DOBRE SVEKRVE

evo ja na poslu, pa ne dosada uhvatila, da mi je da bude 15h, pa da mogu kući.
vidim iz postova, da si se vratila kod svoje sveki:lol: ali ti dragi nije tu:cry:, jb ga, baš glupo.

I ti si znači prehlađena, ja sam bila prošle sedmice, ali ništa strašno. Ti se dobro pazi, zbog te maje bebače u momi. Ali ne brin se ja za tebe, imamo mi svoje svekije, kad nam nije dobro. :P

Eh apropo posao moj dragi muz je rekao da kad se vrati iz Kine ja mogu malo da radim a on da bleji kuci! :mrgreen: ja sam za, taman da se nauci sa bebom sve da radi... ipak ce imati godinu dana da nadoknadi... :heart: a dragi mi bas nedostaje sta cu... a sveki je stvarno ogromnaaa pomoc... :kiss: je za to!!! :cmok: joj kako ja mrziiim prehladeee... :dash: bas se osecam fuj, ali ne brini ne pijem nikakve lekove nista... bas sam citala u knjizi za trudnice o tome... a jedva cekam sledecu kontrolu oko 12.9. za bebirona ponovo... :super: :klap: :cmok: :heart:

ma proći će i ta prehlada, znam da je gadno, pogotovo kad si trudan, pa ne smiješ ništa ni popiti. i ja sam tako bila u zimskom preiodu trudna ( porodila se u novembru) i prehlađena.
mada mi je to malo i prijalo;) muz, sveki i mama su me tako pazili, mazili, tetošili, baš mi bilo žao ozdraviti. :P

ma proći će i ta prehlada, znam da je gadno, pogotovo kad si trudan, pa ne smiješ ništa ni popiti. i ja sam tako bila u zimskom preiodu trudna ( porodila se u novembru) i prehlađena.
mada mi je to malo i prijalo;) muz, sveki i mama su me tako pazili, mazili, tetošili, baš mi bilo žao ozdraviti. :P

E da znas dobra ti ideja... :think: mozda budem malo duze bolesljiva :mrgreen: <---- zlobna! :rotf: koliko sam ja cula bolje je biti zimska nego letnja trudnica... a ja cu uskoro sto pre ugraditi klimu jer se jos grejem na kvarcnu malu pecnicu :eek: zato sam se i razbolela, non stop mi hladno... :sad2:

Ma šta čekaš????? požuri sa tom klimom, ja već uveliko ložim.
Pravo je zima, ništa tu kvarcna ne može pomoći. Nemoj saliti sa tim.

Pa ne cekam ja, nego se kao planira izolacija kuce pa kao to pre klime da se uradi!!! :dash: sto znaci da moram da cekam... ali sad cu od sutra da ih sve pozurujem i da vidim da sto pre ugradim klimu inace cu ovde da siznem! :sad2:

A jel su klime dobre i kad bebac dodje?! :think:

Ma navodno suše zrak, pa ćeš morati uvijk u sobi gdje bebac spava, staviti posudu sa vodom, ako imaš negdje ispod klime. ali šta je dobro? nije ni zdarvo kad se loži, pa dimi i smrdi, i meni su rekli da nevalja ugalj, da je previše otrovan kad je beba skroz mala. Ali nekako se mora griajti.
a ja sada odoh kući, pa po svog malog anđela u vrtić.
PUSA, čuvaj se.

Ma navodno suše zrak, pa ćeš morati uvijk u sobi gdje bebac spava, staviti posudu sa vodom, ako imaš negdje ispod klime. ali šta je dobro? nije ni zdarvo kad se loži, pa dimi i smrdi, i meni su rekli da nevalja ugalj, da je previše otrovan kad je beba skroz mala. Ali nekako se mora griajti.
a ja sada odoh kući, pa po svog malog anđela u vrtić.
PUSA, čuvaj se.

Posuda sa vodom?! :eek: o boze... ma ok ajd o tome cemo kad bebac dodje, ima jos vremena a i mi odosmo u off topic totalno! :mrgreen:

CMOK!!! :cmok:

Znaci ne mogu da verujem sta se desilo... :eek: Sveki i ja umrle od smeha... evo vec 100 put od kad je znam, ponavlja mi recenicu: "Ko da sam te ja rodila!" :heart:
Elem desilo se to da sam ja sedela u svojoj sobi, kuckam ovde po forumu i ljudi moji u 20h mi se odjednom jede puding! :eek: znaci baaas osecam ga u ustima, jede mi seeee... aaaaaaa... i ja pravac kod sveki u kuhinju i pitam je jel ima mleka?! A ona sedi za trpezarijskim stolom i cita novine... pogleda me zena ispod naocara i kao sta ce ti mleko?! Ja jos kazem jede mi se puding! Kaze ona nemaaa mlekaaa, a ja u frku idem do prodavnice! A ona ne radeee prodavnice! A ja onu facu :sad2: x2!! A ona mi se smesi onako mudro i kaze pogledaj ovde... kad ono imam i sta da vidim!!! ZENA MI SPREMILA PUDING!!! :eek: :eek: :eek: neverovatno koja telepatija... umirale smo od smeha :hahaha: ja je iscmakala i ona mene... sad cekam jos malo da se puding ohladi pa da uzivamo Kockica i ja u njemu... :mrgreen:

IMAM NAJBOLJU SVEKI NA SVETU!!! :super: :klap: :cmok: :heart:

I mene je moja sveki pravo tetošila u trudnoći. Meni tad uvijek jele jagode sa sladoledom od vanilije. I ona svaki dan donosila korpicu jagoda i sladoled. Mi siđemo u kafić ( od djevera) ja naručim kafu, a meni konobar nosi porciju sladoleda sa jagodama uz to . Sveki ostavi sladoled i jagoda u frizideru u kafiću, ako mi se slučajno zatrazi kad izađem :)

