Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na fb grupi čovek je objavio e-mail odgovor ambasade na zahtev za grupni termin. Tako su mu odgovorili

E pa dobro.....pazi, tu sad ima par pitanja otvorenih: da li je taj čovek ranije uspešno zakazivao grupne a sad ga odbili
da li je tu bila uključena validna agencija u zahtevu
da li ambasada SVIMA sada odbija zahteve za grupnu......i još mnogo da li

Zdravo ljudi,nisam mogao da pronadjem, jedno pitanje u vezi recimo noks 1-2 termina,da li su ljudi dobijali odbijenice i zasto?
Ako je ugovor i papirologija uredu,ne treba diploma znanja jezika koji moze biti razlog za odbijanje?
Posto nije malo cekati 16-17 meseci pa da me odbiju.
Posto sam nacuo da je ima dosta i odbijenica!

Zdravo ljudi,nisam mogao da pronadjem, jedno pitanje u vezi recimo noks 1-2 termina,da li su ljudi dobijali odbijenice i zasto?
Ako je ugovor i papirologija uredu,ne treba diploma znanja jezika koji moze biti razlog za odbijanje?
Posto nije malo cekati 16-17 meseci pa da me odbiju.
Posto sam nacuo da je ima dosta i odbijenica!
Uvek ce biti odbijenica...to da znas...obicno navedu da ima radnika za taj posao iz Eu ili mala satnica za taj posao....jednostavno im se nesvidi tvoja ili moja njuska...i ovo kao i za sve ostalo u zivotu moras imati srece...zato glavu gore i nepomisljaj na takvo nesto da ce da ti se desi..pozz

• Podržavam
Reactions: ZHG
Pozz drustvo!u Nemackoj sam neko vreme,poceo sam raditi.Ako je neko upucen molim za pomoc!Tesko je naci stan,jedva sam sobi nasao!Dete treba da mi dodje na spajanje,ima ubrzo termin.Imam neku rodbinu ovdje,oni imaju svoje stanove,sa vecom kvadraturom.Zanima me dali mi oni mogu iznajmiti od svojih 100kv nekih 20kv,i napraviti ugovor da bi mi moglo dete doci na spajanje!!posto za mene i dete treba nekih 17kv.hvala!!!!!

Treba li neka posebna potvrda ili samo prijava!Ja imam vec tu prijavu kod njih.
Ma ne treba ti posebna potvrda, treba ti samo prijava boravka, anmeldung (trebalo bi da si to dobio postom ako su te prijavili vec). Ako stan ima dovoljnu kvadraturu, mogu da vas prijave, tim pre sto ste rodjaci. Potrebno je samo da imate kvadraturu, kupatilo i kuhinju i to je to.

Inace, treba mi pommoc od onih koji su spajali porodicu, u vezi dokumenta PRIJAVA STANA (ne starija od 6 meseci) iliti ovo gore pomenuto, da li je neko vadio? Moja je stara 8-9 meseci, te mi stoga treba nova. Moje pitanje je, da li mogu otici sam u KVR i izvaditi istu ili to mora stanodavac da uradi? I sta traze od dokumenata kako bi mi ovo izdali ponovo?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back