ti meni vec neko vreme ne prijas kao sagovornik jer si postala nekako otrovno ozlojedjena
ne ulazim u razloge niti me zanimaju
iz svega napisanog izvukla si ono sto nisam rekla ni jednim slovom, zato mi u stvari ne prijas jer si maniplant
post koji sam obrisala, obrisala sam da bih tebi napisla da nisam neko kome je palo ista sa neba, upravo zbog prozivanja od samog pocetka
svodis svoje postovanje na najnize moguce razvlacenje po blatu, a to sto zeni dajes podrsku za stvar koja nema zakonsku i pravnu osnovu je posebno
ne zelim ni da se spustam na tvoj nivo ni da nastavljam dalju prepisku, ja se sa ove teme odjavljujem a vi je i dalje bezosnovno bodrite i dizite revoluciju protiv ovog sistema u svojim foteljama dok vam nesto malo vise interesantno ne odvuce paznju
nije nama ovo prvi put da se kacimo oko iste stvari - ako se dobro
sjecam i upoznale smo se na temi gdje si objasnjavala kako je ok
dati otkaz trudnici, na pdf politika, i kako si i sama to...morala
ili sam te pomijesala s nekim? ako bas treba iskopacu i temu...skoro sam zaboravila
da postoji, al sjetih se jutros...
i iskreno, zabole me dupe dal ti prijam kao sugovornik
stvari koje si ovdje pisala su ono...dno dna
time si, sto se mene tice, svoj...nivo u mojim ocima zacementirala
zeni je podrsku dao pokrajinski ombudsman i nije to uradio bez razloga
i svi se cudom cude kako je sud presudio...
kao sto se cude i za ono dijete koje je sudija neki dan odlucio vratiti dokazano nasilnom ocu...
toliko o nasim sudovima
vazeci zakon o radu ti je krajnje vrijeme da procitas
ja sam ga, nazalost ili nasrecu, citala vise puta...sto zbog sebe, sto zbog svojih kolega
jer ako sam sebi ne pomognes niko drugi nece za tebe ni prstom mrdnuti
iako je upravo za to mozda placen...
+ napisan je tako da bi cak i tebi trebao biti razumljiv
kad konacno postanes pravnik onda si uzmi za pravo da objasnjavas ovuda da li je nesto po zakonu ili ne
i kako sud treba odluciti...
i savjetujes zenu da se pomiri sa situacijom jer zaboga...protiv sistema se ne moze...
ko kaze da se ne moze?
pa citava poenta i jeste u tome
da ova zemlja konacno dodje u tocku kad sistem postoji zbog nas,
a ne mi zbog njega...da ga tovimo...
to se nece desiti ako budemo prihvatali mudre savjete poput tih tvojih...praznoglavih
i mirili se sa situacijama poput ove bez pogovora
dakle, dive, sto se mene tice, slobodna si
odi radi nesto sto volis...recimo, kachi gujice i sise da si potvrdis kako te gravitacija jos nije stigla
bar u tim zonama