Dobra vest za KORONU u Evropi!!!

Poruka
4.292
Cuo sam da u Evropi kruzi SARS-2 koji ima blaze simptome!!! Kazu da je malo mutirao prvobitni tako da sad postoje dve varijante. Jedna je ona pocetna i koja je smrtonosnija, a kasnije je malo izmutirao i taj mutirani je malo blazi. U kini je 70:30 u korist smrtonosnijeg a u Evropi je taj blazi dominantan a ako ne i da cak i nema ovog jaceg. U Americi, Juznoj Koreji, Iranu je prisutan onaj smrtonosniji. To mi je reko jedan covek e sad za njega nisam bas siguran da je informacija bas 100% tacna ali do sada informacije koje sam dobijao od njega ogromna vecina je bila tacna na kraju se ispostavljalo. Medjutim kad sam malo analizirao pitao sam ga a kako to tolika smrtnost u Italiji ako je blaza varijanta, a on je odgovorio da je to zato sto je u Italiji zarazeno daleko vise nego sto je evidentirano i brojka se krece garantovano preko 10 000

Virus gripe mutira jako brzo, to je nesto sto si trebao da naucis na casovima biologije, takodje ono sto si trebao da naucis je da je to upravo razlog zasto nema adekvatonog i 100% leka protiv virusa gripe. Takodje ono sto si trebao da naucis je da nije svaka mutacija "dobra" po virus. Neka moze da virus ucini blazim i slabijim i time dovede do toga da virus sam sebe prakticno "ubije" ili da ga toliko ucini smrtonosnim da ne stigne da se prosiri jer jako smrtonosan i brzo ubija.

Back