Aplicirao 21og juna 2018.Izvinite, da li mi mozete reci kada ste aplicirali za termin, posto 28og idete? Hvala , Pozdrav
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aplicirao 21og juna 2018.Izvinite, da li mi mozete reci kada ste aplicirali za termin, posto 28og idete? Hvala , Pozdrav
Hvala puno!Aplicirao 21og juna 2018.
Molim...srecno,pozdravHvala puno!
Lepo se venčate u rumuniji,prijaviš se kod nje(ili njenih na adresu u Rumuniji, posle 5 godina možeš da uzmeš državljanstvo) izvadite međunarodni venčani list, pa pravac Nemačka. Prijaviš se kod nje na stan,i na osiguranje,i sa njene 3 platne,ugovorom za stan, venčanim listom, pravac u urwd za strance,podnosite zahtev za spajanje porodice,i za nekih 6 nedelja imaš odobren boravak na 5 godine. Možeš da tražiš posao u međuvremenu. Ako sam nešto pogrešio,neka me neko slobodno ispraviPozdrav
Kod mene stoje ovako stvari...
Devojka mi je Rumunka, radi u Nemackoj,ima stan i sve ostalo...
E sada ako nadjem posao u Nemackoj gde trebam predati papire za radnu vizu ???
A posto ne znam Nemacki jezik dali mi mogu odbiti zahtev za vizu?
Pomozitee
Hvala
Čekanje na vizu trenutno je oko 14 meseci,pa ti razmisli šta i kako,a malo i prelistaj forum,pisalo se o svemu i svačemu,pozzAko nadjem poslodavca i predam zahtev bez polozenog jezika A1 dali me mogu odbiti u ambasadi
Mala ispravka...termin se ceka oko 16 meseci plus viza...Čekanje na vizu trenutno je oko 14 meseci,pa ti razmisli šta i kako,a malo i prelistaj forum,pisalo se o svemu i svačemu,pozz
Poseti sajt ambasade tamo ti sve pise...a za ostalo se informisi ovde i na fb stranici vize termini info..Pozdrav
Kod mene stoje ovako stvari...
Devojka mi je Rumunka, radi u Nemackoj,ima stan i sve ostalo...
E sada ako nadjem posao u Nemackoj gde trebam predati papire za radnu vizu ???
A posto ne znam Nemacki jezik dali mi mogu odbiti zahtev za vizu?
Pomozitee
Hvala
Bogami sad se ceka vise barem mislim na moj noks 1-2 evo sad kraj Maj meseca oni podelili do 6 Februara a ja Predao 20 Aprila 2018 znaci 13 meseci proslo cekacu ko da sam i u Sarajevu predo 19 meseci i daj boze da i tad dobijem termin i vizu.Mala ispravka...termin se ceka oko 16 meseci plus viza...
trebalo bi da vam daju vremena za dopunu,a i dok sve zavrse mozda prodje i to vreme,svakako mozda prodje i bez togaPozz ljudi...ja pocinjem 15 juna raditi.A spajanje porodice za dete mi je 8 jula..Zanima me kada bude taj termin,ja necu stici da prikupim neku dokumentaciju kao platne liste npr..Zanima me sta se tada desava??Hvalaa!!
Nisu...ni za noka1-2 ni za noks 3-5...1-2 stigli do 6 februara a 3-5 konrektno vozaci do 20 februara..da li su krenuli sa martom da li neko zna
Sta konkretno treba poneti na taj termin sem platnih lista?trebalo bi da vam daju vremena za dopunu,a i dok sve zavrse mozda prodje i to vreme,svakako mozda prodje i bez toga
sve sto pise u informatoru za spajanje deteta sa roditeljimaSta konkretno treba poneti na taj termin sem platnih lista?