Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cao drugari,
za koji noks se zakazuje vozac do 7,5 tona,C1 kategorija.

Sve kategorije osim "b" su kategorije profesionalnog vozaca za koji treba kod 95 za prevoz tereta ili putnika...zavisi sta vozi...

- - - - - - - - - -

Sta 7 meseci? Od predavanja papira u ambasadi do dobijanja ulazne Vize ili kako ste misli... Ako je tako, u soku Sam.... Ima li onda smisla u nemackoj intervenisati

Samo cekanje,cekanje i naravno cekanje...

Od Registracije sam mislio

Prvo lepo procitajte pa onda komentarisite. Ni 7 meseci nije tacno, to sto pise na sajtu je netacno. Za termin se ceka trenutno oko,9.5 meseci i ide ka 10 a moja procena da za 3-4 meseca ce se cekati i godinu ako nesto ne promene.
A sto se odgovora tice na vec predatu dokumentaciju moze da bude od 5 dana pa i do 3 meseca a ima ljudi koji su i duze cekali. Uglavnom nema pravila.

Postovanje, da li možete da okacite spisak kvalifikovanih zanimanja koja podpadaju pod noks 3-5?

Nema tu spisak. Znaci ako radis posao za koji si se skolovao u srednjoj skoli onda si 3-5. Mnogo ljudi gresi pa misli ako ima završenu srednju skolu da je automatski 3-5. Na primer ako imas završenu srednju za pekara a ides da radis moleraj ili bilo sta drugo sem pekar to je 1-2 jer si ne skolovan za posao koji ces obavljati.

Hteo sam zakazem termin za noks 1-2 ali mi nije jasno sta treba da popunim sem imena prezimena i maila

Dole stoje jos dva prazna polja sa zvezdicama ali ne pise sta treba da se upise

Untitled.jpg

Hteo sam zakazem termin za noks 1-2 ali mi nije jasno sta treba da popunim sem imena prezimena i maila

Dole stoje jos dva prazna polja sa zvezdicama ali ne pise sta treba da se upise

Pogledajte prilog 531178

Nemojte na engleskom.
Ko je srpski ili bih drzavljanin mora da mu bude stranica na srpsko/nemackom inace necete dobiti termin. Koja je logika ne znam ali tako je.

Nema tu spisak. Znaci ako radis posao za koji si se skolovao u srednjoj skoli onda si 3-5. Mnogo ljudi gresi pa misli ako ima završenu srednju skolu da je automatski 3-5. Na primer ako imas završenu srednju za pekara a ides da radis moleraj ili bilo sta drugo sem pekar to je 1-2 jer si ne skolovan za posao koji ces obavljati.

Kako nema, pa šta onda otkacis tj koje zanimanje, kad apliciras za temin preko sajta a ima pod noks 3-5 vise opcija za zanimanje ? Mene taj spisak sa sajta pri aiciranju zanima.

jupiiiiiiiiiiii.

Malopre me suprug nazvao….. dobio je poziv od ambasade i u ponedeljak da dodje na viziranje pasosa…………….Sretna…..znaci…. 09.01.19 bio da preda papire za spajanje porodice, 11.02.19 termin za vizu.

Svima se zelim jos jednom da zahvalim i da pozelim brzo resavanje njihovih predmeta…. divno je, sto postoji ovaj forum sa toliko divnih ljudi, koji zele pomoci,

Od srca sve najlepse

jupiiiiiiiiiiii.

Malopre me suprug nazvao….. dobio je poziv od ambasade i u ponedeljak da dodje na viziranje pasosa…………….Sretna…..znaci…. 09.01.19 bio da preda papire za spajanje porodice, 11.02.19 termin za vizu.

Svima se zelim jos jednom da zahvalim i da pozelim brzo resavanje njihovih predmeta…. divno je, sto postoji ovaj forum sa toliko divnih ljudi, koji zele pomoci,

Od srca sve najlepse

Super. Jeste li imali neku dopunu tu u Nemačkoj?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back