I mene je moja sveki pravo tetošila u trudnoći. Meni tad uvijek jele jagode sa sladoledom od vanilije. I ona svaki dan donosila korpicu jagoda i sladoled. Mi siđemo u kafić ( od djevera) ja naručim kafu, a meni konobar nosi porciju sladoleda sa jagodama uz to . Sveki ostavi sladoled i jagoda u frizideru u kafiću, ako mi se slučajno zatrazi kad izađem :)

Heheheheh milinaaa... :ok: :mrgreen: :klap: :heart:
Ma super je imati takvu sveki... no comment... :super:

Evo malo da podignem temu, posto nisu bas sve svekrve za ...hm
Neka Bog cuva moju svekrvu!
U subotu mi je poslala ‘pomoc‘ u vidu rucka za 5 obroka, tortu, kolace, tursiju, kajmak, sir, pretop, a osim toga svekar i svekrva uplatili mindjusici neke pare.
Divni ljudi! I jako se potresam sto su bolesni!
Morala sam to da ovekovecim, i da kazem - moja svekrva takodje drzi slovo i njena je poslednja, ali nju svi znaju kao takvu a ona se cak vise i ne ljuti ako se neko nasali na racun toga.
Mi se kapiramo iako tako razlicite, jer imamo zajednicku crtu - potpuno smo posvecene porodici i u tome nalazimo svoj smisao.

Hm...
Moja svekrva je toliko dobra da preteruje... Mozda ja nisam normalna sto ne zelim da mi ona svaki dan donosi rucak iako je to njoj velika zelja (jer zaboga, ja moram da brinem o detetu i nemam vremena da kuvam)...mislim da je bolje da svako bude domacin u svojoj kuci, jer kad bih dozvolila to, tu se ne bi zavrsilo sigurno... Cak joj se i dalje obracam sa VI jer to ipak pravi neku distancu koja je neophodna...
Kazem - ona je super zena, samo malo previse brine i u sve bi da se umesa kako bi pomogla... Ipak neka hvala...iz najboljih namera se najvece greske prave.

Evo malo da podignem temu, posto nisu bas sve svekrve za ...hm
Neka Bog cuva moju svekrvu!
U subotu mi je poslala ‘pomoc‘ u vidu rucka za 5 obroka, tortu, kolace, tursiju, kajmak, sir, pretop, a osim toga svekar i svekrva uplatili mindjusici neke pare.
Divni ljudi! I jako se potresam sto su bolesni!
Morala sam to da ovekovecim, i da kazem - moja svekrva takodje drzi slovo i njena je poslednja, ali nju svi znaju kao takvu a ona se cak vise i ne ljuti ako se neko nasali na racun toga.
Mi se kapiramo iako tako razlicite, jer imamo zajednicku crtu - potpuno smo posvecene porodici i u tome nalazimo svoj smisao.

Mislim da je ovo u sustini najbitnije... da se ima nesto zajednicko! :heart:

ovdje već dugo imamo neiscrpnu temu o svekrvama, na kojoj svi samo kukaju na svoje svekrve. a hajmo da cujemo, ima li neko da je zadovoljan sa svojom svekrvom, pa da počnemo taku temu. pa da i one koje nisu zadovljne sa svojom svekrvom mozda ovdje pokupe koje savjet, kako postupati sa njima i da njihove budu bolje.

Zadovoljna svojom potencijalnom svekrvom u potpunosti, a bivsom svekrvom nisam bila zadovoljna od trenutka kad smo se upoznale.
Evo zasto sam zadovoljna: gleda svoja posla, ne komentarise nista, prijatna je, blaga u ophodjenju, dobronamerna, ne zivimo zajedno (al nisam ni sa bivsom pa je opet nastao darmar), ne ocekuje nista od mene, ocekuje od sina samo ono sto je normalno za dobru mamu, a to su unuchici i da bude zadovoljan u zivotu, postuje sinovljeve odluke kakve god da su, nema prikrivenih znacenja u onome sto kaze.

Znaci ne mogu da verujem sta se desilo... :eek: Sveki i ja umrle od smeha... evo vec 100 put od kad je znam, ponavlja mi recenicu: "Ko da sam te ja rodila!" :heart:
Elem desilo se to da sam ja sedela u svojoj sobi, kuckam ovde po forumu i ljudi moji u 20h mi se odjednom jede puding! :eek: znaci baaas osecam ga u ustima, jede mi seeee... aaaaaaa... i ja pravac kod sveki u kuhinju i pitam je jel ima mleka?! A ona sedi za trpezarijskim stolom i cita novine... pogleda me zena ispod naocara i kao sta ce ti mleko?! Ja jos kazem jede mi se puding! Kaze ona nemaaa mlekaaa, a ja u frku idem do prodavnice! A ona ne radeee prodavnice! A ja onu facu :sad2: x2!! A ona mi se smesi onako mudro i kaze pogledaj ovde... kad ono imam i sta da vidim!!! ZENA MI SPREMILA PUDING!!! :eek: :eek: :eek: neverovatno koja telepatija... umirale smo od smeha :hahaha: ja je iscmakala i ona mene... sad cekam jos malo da se puding ohladi pa da uzivamo Kockica i ja u njemu... :mrgreen:

IMAM NAJBOLJU SVEKI NA SVETU!!! :super: :klap: :cmok: :heart:

sve sam ja to mislila, dok sasvim slucajno nisam cula sta mi zbori iza ledja
volela bih da ti tako ceo zivot ostane, al ono, nesto mi to sumnjivo

Back