lost in universe
Obećava
- Poruka
- 66
Cao svima! Ovo mi je prvi post. Zanima me kako biti dobra devojka/zena (iako nikome to nisam bila)? Ja se trudim da budem dobre postena iskrena, znam da kuvam, spremam, za sex ne znam
. Sta je jos potrebno?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jao superiskica si jel gutasCao svima! Ovo mi je prvi post. Zanima me kako biti dobra devojka/zena (iako nikome to nisam bila)? Ja se trudim da budem dobre postena iskrena, znam da kuvam, spremam, za sex ne znam. Sta je jos potrebno?
Cao svima! Ovo mi je prvi post. Zanima me kako biti dobra devojka/zena (iako nikome to nisam bila)? Ja se trudim da budem dobre postena iskrena, znam da kuvam, spremam, za sex ne znam. Sta je jos potrebno?
Cao svima! Ovo mi je prvi post. Zanima me kako biti dobra devojka/zena (iako nikome to nisam bila)? Ja se trudim da budem dobre postena iskrena, znam da kuvam, spremam, za sex ne znam. Sta je jos potrebno?
takve devojke se traze.
ja sam recimo kao i vecina nasih koleginica minimum dvapu usla u brak nevina
ako ima prazan frizider niko je nece teti
Nađi stabilnog muškarca koji ti se sviđa i slušaj ga sve što ti kaže
upisi skolu elitne prostitucije i faks dubokoumnog smera, varaj muzeve, razvedi se par puta, izrodi decu, ...tako ces dobiti naziv iskusne zmaj zeMske, koja zna sta zeli od sebe i zivota, ume da pushi i da zadobije ljubav muskarca
budi jednostavna za odrzavanje, ne vezuj se emotivno, pare od sveCkog posla trpaj iskljucivo u svoj dzep, novopecenom frajeru uvali svoju decu...on ce ionako oslepeti od omadjijanosti tvojom piccckom, pa ces moci da od njega pravis dvorsku ludu
napomena: biraj povrsne, iskompleksirane, egocentricne, arogantne tipove koji ne znaju sta je ljubav
lokacija pronalaska: forum K, pdf alfa muskarcine
al ne zoves na palacinnkepa moze, nema seha u braku 1
- - - - - - - - - -
meni nije prazan![]()