Djura76
Zainteresovan član
- Poruka
- 151
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i mene ovo zanima. Ne znam da li oni koji su predali dokumenta i cekaju odobrenje vize, da li se ovo stopiralo ili je i dalje aktuelno. Ovu informaciju nisu nigde naveliLjudi,
Da li neko ima info o obradi zahteva koji su predati pre ove situacije? Da li ce ih obradjivati ili se i to stopira do daljnjeg?
Danas su se javljali ljudi kojima je upravo odobrena vizai mene ovo zanima. Ne znam da li oni koji su predali dokumenta i cekaju odobrenje vize, da li se ovo stopiralo ili je i dalje aktuelno. Ovu informaciju nisu nigde naveli
Ne moraju odmah da viziraju pasoše a i kad odu na viziranje uzeće osiguranje npr od 1.juna tako da će im od tad teći i vizaNadam se da će se moći izaći iz zemlje, pošto čitam da aerodrome zatvaraju...
Moja porodica je od 21.3. dobila vize za pridruživanje. Da li možda postoji opcija da se menjaju datumi nakon što je viza već izdata?Ne moraju odmah da viziraju pasoše a i kad odu na viziranje uzeće osiguranje npr od 1.juna tako da će im od tad teći i viza
Pre toga nista jer u Nemackoj vec sad preti gora sitacija nego sto je u Italiji,izvor sa https://m.focus.de/Jeli bilo podele termina danas,zbogom ljudi do kraja godine
![]()
ne verujem da ce u Nemackoj biti gora situacija nego sto je u Italiji…Pre toga nista jer u Nemackoj vec sad preti gora sitacija nego sto je u Italiji,izvor sa https://m.focus.de/
Ja sam dobio odgovor od nadleznih institucija iz Nemacke da se moze iskoristiti bilo kad u periodu od 6 meseci.Viza pocinje 26.03 I traje 6 meseci
Interesuje me, posto su sve granice zatvorene do kad moze viza da se iskoristi?
Djura76 dali mozes da prokomentarises ovo sto sam kopirao sa sajta ambasade i pustio na forum, dali je zapravo ovo to sto smo cekali za vozace?Danas su se javljali ljudi kojima je upravo odobrena viza
Ovo ne možemo nazvati zakonom, ali je definitivno potvrda onoga oko čega smo se svi složili. Nostrifikovana diploma nije potrebna za navedene delatnosti ali licenca jeste. Ostaje još uvek nejasno da li će naš cpc i cod95 biti dovoljni ili će nas usloviti nekom dokvalifikacijom kod budućeg poslodavca obzirom da još nisu svi složni oko toga da li je naš cod95 priznat ili ne. To i čekamo da vidimo. Bitno je da ovo sluti na dobroDjura76 dali mozes da prokomentarises ovo sto sam kopirao sa sajta ambasade i pustio na forum, dali je zapravo ovo to sto smo cekali za vozace?
HvalaOvo ne možemo nazvati zakonom, ali je definitivno potvrda onoga oko čega smo se svi složili. Nostrifikovana diploma nije potrebna za navedene delatnosti ali licenca jeste. Ostaje još uvek nejasno da li će naš cpc i cod95 biti dovoljni ili će nas usloviti nekom dokvalifikacijom kod budućeg poslodavca obzirom da još nisu svi složni oko toga da li je naš cod95 priznat ili ne. To i čekamo da vidimo. Bitno je da ovo sluti na dobro![]()
Gde vi to citate,hvala?Ovo ne možemo nazvati zakonom, ali je definitivno potvrda onoga oko čega smo se svi složili. Nostrifikovana diploma nije potrebna za navedene delatnosti ali licenca jeste. Ostaje još uvek nejasno da li će naš cpc i cod95 biti dovoljni ili će nas usloviti nekom dokvalifikacijom kod budućeg poslodavca obzirom da još nisu svi složni oko toga da li je naš cod95 priznat ili ne. To i čekamo da vidimo. Bitno je da ovo sluti na dobro![]()
Na sajtu ambasadeGde vi to citate,hvala?
Ok,hvalaNa sajtu ambasade
Mada ja sada citam i ne vidim nista novo vezano za vozace,sto nije bilo pre.Na sajtu ambasade
✔✔Diplomu srednje skole saljes u regiju gde ides da radis i sve upute sta,kako i gde imas na sajtu anerkenungen in de.,dipolomu vise skole(zavrsene samo po Bolonji jer stare vise skole se ne priznaju)saljes na procenu na zab u Bohn.Sto se tice jezika po novom treba poslodavac da ti napise ili institucija gde saljes diplomu na priznanje koji je to nivo jezika potreban za zanimanje koje ides raditi,za neka zanimanja je to vec definisano i pise na sajtu ambasade.Zdravo, treba mi info bilo kakve vrste vezano za moje diplome a vezano za novi zakon. Srednja škola 4. stepen elektrotehničar pogona
Viša škola 6. stepen elektroenergetika, državni fax Čačak.
da li je neko radio nostrifikacije, slanje diplome, prevod, traženje/dobijanje posla?
Koji nivo jezika treba za tu/te struke?
Svaki info mi je dobrodošao. Hvala![]()