Tbv hvala!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze li mi neko dati neki savet? Gde se pise zalba i da li treba advokat iz DE ili iz Srbije.
Nebi trebalo da bude problem jer kuvari se traze, ali koliko vidim u Bayern dosta zategli sto se tice noksa 1-2. Cujem da dosta odbijaju jer za te poslove imaju na arbeitsamt, tako da helfer tesko prolazi.Pozdrav druze, po ovome sto si napisao ukoliko nadjem posao kao kuvar posto tako idem, nece biti problem da mi produze vizu? Nadam se da sam dobro razumeo
Inace, za one koji cekaju odgovor.. bio u ambasadi 20.11.18 3-5 kuvar... dobio odg juce da ambasada poslala proveru u Nemackoj i da kada dobiju odgovor obavestice me o tome.
Pozdrav i nadam se dobijanju vize.![]()
Da li zalbu pisem u Berlin direkno ili ambasadi Beograd. Imam advokata u DE dobrog pa neznam da li da pise u Berlin zalbu?
Nebi trebalo da bude problem jer kuvari se traze, ali koliko vidim u Bayern dosta zategli sto se tice noksa 1-2. Cujem da dosta odbijaju jer za te poslove imaju na arbeitsamt, tako da helfer tesko prolazi.

Nadam se skorije da cu dobiti pozitivan odgovor pa da cu se tamo snalaziti i traziti posao da produzim vizu>U odbijenici mi pise da se mogu zaliti ustavnom sudu u Berlinu u roku od mesec dana.
Helferi u Minhenu najteze, skup grad, odbijaju one na minimalcu.
Tbv hvala na svemu sto si napisao, pa za spajanje, vidis i sam...dodji za 7/8 meseci pa vidi tad situaciju, sta da ti kazem.
- - - - - - - - - -
Zalba se salje Ambasadi a sto se tice onoga ko ce vam pisati to je na vama da nadjete nekog ko ume to da radi.
ma ne odbijaju samo one na minimalcu. Ja sam imao ugovor za reinigung na 13,5 eura po satu i odbili me, a ja sam hteo samo da promenim poslodavca.
Koliko znam preko njenog fb profila Sonja Soro paja patak je profilna slika..Moze li mi neko reci kako do Sonje Soro
To znaci onda da si gradjevinski tehnicar a to je noks 3-5,a sad sta ti pise u ugovoru to je bitno za noks,krovove moze da radi i pomocnik ako zna.Mozete li mi reci ja sam zavrsio srednju gradjevinsku skolu smer moler fasader a potpisao sam ugovor u Nemackoj sa jednom gradjevinskom firmom ali da radim krovove.Za koji noks ja treba da apliciram?
pod uslovom da neko nema potrebu za 30 GB interneta mesecno, postoji gomila manjih operatera sa daleko povoljnijim cenama od ovoga sto si naveo. npr. 2-3 GB + neograniceni pozivi i poruke ka svim DE mrezama za 6-7e mesecno.Samo da se nadovežem na ovo moje pređašnje pisanje.Pre paid sim kartica sa neograničenim pozivima ka svim mrežama u De. uključujući i eu roaming i 1,5gb lte interneta košta9.99eur i traje mesec dana.Sa ugovorom na 24 meseca i bez telefona stvari stoje ovako:Za 29,99eur imate sve besplatno u de kao i eu roaming + 30GB LTE(brzina do 225mb/s) interneta takođe i u svim zemljama eu.