlada me drma, pa rastura... i sveki se brine o meni ko prava... moja majka me zvala i naravno odmah krenula da se dere kako sam se razbolela itd :dash: :thumbdown: a moja sveki me mazi, pazi, pravi uspinovano mleko, griz... uh obozavam je!!!! :heart:

Back